Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Ny hög alkohol öl och rengöringsmetoder för öl utrustning

Ny hög alkohol öl och rengöringsmetoder för öl utrustning

Visningar:8515     Författare:Alice     Publicera Tid: 2020-12-31      Ursprung:https://www.downtheroadbrewery.com/

Vad är den starkaste öl du någonsin har full? 5 grader? 7 grader? Eller 10 grader? Vid den första Hainan International Beer Festival var en öl 75 grader alkohol. Skulle du vilja prova det?

International Beer Festival-Min

International Beer Festival


Starkare än sprit, den starkaste öl är en scotch bitheronfire, en fortfarande beskriven som \"den starkaste öl i världen, \" och en stark varning tryckt på förpackningen: \"starkaste öl. \" \"Öl är gjord av Två typer av jäst, rökt kitt och kolmalt. Det är mycket starkt och det rekommenderas att inte mer än 35 ml per person konsumeras. \"Ding han, en leverantör av importerad öl på Hainan International Beer Festival, sa en flaska av Scotch är 330 ml och bör inte konsumeras i ett sittande.

Strongbeer-min

Starkaste öl


Det är känt att destillerad vätska är en alkoholhaltig dryck, vars alkoholkoncentration är högre än den för den ursprungliga fermentationsprodukten. Produktionsprocessen går först genom bryggning, då destillation och kylning, och slutligen erhålles ett stort antal alkoholhaltiga lösningar. Högalkohol öl är gjord av skillnaden mellan alkoholens frysningspunkt och vattnet. När vattnet når frysningspunkten skiljer den från alkoholen och lämnar en högre alkohol öl. Denna bryggningsmetod kallas \"frusen destillation \". En 5-graders öl kan kontinuerligt kylas till över 50 grader, men processen är tidskrävande och utbyten är mycket begränsade.

ölmaskin

2000L Beer Brewing System kan anpassas utifrån dina krav


Vill du göra en mer utsökt och unik öl? Då måste du köpa en utmärkt ölutrustning för att behålla och rena. Naturligtvis måste råvarorna och bryggningsprocessen också förbättras ständigt. Då kan du sälja en mycket populär öl på marknaden. Här är en kort introduktion till öltankar rengöring.

Rengöringen av ölutrustning är oumbärlig. Endast när ölbryggningsutrustningen är grundligt rengjord kan öl av hög kvalitet produceras. Så här rengör du din bryggningsutrustning:

1. Rengöring av värmeväxlare: Rengöringsprincipen för värmeväxlare och rörledning är densamma.

Om designflödeshastigheten på 20% -30% av rengöringslösningen för rengöring kan du få en bra rengöringseffekt.

2.Kärande av ölutrustning delar och maskiner: Det finns inget fast läge för rengöring av ölutrustning delar. Rengöring kan utföras enligt de allmänna stegen av rengöring av utrustning.

3. Den viktigaste punkten för linje tvätt är att ge full uppspelning till den mekaniska funktionen för att förbättra tvättningseffekten. Vid rengöring med kall rengöringsvätska, för att uppnå god tvättningseffekt. Flödeshastigheten för tvättvätska i röret varierar med olika rördiametrar. När rengöring med termisk rengöringsvätska bibehålls flödeshastigheten hos tvättlösningen i röret vid 1-1,5m / s. Uppmärksamhet måste ägnas åt rengöringen av koldioxid och tryckluftsledningar och deras tillbehör.

4. Tanken kan rengöras av automatisk tankbricka, som har två typer: Spraybollsbricka och mekanisk bricka. När ölutrustningen är smutsig och tankdiametern är stor, används den mekaniska brickan i allmänhet för att öka tvättradie och rengöringsstyrka genom att öka brickans utloppstryck. Jämfört med sprutbollsbrickan kan den mekaniska brickan använda nedre rengöringsfluidflödet.


Tack för din läsning! Om du är intresserad av vår bryggeriutrustning, var god kontakta mig.

Kontakta Alice idag

E-post: dgequipment@degonget.com


(Obs! Figurkälla från nätverket, om det finns överträdelse, vänligen kontakta mig för att radera)

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867