Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Destilleriutrustning » Normal 300gal destilleringsutrustning röd koppar eller rostfritt stål 304/316 kolumn lökhuvud till salu

loading

Dela till:

Normal 300gal destilleringsutrustning röd koppar eller rostfritt stål 304/316 kolumn lökhuvud till salu

Materiall kan vara rostfritt304 / 316 eller röd koppar, anslutningen av destilleringsutrustning är tri-klämma. Uppvärmningsmetoden kan vara ångvärme eller elvärme, alkoholprocent kan vara 96%. Destillerens ursprung är Kina (fastlandet) om du har intresse, var god kontakta mig.
Certifikat:
Material:
Värmemetod:
Material av kolonn:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-300gal

 • DGET

 • 8438400000

Produktbeskrivning


Normal röd koppar 300gal destilleringsutrustning för brandy gin whisky


1. Denna enhet är den amerikanska klienten utvalda brandy-utrustning, destillationsmetoden är intermittent destillationsmetod, det är den speciella utrustningen att extrahera högkvalitativ sprit från basluten som användes av druvor och annan frukt efter jäsning som råmaterial. Den kan ställa in ett sätt genom det automatiska styrsystemet, extrahera alkohol med hög renhet vid en rimlig temperatur, volatilitet och kan vrida huvud-, mitt- och svansseparationen efter behov.

2.Denna utrustningen är en ny intermittent destillationsreningsutrustning som vårt företag utvecklat med införandet av utländsk förhandsteknik i den nationella hantverkskaraktäristiken. Den ansökte om: brandy, whisky, rom, vodka, vin och alla typer av frukter vin för att öka alkoholhalten. Detta produkt anger utrustning driftsläge genom manhål eller automatisk inställning, extraherar hög renhetsalkohol vid en rimlig temperatur, volatilitet och kan vrida huvud-, mitt- och svansseparationen efter behov. Det har en bra titt, slitstark och slitage, antogs av majoriteten av vingård och vinhus.

3.strukturell stil Denna enhet är tre bitar av öppen tåglayout, består av förvärmning, destillator, kondensor och manuell eller automatisk styrning. Att anta rött koppar och rostfritt stål tillverkat, på grund av användning av förvärmare, där genom att ytterligare spara energi, har kraftigt ökat produktionseffektiviteten, minska den engångs investerings- och driftskostnaderna för användare.


750 dis4-min


750 dis-min

Vår tjänst

Pre-Sale Service:

1. Fri att göra erbjudanden, hantverk och teknisk vägledning.

2. Vi kan erbjuda bolagets kvalifikationscertifiering och ritningarna.

3. Vi kan också göra anpassade produkter enligt kundens behov.

Efterförsäljningstjänst:

1. Vi tillhandahåller långsiktig service efter försäljning.

2. På grund av citatet av vår utrustning är FOB Pris som uteslutit avgifter för dörr till dörr. Om det behövs kan vi således utse vår tekniker för att felsöka maskinen med flygbiljett, visum, boende och arbetskostnad som tillhandahålls av din fest.

3. Samtidigt kan du ringa eller e-post för att se några relevanta frågor eftersom vi har en speciell linje med service efter försäljning. Eller du kan kommunicera online och lösa problemen.


750 Service-min

Frakt och förpackning:

Det normala paketet är trälåda. Om export till europeiska länder kommer trälådan att fumigated. Om behållaren är för tigher, kommer vi att använda PE-film för att packa eller packa den enligt kundens specialförfrågan.

Bulk Cargo: Standard träfodral som kan undvika konflikt under havet eller lufttransporter vid orsakad skada på utrustningen.

Container Cargo: Utrustningen kommer att vara bunden fast och kommer inte lätt att svänga till sidan, eller uppåt eller ner.


förpackning


Om du är intresserad av vår destilleringsutrustning, var god kontakta mig.

Degong downroad

Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867