Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Några tips om öl, vet du?

Några tips om öl, vet du?

Visningar:170     Författare:Kate     Publicera Tid: 2020-12-01      Ursprung:Webbplats

Öl tradition division

1. Delad enligt ölfärg:

(1)Bleka ölär den mest producerade av alla typer av öl. Enligt djupet av färg kan bleka öl delas in i följande tre typer, \"blek öl \": de flesta av dessa öl är väldigt lätta i färg. , Malt med låg löslighet används som råmaterial, och sackarifieringscykeln är kort, så ölfärgen är lätt. Dess smak är mestadels lätt och uppfriskande, med stark hop arom; \"Golden Yellow Beer \": Malten som används i denna öl har en något högre löslighet än ljusgul öl, så färgen är gyllene gul, och ordet guld är vanligtvis märkt på produktvarumärke. Så att konsumenterna kan känna igen det. Mellow smak och enastående humle arom; \"Brown-yellow Beer \": Denna typ av vin använder malt med hög löslighet, och bakningstemperaturen är högre, så maltfärg är mörk och ölen är brun i gul, vilket är faktiskt nära stark öl. Smaken är tjockare och tjockare.


(2)Brun öl, som namnet antyder, är en öl med en mörkare färg. Dess färg och smak är mer relaterade till hantverket. Det mesta av den starka färgen öl kommer från utlandet. En ren öl som har blivit populär i Kina under de senaste två åren, det hör till tjock öl, även kallad hantverk öl, med hög alkoholhalt, grov smak, rik arom och full kropp. Det är en favorit av äkta ölälskare.


(3)Stoutöl. Varför är Stout Beer kallad \"Stout Beer \" främst på grund av sin unika kroppsfärg. Stout öl var ursprungligen populär i München, Tyskland. Produktionsprocessen är främst att steka högkvalitativ malt. Maltens rostningstemperatur är högre än den vanliga malt, men värmekontrollen är extremt exakt, så att den är bränd och inte klibbig. Stout-öl har en mycket speciell rostande smak, bränd, kaffe-liknande rostande smak, men aromen är ren, och högkvalitativ stout öl har en mycket elegant bakning arom, god smak, rik och vitt skum.


文章 4-min

2. Delad enligt ölsteriliseringsbehandling:

Uppdelad i färsk öl och kokta öl. Det finns för närvarande två steriliseringsmetoder: en är traditionell hög temperatur sterilisering, även känd som \"pasteurisering \"; Den andra är sterilisering av ultraviolett ljus, kallad \"alfa sterilisering \". Högtemperatursterilisering är en konventionell ölsteriliseringsmetod, som använder hög temperatur ånga för att döda jäst i öl så att den inte kan bevaras och fermenteras, vilket garanterar lagringsperioden för öl. Metoden \"alfa-sterilisering \" använder ultraviolett ljus för att sterilisera, och det kan nå en hållbarhetstid på flera månader utan sterilisering av hög temperatur. Steriliseringsmetoden för denna process kan mer effektivt bevara den rika smaken av öl. Smaken av öl som steriliseras med hög temperatur är inte så läcker. När steriliseringstemperaturen når 70 grader eller mer, kommer öl att ha astringent och åldrande smak.


文章 1-min

3. Klassificering enligt den ursprungliga Wort-koncentrationen:

Det finns lågdensitet öl, medium-densitet öl och hög densitet öl. Ljus öl är vanligtvis 6-8 grader, medelstora öl 8-10 grader och hög öl 11-14 grader.


文章 2-min

4. Enligt fermentationsegenskapen:

(1) topp jäsning. Ett stort antal skum ackumuleras på vätskans yta under fermentering av öl med användning av denna jäst. Fermenterad öl på detta sätt är lämplig för hög temperaturmiljö på 16-24 ° C.

(2) jäsning i botten. Brewerens jäst fermenteras i botten, även känd som lågtemperaturfermentation. Fermentationstemperaturen är låg, alkoholhalten är låg vid 6-14 ° C, och smaken är något sur.

文章 3-min

Hur man håller öl

1. Förvara öl på en cool och låg temperaturplats, som kommer att stabilisera skummet i öl. Om hälls i ett glas kommer skummet att försvinna snabbt.

2. Öl är inte lämplig för hjärnskakning, efter hjärnskakning, kan minska koldioxidlösligheten i öl.

3. Håll glaset fyllt med ölren, för att inte påverka spänningen hos ölytan, minska mängden ölskum och påskynda skumförsvinnandet.

4. Frisk öl att dricka, med flaskan, med glaset. Häll inte öl i ett glas för tidigt, eftersom det kommer att tillåta koldioxid att fly. Häll inte öl fram och tillbaka, eftersom gasen i ölen snabbt kommer att spridas, vilket påverkar smaken. Skära ölflaskan med ett rent gummipropp inom några minuter efter att öl öppnas.

5. Färsk öl har levande jäst, i hög temperatur under situationen, lätt att rancid, så öl ska lagras under 15 ℃, den bästa temperaturen är ca 0 ℃ ventilation, skugga. Det här håller skummet i öl till ett minimum.

6. Temperaturen ska inte vara lägre än -1,5 ℃, och öl ska inte lagras vid låg temperatur under lång tid. Om öl hålls vid låg temperatur under lång tid kommer det att frysas och bli grumlig, vilket kommer att påverka vinets smak och kvalitet och också minska ölens näringsvärde.


750 fv


Tillhandahålls av GD Kate

michelle@degonget.com

+86 17860525597

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867