Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Någon kunskap om öl

Någon kunskap om öl

Visningar:4     Författare:Auril     Publicera Tid: 2021-01-11      Ursprung:www.downtheroadbrewery.com

Varför behöver öl matchas med olika koppar?

När det gäller arom, använd ett ölglas med en stor mun, doften kommer att sprida sig, och det smala ölglaset låser aromen. Den rika och obegränsade ölen är lämplig för ölglas med stor munn. Öl med komplexa aromer är lämplig för smalmunnade ölglas. När du dricker från ett stort ölglas, kan du lägga näsan i glaset och njuta av alla smaker av öl. Det är roligt. Från skumperspektivet är formen av ölglaset annorlunda, det framställda skumskiktet också kommer att vara annorlunda. I ett tulpanglas börjar skummet öka i den smala delen av glaset, vilket skapar en vacker form. Om du använder ett flöjtglas kan du njuta av skummet som stiger långsamt från botten.


När det gäller smak kommer olika former av glasets mynning att förändra stimulering av öl i munnen, eftersom det kommer att påverka den plats där tungan först berör, och känslan är annorlunda beroende på var tungan berör

71GSLMI45SL._AC_SY679_2. Varför har öl sediment?

Inte alla öl kan ha sediment. Sedimentation sker i den andra jäsningen eller fler fermenterat öl, som är ett normalt fenomen av jäst död, som inte påverkar kvaliteten och dricka av öl; Och för icke-sekundär jäsning eller flera jäst öl, kan denna situation uppstå under extrema förhållanden av frysning och upprepade temperaturförändringar, men det är sällsynt. Sammansättningen av denna fällning är sammansatt av olika hjälpmaterial såsom polyfenoler, proteiner, antocyaniner, och kryddor tillsätts i öl. Det är ofarligt för kroppen och påverkar inte dricka; Det finns också några importerat öl, såsom belgiskt öl, som ofta tillsätts med en mängd olika kryddor och massa, och efter en långsiktig mognadsprocessen, kommer det så småningom bilda klumpar eller partiklar suspenderade i beer.And den gör inte heller påverkar dricka.

Korn + Öl + Foto + 2-min3. Lämplig dricktemperatur av öl

Om temperaturen är för låg, kommer doften i öl inte komma ut. Om temperaturen är för hög, alla vet vad en ljummen öl smakar. Men olika ölsorter har olika krav dricktemperatur. Stout öl har ett krav högre temperatur än ljus öl, och mörka öl ett krav högre temperatur än ljusa öl.


För lageröl, desto bättre dricktemperatur 7-8 grader Celsius, vilket kan få den bästa smaken av öl.


FörAleöl, är det i allmänhet bättre att drycken vid en temperatur av cirka 15 grader, såsom vitt öl. För starköl såsom två ingredienser och tre ingredienser, en något högre temperatur har också en god smak.

White-Vin-Temperaturer-630x417
4.Vad är fördelarna med att dricka öl på sommaren

Bibehålla hjärthälsa

Ett stort antal studier har visat att dricka öl med måtta effektivt kan minska risken för hjärtsjukdomar, som är den vanligaste dödsorsaken i USA. Relevanta studier har funnit att bland män med en hälsosam livsstil, måttliga alkoholkonsumenter har en 40% -60% lägre risk för hjärtinfarkt än nykterister. Så dricka öl med måtta är bra för hälsan.


Minska risken för diabetes

Relevanta studier har visat att måttlig alkoholkonsumtion öl för diabetespatienter kan också minska risken för den största dödsorsaken --- kranskärlssjukdom. Forskning visar också att ringa öldrickande också kan bidra till att skydda patienter med typ 2-diabetes. Detta kan bero på att dricka öl ökar insulinkänslighet eller antiinflammatoriska effekter.


Gör ben starka

Studier har visat att öl kan spela en stor roll för att förebygga benförlust och ombyggnad manliga benmassa, men det har inte funnit några fördelar för unga kvinnor och kvinnor efter klimakteriet. Enligt uppgift kan det vara på grund av den högre kiselinnehållet i öl. Emellertid kan överdrivet drickande leda till en kraftigt ökad risk för frakturer. Så alla måste vara uppmärksam när man dricker öl. Det finns kvinnor som inte får dricka alkohol under menstruation, annars kommer det att leda till stor skada för deras hälsa.

urindrivande effekt

Att dricka öl i moderering har en bra diuretisk effekt. I den varma sommaren är diuresis mycket viktigt, bara på detta sätt kan vi förhindra värmeslag. Att dricka öl har många fördelar, och den diuretiska effekten är en av de viktigaste aspekterna. Öl innehåller låga halter av alkohol, natrium och nukleinsyra substanser, vilket kan öka blodtillförseln till hjärnan, expandera koronarartärerna och påskynda kroppens metaboliska aktiviteter.

dricka-minDen populära öl på marknaden är industriella lager, som är lätta i smak och har inga egenskaper. Med människors strävan efter livskvalitet, kan fler och fler människor som Craft Beer, och Craft Beer Brewhouse hittas överallt. Nu har många restauranger, hotell, barer och andra platser installerat ölbryggeriutrustning för att ge kunderna olika smaker av öl. Om du är intresserad av att starta din egen öl som gör affärer, var god och kontakta.

未 标题 -1-min (9)

DEGONG BREWERY Utrustning


Konsultera person: auril

Tel: +86 18363007358

Mail: market@degonget.com

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867