Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » När du dricker öl, lägg till dessa ingredienser, blir det inte bittert och gott

När du dricker öl, lägg till dessa ingredienser, blir det inte bittert och gott

Visningar:8515     Författare:Alice     Publicera Tid: 2020-12-02      Ursprung:https://www.downtheroadbrewery.com/

Senior sommelier Ray Daniels, en Chicago Brewing Expert, sade att dricka öl är också mycket speciell. Om du vet lite, kan du smaka på ölens mysterium.


öl hus


Steg 1:is. Smaken av kall öl är bättre, vilket kan belysa ölens egenskaper. Ta bort flaskan eller konserverad öl från kylskåpet och häll den i ett glas.


Steg 2:Lukt. Daniels sa att 85% av smaken av öl som det allmänt hänvisas till är faktiskt aromatisk. Luktstid bör inte vara för lång, bara lyfta ölglaset, ta en djup sipp, spetsen på näsan berör humleen, i en frisk luftmiljö, kommer högkvalitativ öl att avge en stark arom av vete och lite bitter humle .


Steg 3:provsmakning. När du smakar öl, skaka det, lukta det, sippa det och skölj det. Skaka glaset, lukta det, sippa en sipp av öl, låt alkoholen stanna och rotera i munnen och svälj sedan den för att känna stimulering av koldioxid och den mjuka och fullkroppade öl. Efter att ha druckit, ta ett djupt andetag och ytterligare använda luktsinne för att känna ölens doft.


Steg 4:dryck. Efter en långsam provsmakning, höja glaset och ta en stor sipp. Du kan fullt känna stimulansen som tagits av koldioxiden i öl, den uppfriskande kroppen av öl och förfriskning och nöje av öl som hiccup.


smaka öl


Många människor gillar inte bitterheten i öl. För dem som tycker att öl inte är bra och inte vill dricka det, kan du överväga att lägga till andra saker att smaka det för att göra det gott. Låt oss ta en titt.


1. Lägg till läskvatten

Om du vill göra öl mer läcker, lägger du vanligtvis en lämplig mängd läsk till öl, till exempel att lägga sprite och 7 upp till ljus öl; Lägga till koks till mörk öl, etc., smakämnen med läsk kan inte bara öka sötmen, det kan spela en mycket bra roll för att öka smaken, och det finns en stor fördel, eftersom sodavatten har bubblor som öl, så efter att ha lagt till Öl, det kommer inte att orsaka att ölbubblor minskar. Men lägg inte till för mycket, koldioxidgasen som släpps av kolsyrade drycker i magen kommer att tvinga alkohol i tunntarmen snabbt, vilket gör det enkelt att bli full.


cocacola-min


2. Lägg till tomatjuice

Eftersom de vattenlösliga ingredienserna i tomater snabbt kan metabolisera alkohol, kan det främja sönderdelning och absorption av alkohol, och det har också en bra effekt på sobering. Att lägga till tomatjuice direkt till öl hjälper till att friska dricker. Den kännetecknas av ljusa färger och lätt syrlig smak. Experimentella data visar att efter att ha druckit 100 ml vätska och tre burkar av tomatjuice, är graden av alkoholmetabolism i kroppen ca 50 minuter snabbare än att dricka samma mängd av lut och vatten.

timg-min

3. Tillsätt citronsaft och andra citrusjuicer

Citrusjuicer som citroner och apelsiner kan användas. Svalka av öl och uppfriskande och syrlighet av citron är en perfekt match. Efter blandning, kommer du inte känna bitterhet öl, men det har den sura och söta smaken av citron, som kan betraktas som hälften. En cocktail. Men citrusjuice är inte lämplig för att lägga till mörkt öl, det är mer lämpade för att lägga till lättöl. Den specifika smak kan anpassas efter hur mycket juice du lägger.


柠檬 -min


4. Lägg till frysta bär och andra frukter

Frysta bär, som jordgubbar, blåbär, etc., kan inte bara användas med rött vin, sprit och cocktails, men också mycket lämpliga för öl. Att sätta frysta bär i kall öl döljer perfekt den bitterhet av humle och balanserar smaken, vilket gör att ölen är mer attraktiv och kan förlänga tiden som ölen blir kall, eftersom den frusna frukten har en effekt som liknar isbitar.


Både bryggerier och ölälskare är villiga att prova olika typer av öl. Vill du dricka en bättre öl, började vissa människor sin bryggning. Vi är en bryggeriutrustningstillverkare som kan ge allt du behöver för hembryggningsutrustning, små bryggerier och kommersiella bryggerier. Se fermentationstanken nedan är också en av våra mästerverk.


Fv-min


Turnskey Breweries kan vara tillgängliga, inkliga mash tank, jäsningstankar, brite tank, varm / kall vattentank och mer. Berätta för mig din förfrågan, vi kan göra en offert för dig och uppskatta din budget.

Kontakta PERCON:Aliceoch e-postdgequipment@degonget.com


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867