kapacitet: | |
---|---|
Fermentation Tank Manhole: | |
Elementmärke: | |
Kylkälla: | |
Tillgänglighetsstatus: | |
Kvantitet: | |
Dget-15bbl
DGET
8438400000
15BBL Öl Brewery Equipment |
Material | Sus304, sus316 eller röd koppar |
Utseende | Sus, spegel sus, lyxig röd koppar |
Jacka | Dimple |
Värmeisolering | polyuretan |
Värmemetod | Ånga / elektrisk / direkt eld |
Certifikat | CE, ISO, TUV |
Elförsörjning | 3PHASE / 380 (220, 415,440 ...) v / 50 (60) Hz Enstaka fas / 220 (110, 240 ...) V / 50 (60) Hz eller som speciell begäran |
Det finns främst tre olika uppvärmningsstilar av brewhouse, ångande uppvärmning, elvärme och direkt eld. Uppvärmningsstilen påverkar bryggtekniken, även Brewhouse fartygsdesign är annorlunda, mestadels beror det på de situationer du står inför.
ångvärme
Brewhouse fartyg brukar fasta dimple jacka på det inre skalet på det här sättet. Ånga kan ge de snabbaste vattenkokare temperaturen ramphastigheter som ett resultat av kontakt yta kontakt, vanligtvis applicera på kapacitetsbryggsystemet över 10BBL för bästa effektivitet.
Som den snabbaste värmekällan kräver Steam Mainted Kettles stora uppbyggda brew-byggnadskostnader för tillsats av specialiserade tryckade ångjackor, ångrör, elektrisk ånggenerator / panna och kondensatavkastning.
Fördelar:
Snabb värmekostnad för stor brewhouse konstruktion.
När du kombinerat med gaseldad panna kan du få bra (men inte bäst) effektivitet och låg energikostnad.
Ceasier att rengöra jämförelse med elvärmeelement
Nackdelar:
Högsta kostnaden för bryggkakor och värmekälla (pannsystem).
Generellt inte mycket kostnadseffektiv i liten skala.
Vissa länder lokala myndigheter kräver kostsamma tillstånd och inspektioner för att driva ånggeneratorer / pannor, som kan sakta ner din starttidslinje.
Eluppvärmning
Elvärmekärl, inklusive ett uppvärmningsrör i vattenkokaren, vilket säkerställer högsta effektivitet, överförs 100% värme genererad till det vatten eller wort förutsägbar kostnad. Det är mycket vanligt inom området för homebrew system och små kommersiella brygganläggningar, kan också lättare styra temperaturen.
Fördelar:
Hög effektivitet i små brewhouse.
Inga bekymmer om kolmonoxid eller öppna flammor eller explosiva gaser.
Kostnadseffektiv vid 2 till 10 BBL kan vara mycket automatiserad om så önskas.
Utmärkt kontroll av bryggningsprocessen, temperaturer.
Nackdelar:
Kostnad för el är typiskt högre än gas, men det kompenseras ofta av mycket bättre effektivitet.
Uppfrontkostnaden är vanligtvis högre än gaseldad, men lägre än ångpannor och ångrör som bygger måste ha tillräckligt med strömförsörjning för att värma vattenkokarna och driva allt annat (varierar beroende på systemstorleken)
Elektriska vattenkokare har ibland långsamma ramphastigheter, vilket kan förlänga dina bryggdagar.
Du måste ta ut de elektriska elementen för att rengöra när du är klar.
Gas direkt brandvärme
Direkt brand är en driven gasbrännare installerad på utsidan av vattenkokaren som projekterar en tvångsluftflamma på en deflektorplatta eller diffusor inuti en helt innehöll brandlåda under vattenkokaren. Denna design minskar avsevärt risken för brännande och iakttagandet möjliggör ökad ramphastighet för kontroll och vattenkokare som liknar en ångkedja.
Fördelar:
Kan vara lägsta framkostnad för att starta ett bryggeri.
Många bryggerier är vana vid gaseldade vattenkokare.
Vissa bryggare föredrar karamellisering som kan uppstå med gaseldade system.
Nackdelar:
Förmodligen den högsta långsiktiga kostnaden - det är typiskt 25% till 50% effektiv om det är i ett slutet utrymme, måste du tillhandahålla makeup-luft och ge ett avgassystem (beror på områdena).
Vissa byggnader kommer att behöva brandskyddssystem i någonstans, utsläppsbestämmelserna och kraven på gasbrännare resulterar i betydande ökade kostnader och minskad effektivitet.
Brewhouse Systemdetaljer
Falsk botten: starkare stöd för att fixa den falska botten för att möta ölbryggningsstandard.
Manhole på topphuvudet (standard).
Nivåindikator (standard) för innerbehållare.
Vakuum / tryck kombinerad ventil.
Tankbeslag, tryckmätare.
Valfritt: Tryckventil med siktglas för styrning och övervakning av fermenteringsprocessen.
Inbyggd roterande sprayboll i innerbehållaren för rengöring.
60-graders kon botten med i genomsnitt 25% huvudutrymme.
Valfritt: Sanitär provtagningsventil, med kortast anslutning på tanken, enkelt rengöras.
Manuell kulventil för enkel glykolbyte över sålunda temperaturkontroll.
Övrig anpassning möjlig på begäran.
Om du har intresse, kontakta mig fritt.
Kontaktperson: Kate
E-post: kate@degonget.com
Ring / WhatsApp: +86 187 6447 8001
0 Kommentar