Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » Leverantör/tillverkare av ölbryggningsutrustning med anpassningsbar materialstorlek

loading

Dela till:

Leverantör/tillverkare av ölbryggningsutrustning med anpassningsbar materialstorlek

Enligt produktionsskalan är bryggeriet byggt enligt specifika förhållanden för att producera en specifik mängd öl. Det lilla hemsystemet lockar hembrygare som producerar en liten mängd öl, och nano- och processsystemen är tillräckliga för småföretag.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Customizable Material Size Brewery


Brewing container

Vinodlingar mäts vanligtvis av antalet fartyg. Till exempel kan ett 2 containerbryggeri ha en mash / Lauter Tuns / Hot Liquor Tank Combination Container och en koka kettle / Whirlpool kombination behållare.

Vid det mer avancerade änden kommer ett 5-containerbryggeri att ha en utsedd maltblandare, Lauter Tun, Holding Pot, kokande kruka och en bubbelpool. Var och en av dessa betecknade behållare har ett visst syfte, så att du kan brygga stora mängder öl samtidigt.

På samma sätt väljer den inställning du slutligen väljer på dina bryggningsbehov, det utrymme du måste använda, och din budget. Nedan är en lista över bryggerier med olika konfigurationer baserade på antalet behållare:

 • 2 Container Winery

Mashing / Filter Barrel / Hot Wine Barrel Kombination Container + Brewing Pot / Vortex

Mash / Lauter Tun + Brew Kettle / Whirlpool

 • 3 Container Winery

Malt / Colander / Hot Wine Tank Kombinationsredskap + Brewing Pot + Whirlpool

Mash / Lauter Tun + Brew Kettle + Whirlpool

Masher + Lauter Tun + Brewing Kettle / Whirlpool

 • 4 Container Winery

Masher + Filter Bucket + Brewing Pot + Whirlpool

 • 5 Container Winery

MASHING MASKIN + FILTER BUCKET + Värmebevarning Pott + Brewing Pot + Whirlpool Badkar

178


Allmänt Schema för inköp av ölutrustning

De flesta hantverksbryggerier är skräddarsydda, så det kan ta månader att planera alla de olika komponenterna. Ju större och mer komplexa bryggeriet, ju längre det kommer att ta för att producera, leverera och installera. Om bryggningsutrustningen produceras i Kina kommer transporttiden att vara längre. Ny utrustning måste utformas och byggas, och används och golvmodellutrustning kan vara redo för leverans snabbare.

Leverantören kommer att kunna ge dig en uppskattning av när ditt hantverksbryggeri kan installeras och är redo att användas.

174

1000L kopparbryggningsutrustning


Byggkostnad för Craft Brewery

Det finns många faktorer som påverkar den övergripande prissättningen av bryggsystemet och påverkar oundvikligen hur man köper ditt eget hantverksbryggeri. Dessa faktorer inkluderar huruvida komponenterna tillverkas av inhemska eller utländska tillverkare, om utrustningen är nyköps eller gammal, storleken på bryggeriet eller leveransen och installationen av hela systemet. Till exempel kan det använda 3.5bbl-systemet kosta 30 000 amerikanska dollar, medan det nya 3.5bbl-systemet kan kosta 200 000 amerikanska dollar. De billigaste bryggerierna görs vanligtvis i Kina, medan de dyrare bryggerierna är konstruerade och byggda i USA, Kanada och Europa. Enligt din produktionsskala kan leverantören ge dig en offert enligt dina bryggbehov.

160

1500L kopparbryggningsutrustning


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867