Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » Leverantör av högkvalitativ 1000L kommersiell utrustning för alkoholdestillation DEGONG

loading

Dela till:

Leverantör av högkvalitativ 1000L kommersiell utrustning för alkoholdestillation DEGONG

Hela destillationsprocessen är mycket enkel och torr, men det är något mer komplicerat eftersom flera olika typer av alkohol (och många andra föreningar) extraheras under destillationsprocessen. Dessa kallas congeners, vissa behövs i små mängder, medan andra inte är.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Kommersiell alkohol destillationsutrustning


Hur fungerar destillation

Den specifika typen av alkohol som söks av kommersiella stillbilder kallas etanol. Etanol kan separeras från vatten i tvätt eftersom etanol har en lägre kokpunkt än vatten (ren etanol har en kokpunkt av 172 grader Fahrenheit, medan vatten inte koka till 212 grader). Kort sagt upphettas tvättvätskan i destillatorn till över 172 grader, men under 212 grader. Etanolen börjar koka och vända sig till ånga, som skiljer sig från tvättvattnet. Ångan kondenserar sedan (vänder tillbaka till vätska) och droppar från den fortfarande till en tank eller någon annan samlingsbehållare.


Hur brew vodka? När du gör vodka, ta bort så mycket moray som möjligt, eftersom det borde vara en mycket ren, smaklös ande.

Hur är whisky gjort? När man gör whisky är homologer att föredra eftersom de lägger till smak och komplexitet. Men tillsammans med goda liknande produkter kommer några dåliga. En av anledningarna till whisky åldrande är att eliminera de välsmakande men något skarpa kongenerarna i slutprodukten.


150


Destillationsstadium

Eftersom olika alkoholer och föreningar i tvättning separeras vid olika kokningstemperatur har varje destillationsoperation flera steg: framsektion, huvud, mitt och svans. Vid olika driftssteg kommer kommersiella stillbilder att märka att smaken och lukten kan variera kraftigt. Vanligtvis är bara \"hjärta \" -delen reserverad för kommersiell distribution. Lägg åt svansen för ytterligare destillation i framtiden.


1- Front Photo

Frontskäret är den ång som förångas först under destillationsprocessen. Dessa innehåller de mest volatila alkoholerna och bör inte intagas eftersom de innehåller metanol och andra oönskade ämnen. Kommersiella stillbilder kasserar alltid de främre linserna och konsumerar dem aldrig. Denna del står för cirka 5% eller mindre av all vätska som samlats in under destillationsprocessen.


2- Head

Huvudet innehåller \"lättare \" föreningar såsom aceton, acetaldehyd och acetat. Kommersiella stillbilder kommer att märka att dessa föreningar smakar dåligt och luktar som lösningsmedel. Dessutom sägs de vara de främsta synderna av baksmälla. Det finns nästan ingen sötma i den här delen av operationen, och det är långt ifrån smidigt. Huvudet är inte värt att hålla den kommersiella distributionen och bör avsätta. I allmänhet är omkring 20-30% av den uppsamlade vätskan i destillationsprocessen huvudet.


3- hjärta

Hjärtat innehåller huvudsakligen etanol, vilket är den mest ideala delen av den mentala operationen. Kommersiell destillering kan berätta när destillatorn börjar producera hjärtat, eftersom sticklingssensationen på huvudet har försvunnit och lukten är inte längre hård. Detta är den \"söta platsen \", det är inte bara en metafor. Den whisky som produceras på detta stadium är mycket läcker, men också mycket slät och (beroende på receptet) lite sött. Det är överlägset det bästa provsmakningsvin som fortfarande producerats under andan. Färdigheterna hos kommersiella stillbilder kommer till spel eftersom de måste känna igen början och slutet av hjärtans del av operationen. Men i allmänhet kommer detta stadium att stå för cirka 30-40% av alla andar som samlats in under hela destillationsprocessen.


4- svans

När alkoholen med den nedre kokpunkten har alla avdunstats börjar svansen. Denna del av körningen innehåller fuseloljor som propanol, butanol och pentanol. Smaken av svansen är inte så bra, huvudsakligen vatten, protein, kolhydrater och alkohol med en högre kokpunkt och mindre flyktig. Det finns flera sätt att bestämma när de positiva sidoändarna och när den negativa sidan börjar. Först förändras destillatets smakprofil avsevärt. Den rika smaken som finns i hjärtat kommer att börja blekna, och så kommer sötmen. De andar som samlats in i detta skede kommer att smaka lite \"tunna \". Dessutom producerar Fusel-föreningen en mycket liten oljig glans på toppen av destillatet, som kan ses i en vinkel under det korrekta ljuset (precis som bensin kan ses som flyter på vattnet). När du gnuggar med fingrarna och tummen, kommer distillatets beröring också att vara lite halt. Svansen står för de senaste 20-30% av den vätska som samlats in under den mentala körningen.

141

1500L koppar alkohol vodka destilleri


När destillationsprocessen är över

En erfaren kommersiell destillering driver vanligtvis destillatorn tills alkoholhalten i tvättvätskan sjunker till ca 10-20 grader. Det är inte värt tid och ansträngning att ytterligare destillera för att separera den lilla mängden kvarvarande alkohol från vattnet.


När ska man destillera och skära

En erfaren kommersiell vet fortfarande när man ska \"skära \" från huvudet till hjärtat och från hjärtat till svansen. I destillation innebär \"skärning \" att den kommersiella fortfarande slutar samla i en tank och börjar samla i en ny tank. Det här är en färdighet som lärs över tiden och kräver viss övning.


Om andarna är åldrade, vanligtvis en liten del av huvudet och svansen, såväl som hela hjärtat, hålls och läggs till cylindern. Dessa homologer, tillsammans med smaken som extraheras från träet, ger smaken och kroppen av slutprodukten.


Skärning kan ha en stor inverkan på slutprodukten. Kommersiella vinmakare kommer att säga att det är bättre att skära huvudet sent och använda huvudet för att samla ett litet hjärta, snarare än att skära upp det tidigt och låt huvudet mixa med hjärtat. Av samma anledning är det bäst att skära av svansen tidigt och lägga till snacks till svansen och vice versa.

53


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867