Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Lär dig mer om konjak tillsammans

Lär dig mer om konjak tillsammans

Visningar:2     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2021-12-29      Ursprung:Webbplats

Bakgrund

Namnet Brandy kommer från det nederländska ordet Brandewijn, vilket betyder \"Shochu \". Namnet är lämpligt, eftersom de flesta brandy är gjord genom uppvärmning av vin (ursprungligen från en öppen flamma). Värmen släpper ut och koncentrerar alkoholen naturligt närvarande i vinet. Eftersom alkohol har en nedre kokpunkt (172 ° F, 78 ° C) än vatten (212'f, 100 ° C), kan den kokas medan vindeldelen av vinet förblir i destillatorn. Uppvärmning av en vätska till separata komponenter med olika kokpunkter kallas termisk destillation. Även om brandy vanligtvis är gjord av vin eller andra fermenterade fruktjuicer, kan den destilleras från vilken vätska som helst som innehåller socker. Allt som behövs är att fästa vätskan, och den resulterande milda alkoholprodukten kan inte värmas över kokpunkten för vatten. Den lågkokande vätskan destillerad från vinet innehåller nästan all alkohol, en liten mängd vatten och många organiska kemikalier i vin. Det är dessa kemikalier som ger brandy sin smak och arom.

Många är inte gjorda med vin: italienska grappa är gjord av druvskinn, polska sliwitz är gjord med plommon, japansk shochu är gjord med ris, och amerikansk bourbon är gjord av druvskinn. Gjord av majs. Öl Brandy är bättre känd som Scotch Whisky. Som vi alla vet är den bästa brandyen fransk cognac destillerad från vin.

Brandy är lätt att göra. Fermentationsbuljongen kokar vid en temperatur mellan kokpunkten för etanol och kokpunkten för vatten. Samla och kyla den resulterande ångan. Den kylda ångan innehåller det mesta av alkoholen från den ursprungliga vätskan och lite vatten. För att släppa mer vatten och alltid spara alkohol kan destillationsprocessen upprepas flera gånger beroende på det önskade alkoholhalten. Denna process används för att producera högkvalitativ brandy och massproducerad brandy, men slutprodukten är helt annorlunda.

232

brandy alkohol destillationsutrustning


Historia

Det är okänt när människor upptäckte att mat kunde omvandlas till alkohol genom jäsning. Det verkar som att upptäckten av fermentering inträffade samtidigt med uppkomsten av de första civilisationerna, som kanske inte är en slump. Vid ungefär samma tid som människor i Europa upptäckte att äpple och druvsaft - både som innehåller fruktos-skulle fermera sig i hård cider och vin, upptäckte människor i Mellanöstern att korn - som innehåller maltos - skulle naturligtvis jäsas i öl och människor i Asien upptäckte att hästmjölkinnehållande laktos - skulle naturligtvis jäsas i Airag. Den första destillerade vätskan kan faktiskt ha varit hästmjölkbrandy, med alkoholen separerad från fermenterade hästmjölk genom att frysa ut vattnet under den hårda mongoliska vintern.

Det är inte heller känt när det upptäcktes att alkoholen i fermenterade vätskor kunde koncentreras genom värmestillation. Destillerade andar gjordes i Indien så länge sedan som 800 B.C. Den arabiska forskaren Jabir Ibn hayyan, känd som Geber i väst, beskrev destillation i detalj i åttonde århundradet. Oavsett ursprung var alkohol oerhört viktigt i den antika världen. På latin är Brandy känd som Aqua Vitae, som översätter som \"livets vatten. \" Fransmännen hänvisar fortfarande till brandy som eau de vie betyder exakt samma sak. Ordet whisky kommer från Gaelic-frasen Uisge Beatha, vilket betyder livets vatten. Människor i medeltiden tillskrivna magiska, medicinska egenskaper till destillerade andar, som rekommenderar det som ett botemedel mot nästan alla hälsoproblem.


Råmaterial

De råvaror som används vid brandy-produktion är vätskor som innehåller någon form av socker. Franska brandies är gjorda av vinet av St. émillion, Colombrard (eller Folle Blanche) druvor. Men allt som kommer att fermentera kan destilleras och förvandlas till en brandy. Druvor, äpplen, björnbär, sockerrör, honung, mjölk, ris, vete, majs, potatis och råg är alla vanligt jäsade och destillerade. Under en tid av brist, kommer desperata människor att ersätta något för att få tillgång till alkohol. Under andra världskriget gjorde människor i London vin ut ur kålblad och morotskal, som de senare destillerades för att producera vad som måste ha varit en riktigt ömt form av brandy.

Värme, som används för att värma stillbilderna, är det andra huvudsakliga råmaterialet som krävs för brandy-produktion. I Frankrike värms fortfarande stillbilderna med naturgas. Under medeltiden skulle det ha krävt ca 20 ft 4 av trä (0,6 m 4) för att producera 25 gal (100 liter) av brandy.


Tillverkningsprocessen

Den fina Brandy Makers mål är att fånga alkohol och behagliga aromer i den underliggande frukten och lämna alla off-tastes och bitter kemikalier bakom i avloppsvattnet. Att göra fin brandy är en konst som balanserar kravet att ta bort de oönskade smakerna med behovet av att bevara karaktären hos den underliggande frukten. Massproducerade brandies kan göras av någonting som människans avsikt är att ta bort alla smaker, både bra eller dåliga, och producera ingenting, men alkohol smak läggs till senare. Fina brandies krävs för att behålla den underliggande fruktens koncentrerade smak.

262


En demonstration mot förbud.

Det artonde ändringsförslaget gjorde det ett brott att, sälja, transportera, importera eller exportera sprit. Det är det enda ändringsförslaget att upphävas av en annan (den tjugo första). Förbudets era (1920-1933) hade varit länge i att komma. Från mitten av nittonde århundradet genom början av första världskriget krävde en växande rörelse ett förbud mot alkohol. När medlemmarna av kongressen äntligen böjde sig till press från förbudsbefogenheter och godkände ett konstitutionellt ändringsförslag, gjorde många så under tron ​​att det inte skulle godkännas av staterna. Faktum är att en klausul tillsattes för att göra det mer sannolikt inte sanktionerad: Om tre fjärdedelar av staterna inte ratificerade ändringen före sju år hade löpt ut, skulle det anses vara oerativt.

Ändringen godkändes i kongressen i december 1917 och ratificerades av tre fjärdedelar i staterna senast den januari 1919. Ändringens popularitet försvann strax efter att den har trätt i kraft. Den volsteade akten av 1919 förbjudna öl och vin, något få människor hade förväntat sig, och i minnet av många förbud blev ett misstag. Crime Rose som gangsters utnyttjade förbudet mot alkohol genom att göra stora vinster i bootlegging och smuggling. När Franklin D. Roosevelt kampanjed för president 1932 krävde han upphävandet av förbudet. Hans motståndare, president Herbert Hoover, kallade det \"Ett experiment ädelt i motivet. \" Roosevelt vann valet och hans demokratiska parti vann kontrollen över regeringen. Inom några månader blev det åttonde ändringsförslaget upphävt.Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867