Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Brygghus » Kostnad för 1000L hantverksölutrustning hantverksbrygga bryggpub

loading

Dela till:

Kostnad för 1000L hantverksölutrustning hantverksbrygga bryggpub

En mashnapp omvandlar stärkelserna i krossade korn till sockerarter för jäsning. De flesta mashtunor har en falsk botten och spärrmen, så att den sparande (eller lautering) processen kan utföras i samma tank, vilket extraherar den söta vätskan som heter Wort. Isolerade mashtunor, som rekommenderas, hjälper till att nå och bibehålla en konsekvent temperatur samtidigt som man undviker den potentiella brännande som kan uppstå från en värmekällor som en gasbrännare eller elektriska element.
Storlek:
Material:
Värmekälla:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-1000l

 • DEGONG

 • 8438400000

Produktbeskrivning
Medelstora bryggeri växt 1000l

Turnskey Breweries (eller \"Brewhouses \") består av flera viktiga bitar av ölbryggningsutrustning. Mash Tun, Lauter Tun, Brew Kettle och Whirlpool, i händerna på en skicklig Brewmaster, konverterar korn som har blivit fräsat genom en specialkorn kvarn, till en söt vätska kallad \"wort \". Wort är sedan fermenterad och färdig i specialiserade öltankar som heterfermenterare, lagrande tankar och brite tankar.

Brewhouse är både bryggeriets hjärta och motor där flera kritiska processer i skapandet av Craft Beer och Kombucha utförs. Turnskey bryggerier, tillsammans med andra viktiga bitar av bryggningsutrustning, varierar i kapacitet, funktioner och komplexitet, men alla brewhouses delar behovet av våtkorn, separera urorn från kornet och koka wort med en värmekälla.

De tre vanligaste brewhouse-värmekällorna är:

Ånga:Om den väljs, kommer en ångpanna att vara utrustad. Tre typer: Elektrisk, gas och dieselpanna. Benifit av ångvärme är uppvärmning snabbt och jämnt.

Indirekt brand:Till exempel i Afirca, Sydamerika, väljer dessa kunder vanligtvis typen beacuse den elektriska kostnaden är dyr för dem.

Elektrisk:För den lilla eller medelstora storleken är elvärme bättre val. Om du har en strik kontroll med pannan i ditt land är alternativet OK för kommersiella bryggerier. Så att du kan använda någon typ.


bryggeriutrustning-min

3 Fartyg och CLT-min

Turnskey Brewhouse System 3Vessel


Brewing fartyg detaljer-min-min

Brewhousedetails: Raker; Sight Galss; Wort Pump; Spenderad kornlucka med chute


Vi erbjuder tre nyckelfärdiga bryggerimodeller, inklusive den populära ...

Mini Brewery - 2BBL 3BBBL Kapacitet Brewhouse (Electric)

Medium Model Brewery-5 till 10 BBL Kapacitet Brewhouse (Steam, Indirect Fire, & Electric)

Kommersiellt bryggeri - 7 till 30 BBL Kapacitet Brewhouse (Steam & Indirect Fire)

Degongs Brewhouses har fått ett rykte som en del av den mest konsekventa och iögonfallande bryggningsutrustning som finns någonstans. Våra nyckelfärdiga bryggerier kommer att förkorta din dag medan de sparar pengar i flera år framöver.


Våra brewhouses ger bryggerier med flera viktiga fördelar:

Ett världsomspännande rykte för branschledande design, teknik och tillverkning

Byggd med och testad av några av Europas ledande hantverksbrewers

Miljövänligt och energibesparing

Spara tid och arbete

Ergonomi och säkerhet


Fermentation Tanks04_ 副 本 -mindownload_ 副 本 -min

Utmärkt jäsningstankar


200t 200hlfermenters specifikationer:

AlltfermenterareAnvänd dimple jacka teknik och flera zoner för att maximera glykolkylningsprestanda, så att bryggeret kan krascha kalla öl och behålla markeringstemperaturer. Vi tillverkar fermenterare i alla de mest populära storlekarna: 500L 1000L 12hl, 15hl, 20hl, men kan skapa vilken volym du önskar, upp till 200h.


Horisontella lagrande tankarfinns också. Ett kontrollpaket är tillgängligt som innehåller en temperaturregulator som monteras direkt på tanken och en glykolens solenoidventil. Unitank kit tillgängligt som innehåller karboneringssten och port för funktion som en brite tank om det behövs.


Kontakta Alice idag

Microbrewing, hantverksbryggning eller kommersiella stora brewhouses, vi har utrustning, tillbehör och installera ingenjörer. Vill du hitta tappningslinjer och tankar till salu Vi har det som omfattas.


Alice Downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867