Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Konfigurationen av vingården och de andar de gör

Konfigurationen av vingården och de andar de gör

Visningar:0     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2021-12-30      Ursprung:Webbplats

Det finns ett gammalt ordstäv, \"allt börjar med öl, och allt börjar vara klart \". Winemakers är en grupp kreativa människor som vanligtvis ser vingårdar börjar anta standardkonfigurationer och ändra dem för att passa deras operativa behov eller nödvändiga andliga smaker. Ja, det finns alla typer av utrustning där. Med detta sagt har vissa vingårdskonfigurationer stått emot tidstestet och utgör de flesta av de konfigurationer som används för att producera världsklass andar idag.

Detta destillerat vatten destillerar öl, vin eller en något starkare fermenterad kornbourbon. Alkoholkoncentrationen (ABV) av dessa jäsningsvaskar är vanligtvis mellan 7-11%. All konfiguration, liksom tekniken för det fortfarande, vet när man ska skära huvudet, hjärtat och svansen, bestämma andens smak. Hjärtat är separerat och används i slutprodukten. Vanligtvis blandas kärndelarna av flera destillationer för att skapa en \"ny ande \". Detta är denna blandning i fat. Huvudet och svansen kasseras säkert och återvinns till nästa destillation eller används för icke-förbrukningsvaror.

Konfiguration och komponenter: Alla destillationssystemen nedan har en värmekälla för att värma tvättvätskan för att avta alla alkoholer i form av ånga. De använder alla kondensatorer för att kondensera alkoholånga i vätska.

263

Pot destiller i en vingård


Pot stills:Pot stills är den äldsta konfigurationstypen. Pot är fortfarande en satsprocess som ofta används för att göra hela malt scotch whisky, mezcal, brandy, mörk rom och irländsk whisky. Exempelvis innefattar satsen som används för att göra Scotch Whisky en mashingfat med en falsk botten, backwashing (fermentation tank), en destillator för grov preliminär separation av alkohol, kallat lågt alkoholvin och en destillator som används för att öka alkoholen är gjord i andar . Destilleraren använder ande säkra för att separera alkoholkomponenterna separerade under destillationsprocessen: huvud, hjärta och svans. Denna konfiguration har också en kondensor för att bringa alkoholen från gasfasen till vätskefasen. Vanligtvis använder traditionell Scotch Whisky \"filtertvätt \", där Wort-kärl används för att filtrera ut urt från Wort, precis som i ölindustrin. Lotionen är fermenterad på cirka 72 timmar och destilleras sedan. Jämfört med kolonndistilleraren är den klassiska krukvaskddestillatorn och spiritdistilleren långsammare och har lägre separationseffektivitet; Men de ger mer komplexa congeners (smakkomponenter) för den slutliga andan. Efter den ursprungliga tvätt- och destillationen är de slutliga andarna i allmänhet omkring 25% ABV. Anddestilleringen används för att ytterligare separera de nödvändiga smak- och aromföreningarna och för att göra alkoholkoncentrationen av den slutliga andan når cirka 75%. Systemets låga effektivitet beror främst på den ökade uppehållstiden i destillationskammaren associerad med de två destillationerna, ökad energianvändning och ofullkomlig separation av homologer, vilket minskar den totala utgången. Stills på dessa system handel smak för effektivitet hela dagen.

166

Kopparpottstills


Kontinuerlig destillering:Som namnet antyder är dessa destillatorer utformade för kontinuerlig matrengöring och producerar högalkohol-sprit i slutet av de två tornsektionerna, som renar andarna i en cykel som använder färsk ånga för att driva processen. Arbetsprincipen för den kontinuerliga kolumnen är att utföra tvättdestillation och alkoholdestillation som vi har sett i potten. Den kontinuerliga kolonnen är uppdelad i två delar: stripparen (eller analysatorn) används för att separera rå alkohol från matningstvätten och korrigeringsdelen används för att finplatta etanol och andra homologer. Varje del består av en serie plattor, som visas i figuren nedan. När ångan rör sig upp i tornet fungerar varje platta som sin egen lilla destillationsenhet, kontinuerligt ökar alkoholhalten. Destillatorn kan styra produktens egenskaper genom att justera vilken platta alkoholen dras från innan du går in i kondensorn. Dessa är högvolym, högalkoholhaltiga anordningar, som huvudsakligen används för att producera neutrala sprit för produkter som vodka och gin. Jämfört med den klassiska potten fortfarande kräver dessa kolumner mindre stillestånd för rengöring. De är den verkliga huvudkraften i den kornneutrala spritindustrin.

193

Kopparkolonndestiller / kontinuerlig destillator


Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.Contact Kate och min email: kate@degonget.com


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867