Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » Kompakt Red Copper Brewhouse System-bryggning av ölutrustning till salu

loading

Dela till:

Kompakt Red Copper Brewhouse System-bryggning av ölutrustning till salu

Bryggeriet antar den traditionella kompakta två tankdesignen, som fullt ut uppfyller alla krav i restaurangbryggeriet och syftar till att tillgodose kunder och leverantörer med varandra. Traditionella bryggeri layouter, som många är underordnade design, är viktiga för marknadsföringsändamål.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Kompakt Red Copper Brewhouse


Ur praktisk synvinkel är det lämpligare att sackarifieringskammaren består av tre oberoende behållare, vilket enkelt kan nås från en central plattform. Därför är den funktionella industriella kombinationen av bryggerier mer lämplig för alla bryggerier där ergonomi och bekvämlighet är de viktigaste punkterna. Dessutom kommer våra kunder inte att betala för de meningslösa designelementen i sackarifieringsverket som inte påverkar produktionsprocessens effektivitet.

Därför, som ett alternativ till det klassiska designbryggeriet, erbjuder därför ett industriellt bryggeri utrustat med en industriell ölväggsmaskin, som består av tre oberoende tankar och är den grundläggande utrustningen för effektiv ölproduktion. Dessa bryggerier är utformade för att säkerställa att öl produceras på det mest ekonomiska sättet, och att bryggeriets ägare och leverantörer får det bästa värdet genom rimliga investeringar.

195

500l koppar bar bryggeri


Som en del av det industriella bryggeriet är Wort Brewing Machine en idealisk lösning för ölproducenter. De hoppas kunna dra nytta av fördelarna med den ovan nämnda funktionella designen av bryggeriet och ha tillräckligt med utrymme för att placera alla ölkomponenter.

Industrial Brewing Wort-maskinen består av en sackarifieringstank, en filtertank, en bubbelpool och en laboratoriepool, och naturligtvis en provkylare, pumpar och rör som ligger på en enda plattform som omger den offentliga Access Center-plattformen. Dessutom innehåller maskinen en omkopplare och, i fallet med en automatisk version, en styrdator.

Eftersom alla vingårdsbehållare lätt kan bibehållas via en plattform, kan BREW Master kontinuerligt styra hela bryggtekniken utan frekvent rörelse i vingården. Avancerad bryggeri ergonomi hjälper till att minimera och eliminera förluster som orsakas av mänskligt fel under drift. Slutligen sparar det plånböckerna hos kunder som inte betalar för icke-funktionella designelement och erhåller den bästa kvaliteten inom små och medelstora bryggerier.

202

Fermentering och förråd


Jämfört med oberoende tankar har den integrerade bryggerislösningen en ytterligare fördel med avseende på betydande rymdbesparing (omvandlingsfrekvens per hektoliter av ölproducerad).

Den använder traditionella ingredienser (malt, humle, vatten och jäst) och produceras av maceration eller avkok. Om det behövs kan du också förbereda Wort från maltkoncentrat. Till skillnad från de flesta utländska produkter är bryggeriet optimerat för produktion av högkvalitativa lager, men kan producera den utan att begränsa alla typer av öl baserat på botten eller topp jäsningsmetoder.

Om avkokningsmetoden används för produktion kan bryggeriet producera upp till 2 satser inom 24 timmar om dygnet, eller bryggmetoden kan producera upp till 3 satser inom 24 timmar. Om koncentratet används för att förbereda yr, kan produktionskapaciteten ökas till 4 satser inom 24 timmar.

27

Koppardestillationsutrustning


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867