Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Kom och lär dig om utvecklingen av modern öl i vårt land med mig

Kom och lär dig om utvecklingen av modern öl i vårt land med mig

Visningar:8515     Författare:Alice     Publicera Tid: 2020-12-01      Ursprung:https://www.downtheroadbrewery.com/

Det tidigaste bryggeriet som inrättades av Kina första bryggeriet i mitt land var UrlubleVsky Brewery (\"Harbin History Chronicle \") öppnade av ryssarna i Harbin 1900. Bryggerierna i den sena Qing-dynastin styrdes i grunden av utlänningar. Det var inte förrän 1915 att Shuanghesheng Brewery och Guangdong Wuyang bryggeri investerade av kineserna etablerades i Peking först och senare.


bryggning av öl


Före 1949 fanns det bara sju eller åtta bryggerier i vårt land, varav de flesta kontrollerades av utlänningar. Humle och malt importerades huvudsakligen från utlandet. Öl var huvudsakligen såld till utländska köpmän och militär i Kina, också högklassiga människor. Vanliga människor kan knappast njuta av det. År 1940 nådde den nationella ölproduktionen 40 000 ton, varav de flesta var för militär användning av de japanska invaderarna. Vid 1949 hade landets årliga utgång från öl bara nått mer än 7 000 ton, vilket inte räckte för den nuvarande årliga produktionen av ett litet bryggeri.

Det första steget:Från 1953 till 1962 var det bearbetnings- och utvecklingsstadiet av ölindustrin. Ett antal nya bryggerier byggdes. Den genomsnittliga årliga tillväxttakten för ölproduktion var 38,2%. Från 1963 till 1972 var hastigheten något annorlunda. Sakta ner, men ölutgången ökade fortfarande med 1,4 gånger. År 1978 nådde mitt lands årliga ölutgång 400 000 ton. I detta skede lagde arbetet i ölvetenskaplig forskning, utbildning, talangsträning etc. grunden för den framtida utvecklingen av ölindustrin.

Det andra steget:Efter 1979 utvecklades ölproduktionen på ett allsidigt sätt. Förutom Tibet har alla provinser, städer och autonoma regioner etablerat bryggerier. Förutom det lätta industrisystemet har andra ministerier som handel, jordbruk, maskiner, nationellt försvar och metallurgi etablerat bryggerier. Skalan av några bryggerier är också det blir större och större. Till exempel, 1980 producerade vårt land 688 000 ton öl.

flaskkonstruktion


Det tredje steget:I detta skede utvecklas mitt lands ölindustri snabbt. Dess huvudsakliga funktion är att expansion och nya bryggerier har sprungit upp, och omfattningen av ölproduktion har gradvis utökats. I vissa provinser finns det bryggerier i nästan alla län och staden. Enligt statistiken 1987 fanns 104 bryggerier i Zhejiang-provinsen. På grund av genomförandet av reformen och öppningspolitiken har införandet av teknik, utrustning och talanger från utlandet accelererat utvecklingen av ölindustrin, såsom införandet av ölproduktionslinjer från utlandet, särskilt ölbottningslinjer. Tiden för fördubblingsproduktionen har förkortats. Till exempel, 1982, var den nationella ölproduktionen 1,17 miljoner ton, och 1985 nådde ölproduktionen 3,104 miljoner ton. År 1988 fördubblades ölproduktionen till 6,54 miljoner ton.

ölrum


Det fjärde steget:Detta stadium kan sägas att Kinas ölindustri har gått in i en kraftig mognad. Å ena sidan fortsätter ölindustrin att utvecklas med hög hastighet. Samtidigt som det utvecklas med hög hastighet har det börjat förbättra ölkvaliteten och de ekonomiska fördelarna med ölindustrin. Var uppmärksam på det faktum att ölindustrins skala har börjat växa i storskalig och grupporienterad riktning i enlighet med internationella praxis. Några små och medelstora bryggerier har blivit sammanslagna av stora bryggerier.


Om du också vill dela med mig ditt lands ölkultur och din bryggupplevelse, vänligen kontakta mig. Som en välkänd tillverkare av ölutrustning i Kina producerar vi inte bara högkvalitativa och pålitliga produkter, men ägnar också mer uppmärksamhet åt affärsfilosofin för varje kunds bryggeri.


Tillhandahålls av Alice

dgequipment@degonget.com


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867