Visningar:1 Författare:Kate Publicera Tid: 2020-12-16 Ursprung:Webbplats
I många fruktviner har varje fruktvin olika näringsämnen i det, och det finns många typer av fruktvin. Hur man klassificerar och förstår egenskaperna hos varje fruktvin? Låt nu tillverkaren av fruktväder att ta dig för att förstå klassificeringen av fruktvin och egenskaperna hos fruktvin.
En lågalkoholdryckvin gjord av frukt genom jäsning. Det finns tre viktiga punkter, en är \"med frukt som råmaterial \", den andra är \"jäsning \", och den tredje är \"lågalkohol dryck vin \". Detta är faktiskt \"fermenterat fruktvin \", det vill säga det så kallade \"riktiga fruktvin \". Men från synvinkel av marknadsföring och konsumentförståelse finns det många sorter av fruktvin och det finns olika klassificeringsmetoder.
I allmänhet, enligt bryggmetoden, användningen av råmaterial och egenskaperna hos vin, kan den delas in i fruktfermenterat vin, fruktdestillerat vin och fruktvin.
1. Fruktfermenterat vin: ett lågt alkoholvin producerat genom direkt jäsning av fruktjuice eller massa.
2. Fruktdestillerad vätska: Den är gjord genom att destillera frukten efter alkoholjäsning och extrahera sina alkoholkomponenter och flyktiga aromatiska ämnen.
Det finns två produktionsmetoder för fruktdestillerat vin: flytande destillation och fast jäsningsdestillation. Vätskestillation använder fruktvin efter jäsning som råmaterial och destilleras i en destillator. Fast jäsningsdestillation görs genom direkt fermentering av frukter innehållande socker eller stärkelse, tillsammans med perikarp, kärna, pomace och så vidare.
3. Fruktberedning Vin Ett slags fruktfermenterat vin eller destillerat vin, som kallas blandat vin genom att lägga till andra ingredienser. Det finns många typer av vin, som kan delas in i att reproducera vin och förbereda vin enligt beredningsmetoden.
Remade vin är gjord av ett visst frukt fermenterat vin genom att lägga till växtkryddor eller andra ingredienser.
Framställningen av vin är gjord av ett visst destillerat vin genom att lägga fruktjuice eller frukt, perikarp, medicinska örter, blommor och annan utlakad juice.
Det så kallade fruktvinet är ett alkoholdryckvin tillverkat av frukt genom jäsning. Alkoholhalten är i allmänhet ca 12 volymprocent. Den består huvudsakligen av sockerarter, organiska syror, estrar och vitaminer förutom etanol. Fruktvin har egenskaperna med låg alkohol, hög näring och hjärnans fitness, som kan främja blodcirkulation och metabolism, kontrollera nivån på kolesterol i kroppen, förbättra kardiovaskulär och cerebrovaskulär funktion och har effekterna av diuresis, stimulerande leverfunktion och anti -agera.
Fruktvin innehåller många polyfenoler, som kan hämma ackumulering av fett i människokroppen. Med förbättring av människors levnadsstandard och högre krav på livskvaliteten har mer och mer uppmärksamhet ägnats åt fördelarna och unik effekten av fruktvin.
fruktvinFermentationstankar
Tillhandahålls av GD Kate
E-post: michelle@degonget.com
Whatsapp: +86 178 6052 5597