Visningar:5 Författare:site Editor Publicera Tid: 2020-12-21 Ursprung:Webbplats
Kategorier av öl klassificerad av Öl Brewing Progress
◆ Rent utkast öl
Rent utkast öl antar en speciell bryggningsprocess, strängt kontrollerar mikrobiella indikatorer, använder en tre-stegs filtrering, inklusive 0,45 mikron mikroporös filtrering, och genomgår inte värmesterilisering för att upprätthålla hög biologisk, icke-biologisk och smakstabilitet. Denna öl är väldigt fräsch och utsökt, med en hållbarhetstid på mer än ett halvt år.
◆ torr öl
Denna öl har en hög grad av jäsning, lågt resterande socker och hög koldioxidhalt. Därför har den egenskaperna hos torr smak och stark stimulering. På grund av dess låga sockerhalt är det en lågkalori öl.
◆ All-malt öl
Det bryggs i enlighet med den tyska rena bryggmetoden. Råvarorna är alla malt och inga extra material tillsätts. Kostnaden för den producerade ölen är högre, men malt arom är enastående.
◆ Låg (icke) alkohol öl
Låg (icke) alkohol öl är en ny typ av öl baserat på konsumenternas strävan efter hälsa och minskning av alkohol intake.The produktionsmetod är densamma som för vanlig öl, men till slut alkoholen separeras genom dealcoholization metoden. Alkoholhalten i alkoholfritt öl skall vara mindre än 0,5% (volym / volym).
◆ Iced öl
Kall öl till frysningspunkten för att göra öl att visas med små iskristaller och filtrera sedan ut de stora iskristallerna. Lös problemet med kall ölgrumlighet och oxidationsturbiditet. Iced öl är särskilt ljus i färg, med högre alkoholhalt än vanlig öl, mjuk, mild och uppfriskande, särskilt lämplig för ungdomar att dricka.
◆ Fruktig öl
Juice-extraktet läggs till jäsningen, och alkoholhalten är lågt. Denna produkt har både den unika uppfriskande smaken av öl och den söta smaken av frukt, lämplig för kvinnor och äldre att dricka.
◆ Vete öl
Vete öl är en öl som produceras genom att lägga till vete groddar. Dess produktionsprocesskrav är höga, öl är tydlig och transparent, och lagringsperioden är kort. Egenskaperna hos denna öl är lätta färg, lätt smak och lätt bitterhet.
◆ Ljus öl
Färgen på ljus öl är mellan 5-14EBC. Ljus öl är den mest produktiva typen av öl. Ljus öl är uppdelad i ljusgul öl och gyllene gul öl. Den ljusgula ölen har en lätt smak och enastående hopparom. Den gyllene gula ölet smakar uppfriskande och mjukt, och Hop Aroma är också framträdande.
◆ brun öl
Färgen på brun öl är rödaktig brun, och färgen är mellan 14-40EBC. Denna öls malt arom framträdande, mjukt smak, lätt hop smak.
◆ svart öl
Svart öl är mörk rödaktig brun eller till och med mörkbrun i färg. Den svarta ölmalt har enastående arom, rik smak och fint skum. Bitterheten varierar mycket beroende på produkttypen.
◆ Färsk öl
Färsk öl som inte har pastöriserats efter förpackning. Denna öl smakar läckra, men det är benäget att försämras, med en hållbarhetstid på ca 7 dagar.
◆ färdig öl
Öl som har pasteuriserats. Den kan lagras under lång tid och kan användas för försäljning på andra ställen. Hållbarheten hos Premium Beer är 120 dagar.
◆ topp fermenterad
Top fermenterad öl använder toppjäst. Under fermentationsprocessen flyter jäst på fermentationsytan med CO2, och fermentationstemperaturen är 15-20 ℃. Ölens doft är enastående.
◆ botten fermenterad
Bottenfermenterad öl använder bottenjäst. Efter att jäsningen är klar aggregeras jästens jäst och sätter sig till botten avjäsningstank, och jäsningstemperaturen är 5-10 ° C. Ölens doft är mjuk. De flesta länder i världen använder följande fermenterade öl.
Om du har intresse för ölbryggningsutrustning, välkommen att kontakta mig fritt.
Kontaktperson: Auril
Tel:+86 18363007358
Mail: market@degonget.com