Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Kan du överdisla vodka?

Kan du överdisla vodka?

Visningar:0     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2022-02-07      Ursprung:Webbplats

Ah, här är vi igen på vad som verkar vara ännu en aktuell fråga med bara ett nebulous svar för att visa för ansträngningen. Åh, du behövde ett riktigt svar? Svaret är kanske eller kanske inte.


Vodka är neutral sprit så destillerad, eller så behandlad efter destillation med kol eller andra material, för att vara utan särskiljningsförmåga, arom, smak eller färg. Naturligtvis, för vissa konsumenter, beskriver denna definition en anda saknar någon typ av tecken alls. Och ännu mer, hur kommer jag, konsumenten att skilja mellan X-märke av vodka och Y-märke av vodka om \"utan särskiljande karaktär \" gäller för alla vodkaproducenter?

213

DEGONG 300L Koppar Micro Vodka Distillery


Kan du överdisla vodka?

För den sophomoriska konsumenten finns det lite för inga meningsfulla deskriptorer bortom det ordspråkiga \"Åh det är så smidigt \". Och med hjälp av vänner är den smidiga deskriptor som används i den smakade andar världen i bästa fall bara en backhanded komplimang. Det är \"jag kan inte tänka på någonting beskrivande bra att säga, så jag använder ordet smidigt \" komplimang. Alla dina whisky snobs vet vem du är.


Var det som det kan, skillnader i arom och smak kan differentieras mellan olika märken såväl som de vodkas som gjordes med olika basmäsningsingredienser. Och att vara så opartisk som möjligt, det är absolut merit i en färdig anda som helt uppriktigt är det svåraste av alla andar att producera eftersom det helt enkelt tar fler resurser att skrubba alla alkoholmolekylerna som rent som behövs för en vanlig, rent ren vodka.


Nyligen har den spirande hantverksdestilleringsindustrin drivit kuvertet för kreativitet i ett försök att fånga kärnan i handgjorda, småbatch-spritproduktion.


Några av dessa mer välskötta boutique destillerier har en budget för en riktig vodka-kolumn. De som inte behöver hitta andra sätt att producera en vodka som uppfyller den mer sedvanliga \"Clean \" -alkoholen.


Eller mer specifikt måste de skicka den färdiga produkten via ännu mer än en gång, eller två gånger, eller tre gånger. Ser du var det går?


Men det finns en mellanklass som kan uppnås med viss skicklighet. Det är det utrymme som definierar en ren, men silkeslen munkänsla som också tillåter en känslig mängd essens att avslöjas på finishen. Det är det utrymme som vanligtvis skulle förvandlas till en silver- eller bronsmedalj vid provsmakningskonkurrensen, men har försäljning som matchar eller till och med överstiger dess guldmedaljvinnande samtida. Det är typen av vodka som inte kontrollerade alla lådor vid provsmakningskonkurrensen men är en fan favorit. Det här är vodka som whisky drinkers är villiga att spendera pengar på. Det är verkligen vodka som långsamt förändrar uppfattningen om vad konsumenterna kommer att förvänta sig i Premium Vodka. Från och med maj 2020 kan vodka verkligen vara särskiljande.


Vad betyder allt detta?

Så, låt oss komma tillbaka på ämnet. Kan du överdisla vodka? Tja, om dina kunder inte riktigt gillar smaken av andar, och skulle hellre bara smaka som mixer som råkar installeras i sin cocktail? I så fall, nej. Du kan inte överdistill. Faktum är att du borde destillera mer?


Men om dina kunder letar efter något som är annorlunda att hitta och har en ren, känslig finish som svagt tillåter att basingredienserna kan avslöjas, kanske destillerar mindre är mer?


Kan du överdisla vodka? Ju bättre fråga är hur bra känner du din marknad?
Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867