Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Kan öl brytas med andra ingredienser istället för korn? Varför välja korn som jäsningsmaterial?

Kan öl brytas med andra ingredienser istället för korn? Varför välja korn som jäsningsmaterial?

Visningar:581     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2020-12-09      Ursprung:Webbplats


Kan öl brytas med andra ingredienser istället för korn? Varför välja korn som jäsningsmaterial?
Ja. Några inhemska tillverkare använder vete istället för korn. Afrikansk bryggning använder generellt sorghum. De är billigare än Barley Malt, men en av deras huvudsakliga nackdel är att de har högt proteininnehåll, vilket kan orsaka att öl icke-biologisk stabilitet inte är bra. För det andra är det svårt att skilja skinken och att filtrera worten.

QQ 截图 20201209145451En anledning till att använda Barley Malt är att det finns traditionella faktorer i det:

Tysklands mest stränga tyska ölbryggande lag \"Renhetslag \" utfärdat år 1516, använder endast fyra naturliga råvaror: korn, humle, jäst och vatten, utan några tillsatser. Brewer's Craft Beer använder denna bryggningsmetod. Förutom att säkerställa smaken av öl, behåller den också näringsämnena i öl till den maximala utsträckningen. Byggen är lätt att groa och är en icke-häftklammer. Det odlas över hela landet. Dess kemiska sammansättning är lämplig för bryggning av öl, och priset är lågt, så ölbrygare har alltid använt det.

未 标题 -1

Skäl för att välja korn:

1. Balansera förhållandet mellan protein (ölskum, jästnäringsämnen) och stärkelse (den huvudsakliga källan till extrakt).

2. Byggen är lätt att groa och producerar ett stort antal hydrolytiska enzymer (esteras, stärkelseavkomposagande enzym, hemicellulos-sönderdelande enzym, proteinavkomposeringsenzym, oxidoreduktas).

3. Barley Husk har en skyddande effekt under processen med kornproduktion. Ett naturligt filterskikt bildas under Wort-filtreringsprocessen för att säkerställa tydligheten hos den skördade urlan.

4. Det har en positiv effekt på ölskum.

5. Barley malt kan användas för att brygga alkohol, och kan också användas som medicin. Det har effekterna av att uppfriskande magen och smälta maten. Koks korn kan rensa värme och skingra fukt, släcka törst och producera kroppsvätskor. Det är en populär dryck för att förhindra värmeslag och kylning.

6. Bygg är inte den viktigaste direkt ätbara grödan. Att använda korn för att göra vin kommer inte att påverka mänsklig rationförsörjning. Detta är en av anledningarna till att korn har använts i modern tid.

CRF312218-Fig-0001-MFör att brygga högkvalitativ öl måste du ha högkvalitativ korn för att producera högkvalitativ malt. Standarden för speciell högkvalitativ ölkärl kräver hög renhet, stora tusen korn, tunnskrov, lätt och glänsande färg, måttligt proteininnehåll, hög läckningshastighet och hög spiringhastighet, men kräver också amino kväveinnehåll och hög sackarifieringskraft, β- Specialkvalitetskrav som låg dextraninnehåll.Brewing Barley är huvudsakligen baserad på parametrar:

fukt/%

<13

Germinalisering /%

> 97

Germinerande förmåga /%

> 95

Proteinhalt /%

10,5-11

Extrahera innehåll /%

> 80

För nybörjare kan en preliminär kvalitetsutvärdering av maltad korn göras enligt följande tabell:

Objekt

Parametervärdeindex

Utbyte av extraktion

0.45

Viskositet

0.25

Slutlig utseende grad av jäsning

0.15

saccharifierande kraft

0.05


Förutom den ursprungliga viskositeten, desto högre är de andra fyra parametrens värden, desto högre malt \"kvalitetskoefficient \" och det bättre kvaliteten på korn.

malt

Varför måste korn omvandlas till Barley Malt?

Efter att kornen skördats måste det geser i Barley Malt innan det kan användas för ölbryggning. Då kommer vissa människor att fråga varför malt är nödvändigt och korn är inte tillgängligt. För att förklara detta problem, låt oss prata om en viktig del av ölbryggningssäckarifiering. Sackarifiering är omvandlingen av vattenolösliga stärkelseproteiner i vattenlöslig maltos och polysackarider genom verkan av enzymer. Det viktigaste i denna process är enzymernas handling. I sackarifieringsprocessen är de två viktigaste enzymerna a-amylas och p-amylas. Den ursprungliga kornen innehåller lite eller nästan ingen a-amylas. När det gäller p-amylaset i den ursprungliga kornen finns det inte många. Men under spiringprocessen, efter en serie komplexa biokemiska reaktioner produceras a-amylas och p-amylas.

malt


Oavsett vilken typ av öl du vill brygga, som korn öl, whear öl, majs öl, frukt öl .......... DEGONGbryggningsutrustningkan uppfylla ditt krav.

未 标题 -1

Kontaktperson: Auril

TEL / WHATS: +86 18363007358

Mail: market@degonget.com
Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867