Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Bryggutrustning » Köp en Red Copper 10BBL bryggsystem/brygghusutrustning/hantverksöltillbehör

loading

Dela till:

Köp en Red Copper 10BBL bryggsystem/brygghusutrustning/hantverksöltillbehör

Vårt 10 BBL-bryggeri är ett produktionsskala bryggsystem som kan ge din öl till marknaden. Om du planerar att bygga medium till stora ölstänger, mikrobryggerier, nanobryggerier, ölhallar eller distributionscentraler, är detta 10BBBL Multi-Container Brewing System perfekt för dig.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-10BBL
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Köp en röd koppar 10BBL Brewing SYSYEMS


Craft öl blir alltmer populär över hela världen. Ingenting gör en läcker öl bättre än en korn ölbryggande utrustning. Oavsett om det är en Brewpub, ett mikrobryggeri eller ett stort bryggeri, är vår 2-30bbl bryggeriutrustning vad du behöver för att dela din passion med världen.


Produkttyp och storlek
Produkttyp och storlek DG-2BBL DG-5BBL DG-7BBL DG-8.5BBL DG-10BBL DG-15BBL DG-20BBBL DG-25BBL DG-30BBL
Arbetsvolym (BBL) 2 5 7 8.5 10 15 20 25 30
Inre tankdiameter (mm) 800 1000 1150 1200 1300 1500 1600 1700 1700
Cylindrisk höjd (mm) 600 750 750 750 1000 1000 1220 1220 1500
Material Högkvalitativ röd koppar / sus304, hög precision polering. Rekommendera baren, hotell för besök kan välja koppar för ut tank dekoration.

95

Ölsäckarifieringssystem

Ölsäckarifieringssystemet består huvudsakligen av en sackarifieringspott, en gelatiniseringspott, en filtertank, en kokpott, en utfällningstank och hopadditionsutrustning.

Sackarifieringspott, gelatiniseringskruka

1. Antagande av högeffektiv Maitreya Plate Jacket värmeväxlingsteknik och tillämpning av vetenskaplig ångturbulensprincip för att uppnå maximal värmeöverföring och energibesparingseffekt. Samtidigt antas helautomatisk temperaturkontrollteknik för att säkerställa uppvärmningshastigheten och värmekontakten i varje processsteg av sackarifiering och gelatinisering. Tidens noggrannhet.

2. Det internationella avancerade suspensionshastighetskontrollsystemet antas och frekvensomvandlingen och den automatiska blandningsmetoden används för att säkerställa en likformig blandning av mosen i gelatiniserings- och sackarifieringsprocessen, vilket kan maximera prestanda hos olika enzymer i gelatiniseringen och sackarifieringen bearbeta. Bra biologisk aktivitet och omvandling och katalytiska effekter, vilket garanterar bästa kvalitet och högsta utbyte av öl vid källan.

Filtertank

1. Antagande av avancerat och vetenskapligt specialformat styrstruktursystem och hydraulisk automatisk lyftteknik För att säkerställa en likformig tråg och smidig trågutsläpp, förbättrar även filtreringshastigheten och produktionseffektiviteten och upprätthåller den goda transparens- och juiceutbytet av wort.

2. Den internationella avancerade upphängnings- och blandningsenheten är vald, utrustad med frekvensomvandling, hastighetsreglering och automatisk styrteknik, vilket gör operationen mer bekväm och flexibel och underhållet är enkelt och kostnadsbesparande.

Panna

1. Applicera avancerad kokning och tryckteknik för kroppen för att förbättra kokhållfastheten, öka kraftigt förångningseffekten av dimetylsulfid, främja polymerisationen av protein och andra kondenserbara substanser och realisera snabb separation av kokt wort och polymer.

2. Den extrakorporeala cirkulationsblandningstekniken antas för att accelerera uppvärmningshastigheten hos öronet vid det initiala sköljningssteget, så att urtan alltid upprätthåller en likformig och konsekvent temperatur under uppvärmningsprocessen och förhindrar degenerering av regionala wort-lösliga ämnen som orsakas av Lokal överhettning, därigenom säkerställer den kokande kvaliteten på worten.

Sedimentationstank

1. Enligt utformningen av den optimala lagringen av vete korn per enhetsfilterområde förstoras tankdiametern-till-höjdförhållandet, den virvlande hastigheten reduceras, och sedimenteringen och agglomerering av koagulumet främjas för att uppnå den bästa separationen .

2. Utrustad med en termisk koaguleringstank, kan den öka utbytet av wort och minska miljöföroreningar.

Hop adding system

1. Hop adding-systemet kan bestå av två eller flera tankar, utrustade med pumpning, rör, ventiler och andra tillbehör, och kan också realisera automatisk styrning av läget.

2. Tankarna, ventilerna, rören etc. i Hop Ass-systemet kan anslutas till CIP-systemet för att realisera automatisk, halvautomatisk, rengöring och desinfektion.

71

Fördel
 • Högkostnad.

 • Den inre jackan och tätningshuvudet på tanken är båda 3,0 mm. Den yttre manteln är 2,0 mm.

 • Poleringsnoggrannheten kan nå RA0.4μm.

 • Strikt tanktryckstest.

 • Energibesparing och utsläppsminskning.

16

Fermenteringstanken i rostfritt stål

Huvudtyper av sackarifieringssystem för liten och medelstora ölutrustning
 • Två-kärl sackarification (sackarifiering filter tank + kokande bubbelpool);

 • Två enheter (sackarifiering filter tank + kokande spiral sedimentation tank) + varmvattentank;

 • Två-kropps tre-fartygsäckarifiering (sackarifiering filtertank-spiral sjunkande tank + kokande tank);

 • Tre-fartygsäckning (sackarifieringstank + filtertank + kokande spiralänkningstank) + varmvattentank;

 • Fyra kärl sackarifiering (sackarifieringstank + filtertank + kokande tank + spiralväxel) + varmvattentank.

27

Koppardestillationsutrustning

Förpackning och transport
 • Alla kommer att täckas med en tunn plastfilm. Fäst sedan det på järnramen för fixering.

 • Alla delar kommer att skyddas med bubbelpåsar eller plastfilmer och placeras i trälådor.

 • Sackarifieringsröret, fermentationskylröret och slangen kommer att täckas med en tunn plastfilm.

Vi samarbetar bara med det säkraste rederiet för att leverera din utrustning till hamnen närmast dig. Vi kan hantera varje försändelse i Kina. Du behöver inte oroa dig för mindre problem och fokusera på ditt företag.

30


Kontakta oss

Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867