Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Julen är kommande. Kom och se vad du kan dricka.

Julen är kommande. Kom och se vad du kan dricka.

Visningar:3     Författare:Kate     Publicera Tid: 2020-12-22      Ursprung:Webbplats

Det är jultid igen. Vad ska du göra för jul? Förutom Turkiet är cookies, skinka och pudding, vin ett måste! Och varje land har sin egen speciella juldryck. Christmas rött vin är en varm röd dryck på ett visst sätt under julen Säsong. Vinet lägger till brunt socker, apelsinskal, russin och andra ingredienser, och sedan på elden medan du uppvärmes under omrörning, häller äntligen lite vodka, efter potten, en kopp av, är det verkligen söt och varm.


750 文章 1-min


Tyskland: Mulled Wine

Ett kryddigt, fruktigt mulligt vin är en av de väsentliga dryckerna på det europeiska julbordet. Det är vanligtvis smaksatt med kryddor som kanel, kardemumma, ingefära och lime, men de faktiska ingredienserna varierar från region till region och från vinmakerns personliga smak. Så länge du är i Europa, kan du enkelt hitta mulledvin av alla smaker.


750 文章 6 Mulled Wine-Min


England: Vasol Mulled Wine

Vasolmulledvin används ofta i brittiska rosta traditioner, från caroling dörr till dörr, att cirkla skålar av maltad varm sockercider som en del av julfest. I gammal engelska, \"Vasol \" menade \"Ta hand om, \" och men Rostning är mindre populär idag, är Vasol Mulled Wine fortfarande en favorit.


750 文章 7 mulled vin-min


Chile: Cola de Mono

Cola de Mono är en kall chilenskur som liknar Eggnog, vanligtvis förbrukad på jul. Denna krämig kondoction är en blandning av chilenska soja (ibland ersatt med rum och brandy), mjölk, kaffe, vaniljbönor, muskotnöt, kanel och kryddnejlika. Den enklaste Cola de Mono är till och med alkoholfri.


750 文章 2 cola de mono-min


Nordeuropa: Grog varm dryck

Grog varm dryck är den nordiska versionen av mulledvin, tillgänglig i butiker i Sverige och Finland i december. Den är gjord med vin, brandy, kryddor som kanel och kardemumma, plus russin och mandel, uppvärmd och blandad.


750 文章 4 grog varm dryck-min


USA: Eggnog

Eggnog är en traditionell juldryck som härstammar i England på 1700-talet men har spridit sig över havet. Tradeitionellt är Eggnog baserat på andar som brandy, rom och whisky, kompletterad med färsk mjölk, grädde och socker och blandas med äggulor. Det är smaksatt med örter eller kryddor som muskotnöt innan du dricker.


750 文章 3 Eggnog-minMexiko: varm blandad fruktstans

Hot Mixed Fruit Punch är en specialdrink i Mexiko. Den mest autentiska heta blandade fruktstansen är gjord av gatuförsäljare. Trots att de är gjorda på olika sätt är sockerrör, äpplen, päron, apelsiner, russin och pommes frites essentiella. Tequila, rom eller brandy kan också läggas till att söta julen .


750 文章 5 varm blandad frukt punchf-minLitauen: Vallmjölk

I Litauen är den traditionella juldrycken vallmofrömjölk, som smakar liknar mandelmjölk, men är enkel: vallmofrön, vatten och honung är allt du behöver. Drinken är också en av 12 traditionella rätter som serveras på litauiska julmiddagar.


750 文章 8 vallmo mjölk-min


Efter att ha vetat så mycket om julvin, vill du göra ditt eget vin? DEGONG är en professionell tillverkare av bryggningsutrustning,Vi kan erbjuda högkvalitativa tjänster. Oavsett om du är nybörjare eller en professionell, kan vi ge dig det du vill ha. Om du har intresse, kontakta mig fritt.


750 文章 5-min


Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867