Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Filtreringsutrustning » Silar » Inline sil |Tri Clamp 1,5 tum.(Mesh säljs separat) - SS304

loading

Dela till:

Inline sil |Tri Clamp 1,5 tum.(Mesh säljs separat) - SS304

Strömmade in-line-filter och filter kan förbättra produktkvalitet och hygien och hjälpa till att skydda bearbetningsutrustning. Det är mycket lämpligt för utrustning, inklusive homogenisatorer, meter, munstycken, nålventiler och pumpar.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • 1,5 In. inline Sil
 • DEGONG
Produktbeskrivning

1,5 i. Inline sil


varumärke Degong
Rostfritt stål SS304
Anslutningstyp (er) Tri clamp
Anslutningsstorlek (er) 1,5 i.
Produktlängd 12,75 i.
Objektbredd 5,5 tum
Produkthöjd 4 i.
Sekundärnät Perf-skärm w / 2mm hål

Produktbeskrivning

Filtrera

Tri Tång filter används för att filtrera fasta ämnen i vätske processer. Nätet är utformad för att vara porös nog att inte bli igensatta alltför lätt, men det kan fortfarande förhindra att stora fasta partiklar från att passera igenom. Vi erbjuder två olika typer av filter (inline filter och sidoinloppet filter), var och en med unika egenskaper, vilket gör den lämplig för olika filtreringssituationer. Det rekommenderas att placera ett filter efter pumpen, eftersom inandning skadar filterelementet. Dessutom är det mycket viktigt att placera filtret i rätt riktning för att inte blåsa ut nätet. Flödesriktningen skall alltid driva nätet mot den perforerade kärnan för att korrekt stödja nätet.


inline-filter

Installationen av Tri Clamp in-line-filter liknar en spole, med båda ändarna fastklämd i fogen. Nätet är utformat för att vara poröst nog för att undvika igensättning alltför lätt, men ändå förhindra att stora fasta partiklar från att passera igenom. Vi erbjuder många olika storlekar av filter för våra online filter. Det rekommenderas att placera ett filter efter pumpen, eftersom inandning skadar filterelementet.


Notera

Filtret är endast lämplig för in-line filter.


Material

Produktberörda Steel Delar 316L
Andra ståldelar 304
Avsluta 32 μin (0,8 mm) Ra på produktkontaktytor


Produkter visar

201202203204


Ansökan

Filter och filter ger mångsidig och kostnadseffektiv filtrering. Höljet är utformat för maximal flexibilitet tillämpning och kan rymma en mängd olika engångsfilter och återanvändbara filtermedia. De är mycket lämpliga för mejeri, mat, dryck, kött och fågel, kosmetika och läkemedelsindustrin.


Arbetskriterier

Filter och filter är utformade för att förbättra produktkvaliteten och sanitära förhållanden, och för att skydda processutrustning, såsom homogenisatorer, meter, munstycken, nålventiler, och pumpar.


Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867