Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Inga humle, malt och jäst, vilken typ av öl är det här?

Inga humle, malt och jäst, vilken typ av öl är det här?

Visningar:6     Författare:Kate     Publicera Tid: 2021-01-13      Ursprung:Webbplats

Vatten, humle, malt och jäst, i människors sunt förnuft, är dessa fyra råvaror oumbärliga för ölsammansättningen, men de är faktiskt endast tillämpliga på en viss region av Tyskland ölrenhetslag för industriella ölstandarder. Faktum är att det inte finns någon giltig regel att öl måste använda någon av dessa fyra ingredienser. Öl är traditionellt en alkoholhaltig dryck av vete malt, humle och biologiskt fermenterad.

Objektivt sett kan varje spannmål användas för att göra öl, medan humle och vanlig jäst kan användas som ersättare för liknande funktioner. Med undantag för oersättligt vatten kan du hitta det svårt att föreställa sig öl utan dessa ingredienser. I världen av hantverk Brewing, men dessa till synes osannolika saker är exakt utförandet av kreativitet och energi.


750 文章 3-min


Öl utan korn

Oavsett om det är vete öl, tysk vete öl, belgisk vete öl, även om ingredienserna indikerar att det extra råmaterialet är vete, är korn malt mer eller mindre tillagt. Barley malt kan sägas absolut dominera ingredienserna i vanlig öl. Men för personer som är allergiska mot gluten, håller kornens innehåll i öl bort dem. För att de ska kunna njuta av den rika smakupplevelsen som väckts av öl kom glutenfri öl på marknaden.

Faktum är att i de flesta delar av Europa är meningen med glutenfri öl mycket enkel. Det är en öl bryggd från glutenfria korn, som hirs, sorghum, quinoa, bovete och så vidare. Ett brittiskt hantverk bryggeri har lanserat en glutenfri öl bryggd från sorghum. På samma sätt är den amerikanska hantverks öl Tweason'ale också en glutenfri öl bryggd från sorghum.


750 文章 4-min


Öl utan humle

För att vara säker på tusentals år då humle inte upptäcktes, var ölfolket drack vid den tiden hoppfri. Mer lägger till några örter för att ge mer smak. Bland dessa smakhöjande växtbaserade formler är den mest kända är \"gloryt \".

Vanligtvis är Gloryt en blandad formel bestående av tre örter: doftande bayberry, yarrow och duxiang. Mer allmänt kan någon örtformel som är lämplig för att lägga till öl kallas Gloryt. I den globala vågen avstängd av Craft Beer gynnas denna klassiska formel full av traditionell stil av många bryggerier.


750 文章 2-min


Öl utan jäst

Eftersom det finns öl som bryggs utan humle och öl som bryggs utan korn, kommer det också att vara öl som bryggs utan eller utan den vanliga jäst. En sak att notera är att många människor har en missuppfattning om Wild Ale, vilket är det Den är gjord med tillägg av endast Bretts jäst eller andra vilda jäst. Faktum är det inte så. Många vilda jäst fermenteras genom att lägga vildjäst på grundval av viss bas öl.

Det kan låta som en fantasi att använda jäst till jäsning öl, men det händer.Till exempel är belgisk era öl fermenterad utan någon jäst och använder biologiska enzymer som drivkraft av öljäsning. Öl som inte har humle eller korn kan låta konstigt och ovanligt i sunt förnufts rike, men det är den här okonventionella, kreativa andan som gör världen av hantverk öl så färgstark.


750 文章 2-min


Att veta att öl kan bryggas utan jäst, malt och humle, vill du göra din egen öl? Brewing öl är givetvis oskiljaktig från högkvalitativ ölutrustning. DEGONG är AölutrustningTillverkare med mer än 10 års erfarenhet. Om du vill veta mer, kom och kontakta mig, vi vet vad du vill ha.


750 文章 5-min


Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867