Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Komplett ölbryggeriutrustning » Idealisk konfiguration och överlägsen kvalitet 12HL bryggerier utrustning bryggning öl utrustning prislista

loading

Dela till:

Idealisk konfiguration och överlägsen kvalitet 12HL bryggerier utrustning bryggning öl utrustning prislista

Att sänka kostnaden för investeringar kan dock ta trycket från ekonomin. Men på lång sikt rekommenderar jag att du använder en högre kvalitet och effektivare konfiguration. Även om den förskottsinvesteringar är stor, kan den ge dig en stabil och pålitlig produkt och lägga grunden för din ölverksamhet att börja. Eftersom högkvalitativ ölutrustning inte bara producerar god öl för dig, utan också minskar underhålls- och reparationskostnaderna för ölbryggerier.
manhål:
Brewhouse-kombination:
Värmemetod:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-12hl
 • DEGONG
 • 8438400000
Produktbeskrivning
12hl bryggerier utrustning för att öppna en ölverksamhet

Att starta ett nytt företag är inte en lätt uppgift. Du måste överväga många saker, till exempel den nuvarande marknadsutsikterna för öl, priset på den utrustning som används för att producera öl och platsen för affärslokalerna. Efter vissa är färdiga, installation, drift och efter underhåll. Produktutgång efter marknadens återkoppling, för att kunna fortsätta till nästa steg i planen och om ytterligare expansion behövs.


1.malt krossa

Välj lämplig krossmaskin enligt storleken på utrustningen.

Vanligtvis 1200L öl utrustning, rekommenderar vi 200-300kg / h och det tar inom en timme att slutföra krossningen.


malt fräsar

Korn miller enligt utsignalen av öl


Brewhouse konfiguration: Mash lauter tank a + kokpunktsbubbeltank (+ het lut tank)


turnkey03-min

turnkey bryggeriför bryggning craft beer


2. Mash

Mäsk är användningen av olika hydrolytiska enzymer som finns i malt att gradvis sönderdelas olösliga högmolekylära substanser i malt till lösliga lågmolekylära substanser under lämpliga betingelser.


3. Filter

Efter det att mäsken är fullbordad, har nedbrytningen av de makromolekylära ämnena i malten slutförts och de lösliga och olösliga ämnen som har lösta i mäsken tanken snabbt separeras för att erhålla en klar vört.

Kontrollera tydligheten i den filtrerade öl genom inspektionsglaset. Om det inte är tillräckligt tydlig, kommer filtreringssteget upprepas tills vörten uppfyller kraven.


Brewing fartyg detaljer-min-min

Raker, synglas, drav Lucka, omrörd bladet


4. Boiling

Värma vörten till 100 ° C, kokar det ett tag, till humle under kokningsprocessen.


5. Whirlpool

Efter vörten kokas, kommer bubbel porten effektivt separera den varma koagel i vörten så snart som möjligt, och en klar vört har erhållits.


6.Cooling

Vörten passerar genom en plattvärmeväxlare för att kyla vörten till fermentationstemperaturen som krävs av processen.

Kylningen av vört kräver en plattvärmeväxlare. Även om det finns ett kylsystem för kylning, i syfte att minska kraften i kylaggregat och använda en mindre kallvattentank, måste vörten efter kokning passera genom en plattvärmeväxlare. Det är väsentligt.


bancerman

Tvåstegs plattvärmeväxlaren och jäst sätta tanken


7.Fermentation

Öl jäsning är en komplex biokemisk och materialomvandlingsprocessen. De huvudsakliga metaboliterna av jäst är etanol och koldioxid, men en serie fermentationsbiprodukter, såsom alkoholer, syror, och sulfider, bildas också. Dessa fermentationsprodukter bestämma de fysikaliska och kemiska egenskaperna hos öl, såsom smak, skum, färg och stabilitet och kollegor gav också öl typiska egenskaper.


För att få de sista öl produkt behov att gå igenom stegen ovan, är den mer detaljerade bio-substans konvertering tillfälligt inte studerats.


bryggning-min

Ölbryggningsprocess

Först av allt, från krossning av malt, om du vill minska kostnaderna, kan du använda en manuell malt kross i stället för elektriska maskiner. Detta är bara för små ölproduktion.

För det andra, när mäsk systemet inte har alltför höga krav på öltillverkning, varmvattenbehållaren kan avlägsnas och mash tun kan användas för att koka vatten. Efter kokning, är en del av det varma vattnet pumpas in i kokande tun genom en vattenpump och en del är kvar i mäsken tun.

Rören är anslutna i hela de olika systemen i utrustningen, så att rörets längd är en stor kostnadsminskning, eftersom rörledningen är reducerad, kommer kraven på vattenpumpen att bli mindre, så du kan välja en Wort pump och en vattenpump med ett mindre huvud och ett lägre pris.

Vattenbehandling 详情 -Min

Om din lokala vattenkvalitet är relativt svår, rekommenderar vi att du utrusta ett vattenbehandlingssystem


Röranslutningen bör vara uppmärksam på bekvämligheten av ölbryggning och bör inte påverka andra verksamheter.

Var uppmärksam på layouten för det övergripande systemet, välj en plats närmare vatteninloppet och utsläppsutloppet.

Alla dessa förslag är uppenbara för att minska kostnader för utrustning. Vi kommer att ge dig den mest tillförlitliga utrustningen och tjänsterna med professionell produktionserfarenhet.


DEGONG BREWERY PROJECT-MIN

Bryggerier Projekt Degong Ölutrustning Tillverkare


Kontakta Alice idag

I vår utmärkta samling avbryggningsutrustning, Vi erbjuder våra kunder Premium Quality Microbrewery Equipment. Denna bryggeriutrustning är väl tillverkad av användningen av premiumkvalitetskomponenter, grundläggande material och sofistikerad teknik.


Alice DownroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867