Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Hur man väljer högkvalitativ bryggeriutrustning?

Hur man väljer högkvalitativ bryggeriutrustning?

Visningar:0     Författare:Kate     Publicera Tid: 2020-11-30      Ursprung:Webbplats

Öl är gjord av fyra primära ingredienser som är kända som vatten, korn, jäst, förutom humle. Vanligtvis extraherar huvudidén socker från korn. Därefter blir jästen till alkohol. Från tappning till branding och återförsäljning av slutprodukten möter olika yrkesutmaningar tillverkningsföretag under produktionen. Med det sagt bifogas framgång i hantverksbryggeri huvudsakligen till hur du kan övervinna dessa utmaningar. När tiden går, behöver du också veta hur man väljer hantverk ölutrustning. Gör bra användning av konturen nedan:


文章 用图 2-min2

En titt på materialet som används för att göra utrustning

Det finns unik ölkraftutrustning. Elementen är också gjorda av olika material med en konfiguration gjord av olika specifikationer. Därför innefattar uppsättningen utrustning för ölkraftverk krossningssystemet, fermentering, styrsystem och rengöringssystemet bland annat. Beroende på de unika förberedelsekraven bör du välja en ölkraftutrustning som stöder ditt projekt.

Betrakta försockring konfigurationssystemet

Försockringen hänvisar till en process som är finns i biobränsleproduktion av mikrobiell biomassa. Processen kommer används vid tillverkning av öl. Vanligtvis är lignocellulosamaterial utnyttjas i produktionsprocessen. Bortsett från detta, de steg som ingår i försockring inkluderar separat hydrolys, jäsning, och co-fermentation. Vid val av öl hantverk utrustning, bör du testa dess förmåga att motstå försockringen processen.

Kan utrustningen motstå jäsningskonfigurationsprocessen?

När det gäller att välja ölkraftutrustning bör du bosätta sig för en som kan hantera hela cykeln av fermentationskonfiguration. Med det sagt innebär processen pitching jäst i systemet före andra tillsatser. I många fall kan misstag inträffa om de rätta stegen inte följs. Öljäsning kan också övervakas och kontrolleras för att säkerställa att hela processen är framgångsrik.


未 标题 -3 文章 -Min2

Kontrollera om kyl- eller kylsystemet är i utmärkt skick

Din ölkraftutrustning behöver ha ett kylsystem. Det kan också vara ett kylsystem som utvecklats för humle såväl som ytterligare ingredienser i drycken. För att konsumenterna kan njuta av öl, bör den lagras under rätt temperatur. Strategin hjälper till att upprätthålla smaken i kombination med friskhet. Men lagring av öl kan också vara ganska skadligt.

Kontrollsystemet måste vara effektivt

Ölkraftverk utnyttjar en viss uppsättning teknik som tillämpas vid framställning av filtrerade drycker. Den producerade temperaturen, i kombination med trycket i systemet, tillåter styrsystemet att underlätta fermentationsprocessen av öl. Produktionslinjen är sedan utrustad med en grundläggande uppsättning modern utrustning skapad från malt. Ofta ökar kontrollsystemet tillämpningen av tryck i hela ölbearbetningssystemet.


750FV2-min


Tillhandahålls av GD Kate

michelle@degonget.com

+86 17860525597

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867