Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Hur man väljer det bästa bryggeriavloppssystemet för din anläggning

Hur man väljer det bästa bryggeriavloppssystemet för din anläggning

Visningar:0     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2021-12-13      Ursprung:Webbplats

Från små batchbryggande företag till stora bryggerier är säkerhets- och sanitetsfaciliteter högst upp på prioriterade listan över någon ägare / operatör / chef. De bör också vara det primära övervägandet när man väljer ett golvavloppssystem, men de är inte det enda övervägandet.

Du behöver ett dräneringssystem som är snabbt och enkelt att rengöra så att anställda kan gå tillbaka till de viktigaste sakskapande kvalitetsprodukterna för dina konsumenter.

Följande är många av de vanligaste frågorna när du väljer ett bryggeri eller bryggeriavloppssystem.


Vilka typer av golvavlopp finns det?

De två huvudsakliga dräneringsalternativen för bryggeri / bryggermiljö är traditionell grävdränering och tråg av dränering.

Den traditionella diken dränering dike består av en bred dränering dike täckt med ett tungt galler. Å andra sidan eliminerar trågavloppsröret gallret och väljer istället en smal slits. Båda är effektiva dräneringslösningar för din anläggning, även om de verkligen inte är lika.


Hur rengör golvavloppet?

Först vill du välja ett dräneringssystem av rostfritt stål så att det kan klara de extrema temperaturerna och de hårda kemikalier som kan vara närvarande i vingårdsmiljön. Korrosionsbeständigt rostfritt stål bidrar också till att minska tillväxten av bakterier och fundamentalt skapa säkrare anläggningar.

Metoden för rengöring av trenchavlopp är att avlägsna de stora gallret en efter en, rengör rengöring av dräneringskanalerna med en pensel och / eller tillämpliga kemikalier och sedan rengör varje galler för att minimera alla kanter, hörn och luckor bakterier växer runt.

Trough-avlopp kräver bara borstar och / eller paddlaverktyg att rengöra. Borsten kan sättas in genom slitsen och skruvas längs varje del av dräneringskanalen, och paddeln kan användas för att flytta skräp längs kanalen till uppsamlingsbassängen. Detta tar vanligtvis bara några minuter per 10 fotsektion.

Trågavloppsröret av rostfritt stål kan också motstå alla nödvändiga rengöringskemikalier som du använder för att hålla din anläggning obefläckade.

228

400L 106 gallon alkohol destiller


Kan jag tömma vattentanken i golvavloppet?

Så länge du väljer rätt dräneringssystem kan du helt hälla vattentanken i den.

Då vill du välja ett avlopp som kan hantera stora flöden samtidigt.

Ditch dräneringsrör är mycket lämpliga för denna situation eftersom de är öppna och kan utsläppa en stor mängd vätska samtidigt. Men beroende på flödeshastigheten kan du uppleva mycket stänk, så slutresultatet kan vara att golvet blir vått och kräver mer arbete att städa upp.

Vanliga trågavloppsalternativ kan tåla upp till 27 liter per linjär fot per minut, vilket är mer än tillräckligt om du behöver tömma tanken.


Är det svårt att installera golvavloppet?

Traditionella trench dräneringsrör och trågrörsrör är inte särskilt svåra att installera, eftersom de måste vara inslagna i betong och ordentligt jämnt. I vissa fall är trågröret lättare att installera eftersom det är tillverkat i en längre sektion, vilket minskar den tid som krävs för nivellering och anslutning till efterföljande sektioner.

195

500l Koppar Micro Bar Brewhouse


Behöver jag installera ett fiskebassäng?

Även om dräneringssystemet kan göras utan ett samlingsbassäng, rekommenderas de alltid eftersom de kan göra rengöringsprocessen enklare och effektivare när de används med en silkorg.

Samlingsbassängen kan också samla skräp och förlorade saker som du kanske vill hämta, om de faller i dräneringskanalen, till exempel ringar, nycklar och andra små föremål.


Vilket dräneringssystem är bäst för mitt bryggeri eller bryggeri?

Det bästa dräneringssystem för din bryggeri eller bryggeriet beror på vad du vill från det och hur du vill leva i framtiden.

Traditionella system dike dränerings är billigare än de tidigare systemen diket dränering. De verkar vara den enklaste lösningen, men de har några varningar.

Först av allt, dike avlopp kräver tunga galler omslag, som är besvärande, kräver tid för att rengöra och kan innehålla skadliga bakterier som inte ska finnas i dryckesbearbetningsanläggningar.

För det andra, deras breda dräneringskanal öppningar är inte idealiskt för bryggerier och bryggerier, eftersom det i dessa platser, tankar och stillbilder kan tömmas i stora mängder på en gång. I huvudsak kan dike avlopp bidra till att skapa så mycket förvirring som möjligt, eftersom de hjälper till att förhindra det.

Å andra sidan kan den initiala kostnaden för tråg avlopp vara högre, men i det långa loppet, de faktiskt kan spara tid och pengar. Ingen tunga galler kan förenkla rengöringsprocessen och ytterligare fördelar för rengöring på plats övervägande kan hjälpa dig att rengöra dräneringskanaler mer ingående.


Den särskilda uppmärksamhet vi ger i slutkontroll av varje arbets kvalitet är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, kontakta oss.

Kontakta Alice och jag via e-post:dgequipment@degonget.com


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867