Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Hur man uppskattar öl? Som Beer Brewing Equipment Tillverkare Låt oss prata om det

Hur man uppskattar öl? Som Beer Brewing Equipment Tillverkare Låt oss prata om det

Visningar:8515     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2020-12-23      Ursprung:Webbplats

Som en av de äldsta alkoholhaltiga dryckerna är öl den tredje drycken efter vatten och te. Är en oumbärlig del av människors liv. Öl är huvudsakligen gjord av malt, vatten och humle genom jäsning. Öl kan främja blodcirkulation och matsmältning. Låg grad smak bekvämt för de flesta konsumenterna älskar,måttlig drickaatt främja hälsa. Här är några kända öl för din uppskattning.

Känd som \"kung av öl \",Budweiser ölI Förenta staterna föddes 1876 med en historia på 140 år. Som kungen av världens bästsäljande öl har det vunnit unga människors tjänst för sin goda smak och utmärkt kvalitet. Ölen innehåller inga konstgjorda ingredienser, tillsatser eller konserveringsmedel. Budweiser serveras bäst på 8 till 10 grader Celsius.

Budweiser öl-min


Som en av de mest populära öl i världen,Becks ölär den bästsäljande öl i Tyskland. Ölen har en brygghistoria på mer än 400 år. Som den bästa kvaliteten i ölköttet Tyskland har det många lojala anhängare. Hon är den tyska mannen \"andra kärlek, \" och törst, rikedom och sofistikering av bryggan håller henne det för alltid.

Becks öl-min


Carlsberg är världens fjärde största öl, bakom Heineken i Nederländerna. Som en berömd öl i Köpenhamn, Danmark, med en historia på mer än 160 år. Ölen är känd för sina träfack, tonvikt på valet av råvaror och dess strikta produktionsprocess. Smaken avCarlsbergär en typisk europeisk öl. Kvaliteten på klarad glykol är folkets favorit.


Carlsberg-min

Från Latinamerika och Brasilien är det världens femte största ölförsäljare. Den yngsta konkurrenten i ölindustrin, ölet erövrar en ny generation av unga konsumenter med sin unika latinska stil, lockar ett brett utbud av unga män och kvinnor med sin passionerade latinska Samba.

Alla goda öl har en stark malt och humle smak, vilket är lagerens signatur. Förutom de ovan två punkterna har en bra öl en fruktig arom på grund av användningen av toppväxande jäst. En bra portier eller stout har en rik choklad och espresso smak tack vare användningen av rostat malt; God vete öl är cool och trevlig med en liten surhet. Men oavsett ölstil, om etiketten säger att det är en lager, öl, stout, porter eller vete öl, etc., det borde vara värdigt namnet. Om det är en bra öl, bör det inte bara smaka rätt, men också är harmonisk och perfekt.

dricka öl-min


Drinkvillkor:Välj ett rum med naturligt ljus för att utvärdera ölens färg. Vanligtvis behöver du inte, du vet, bakgrundsmusik, musik för att distrahera dig. Det borde också finnas ingen tobak, mat, parfym eller andra lukt i rummet. För enkel bedömning, använd samma typ av glas för alla märken, till exempel större ölglas, som är kurvier och behåller doften.

Öltemperatur:Den drickstemperatur som tillhandahålls i den här kolumnen är bara en riktlinje. Du kan hitta den bästa drickstemperaturen enligt dina egna önskemål. I allmänhet, för att döma en öl medan den njuter av det, är den bästa temperaturen under rumstemperatur för att aromen och smaken ska uttryckas fullt ut.

Order för att dricka öl:När du provsmakar en öl, börja med en ljus öl och sedan flytta från ett ljus till en rik en enligt smak och arom, speciellt när man bedömer flera olika stilar och typer av öl.


Det finns ett brett utbud av öl, så du kan brygga befintliga öl eller designa en av dina egna. När du bestämmer dig för att öppna ett bryggeri, låt mig veta vad du vill. Låt oss hjälpa dig att förflytta bryggeriutrustningen. Vi kan erbjuda separata tankar, som mashank, filtertank, kokande tank, jäsningstank, brite tank, glykolbehållare och så vidare. Naturligtvis kan vi erbjuda en komplett nyckelfärdig service.


röd copper002-min

Rostfritt stål Brewhouse cladding koppar


Kontakta Alice idag!

E-post: dgequipment@degonget.com


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867