Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Hur man rengör det fortfarande när det först kommer

Hur man rengör det fortfarande när det först kommer

Visningar:1     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2022-01-20      Ursprung:Webbplats

Det här är en mycket vanlig fråga som du ser på forumet och i kommentarer av YouTube-videoklipp. Du själv kanske undrar samma sak så låt oss dyka in i den ursprungliga utrustningen och rengöringsprocessen du vill utföra innan du gör dina andar.


Med leverans på dina delar

Du vill ge dina delar en grundlig inspektion när de först anländer. Kontrollera att dina komponenter inte är skadade eller saknas. Därefter vill du se till att du kan konfigurera din utrustning korrekt. Alla dina packningar borde passa, pipping bör anpassas, klämmor passar snyggt och snyggt, etc. Om du vill, kan du ge dina delar en fin yta ren med en rostfri rengöringsmedel som rostfritt stål rengörare och polska.


Om du vill ge dina koppar delar en trevlig polsk, fungerar mineral spriter bra för att få några oljor från dina fingertoppar och missfärgning från sändningen direkt. Men när du börjar använda dina koppar delar, börjar insidan utveckla en liten patina som är helt normal när du kör ånga och vätskor genom din fortfarande.


Om du föredrar att förhindra att denna kemiska process händer med dina koppar delar, kan du alltid rengöra oftare mellan körningar.

193

Glänsande koppardestillationsutrustning


Ångkörning

Nu när du fortfarande är snygg och glänsande och helt monterad kan du utföra en ångkörning. Vi föreslår typiskt laddning av din vattenkokare med ett förhållande 1: 1 av ättika och vatten för att få några överflödiga smuts och oljelantörer ut ur ångvägen. Lämna inte din utrustning obevakad. Du kan använda den här tiden för att presentera dig själv för din fortfarande (\"hej fortfarande, jag är _____ \") och kontrollera om det finns några läckor. Om så är fallet, dra åt de klämmorna.


Om det är läckt från andra andra än tri-klämanslutningarna, vänligen kontakta din destillationsutrustningsleverantör för att lösa problemet så snart som möjligt. Du skulle definitivt inte vilja köra högfria etanol genom ett läckande system ... som vi har sett kan det vara farligt. Inte bara det, men du slutar slösa bort din dyrbara öl!


Inte bara ska du göra en ångkörning när du först använder din fortfarande, men det är också bra för mellanliggande körningar. Det är inte nödvändigt om du kommer att destillera samma ande, men om du skulle byta från en whisky springa till en vodka kör, skulle du vilja få de starka smakerna ur din fortfarande. Du kommer att vilja hålla din anda luktande och provsmakning mycket lika varje gång du destinerar den och att ha en ren bas för att börja med gör det alltid lättare att uppnå.


Offerlöpning

Nu när din ångkörning är klar, vill du göra en offerkörning för att driva varm etanol genom ditt system för att döda eventuella kvarvarande bakterier. Du kan göra det här första loppet med en sockervask, vilket är ett superstandard och billigt alternativ. Detta är ett vanligt recept som många hobbyister använder men det finns gott om andra alternativa recept som finns på hemdistillerforumet!


Detta kommer inte att göra en drickbar färdig produkt, så att namnet \"offer \" körs. Om du inte har något förorenat destillat, är det fantastiskt men vi skulle fortfarande rekommendera att du inte dricker det. Nu när du fortfarande är ordentligt steriliserad, är det dags att börja pumpa det med de bra sakerna!


Om den här artikeln inte svarade på några av dina frågor, tveka inte att nå ut så vi kan peka dig i rätt riktning när det gäller att städa din fortfarande. Du kan skjuta oss ett mail:kate@degonget.com


Skål!


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867