Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Hur man lagrar hantverks öl?

Hur man lagrar hantverks öl?

Visningar:0     Författare:Kate     Publicera Tid: 2020-12-17      Ursprung:Webbplats

Hur man lagrar hantverks öl?

Öl är ett hushållsnamn i våra liv, oavsett stora och små butiker eller restauranger kan ses överallt, och öl kan också delas in i hantverk öl och industriell öl. Craft Beer, dess smak är bitter och söt, och nu under strävan efter hälsovård, gynnas även ölmarknaden så långt som möjligt gradvis av människor, med betydande försäljning, och nu blir hantverks öl alltmer populär under sådan en snabb avancerad utvecklingsmarknadsutveckling.


750 文章 4-min


Öl kan lagras så länge det hålls borta från ljusa och kalla förhållanden. Faktum är att öl har hållits i kylskåpet under lång tid och temperaturen är låg, smaken av öl är inte bra, och den bästa smaken och drickstemperaturen är mellan 8 och 20 grader Celsius. Ovanför eller under detta temperaturområde är smaken inte mycket bra.

Detsamma gäller för hantverks öl, under denna temperatur är smaken den mest samordnade, vilket kan maximera ölens malt arom, för låg temperatur kan inte få smaken, och för hög temperatur smakar inte full. Generellt sett är hållbarhet av hantverks öl inte för lång. Craft Beer jämförs med industriell öl, i allmänhet, humle och jäst och malt läggs mycket, liksom innovativa element.

Därför gör hantverk öl, rik på bryggelement, hantverk öldryck tjock och fyllig, och unik arom, men i allmänhet, efter att ha dricker hantverk öl, är smaken mer bitter. Craft Beer är mer karakteristiskt, när drycken är jämn, kommer munnen ganska kräsen, du kommer att tro att den nuvarande marknaden av trasa öl, inklusive Heineken, Budweiser och så vidare, smaken är lätt.


750 文章 2-min


När det gäller lagringsläge är Craft Beer inte annorlunda än öl som förbrukas av allmänheten, men det kan inte lagras med för låg temperatur, vilket absolut påverkar smaken. Drick något för kallt och öl, oavsett det är raffinerat eller industrialiserat, du måste dricka något nytt. Varje tillfällig öl måste smaka dåligt.


Varför ska haka öl lagras bort från ljus?

Höga temperaturer kan ändra egenskaperna hos humle

När öl hålls i hög temperatur under lång tid, kommer dess smakharmonisk att förstöras, bitterheten hos humle och andra ingredienser kommer att oxideras, särskilt ölens färg kommer att bli röd och grumlig i förväg. Till exempel är tiden för turbiditet som orsakas av öl som är lagrad vid 20 ℃ 6 till 9 gånger tidigare än den som lagras vid 5 ℃. Därför hålls öl bäst på en sval plats eller i ett kallt rum.


750 文章 1-min


Om temperaturen är för låg kommer den att frysas eller proteinet kommer att sönderdelas:

Frysningspunkten för öl är minus 1,5 grader Celsius. Fryst öl smakar inte bara dåligt, men förstör också ölens näringsämnen, vilket gör proteinet i vätskekomponenten och dissocierar. Samtidigt är det lätt att spränga flaskan och orsaka skadorolyckor.


staplade fermentor -min

staplade jäsningstankar


Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867