Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Hur man kontrollerar öljäsningstemperatur med kylenhet?

Hur man kontrollerar öljäsningstemperatur med kylenhet?

Visningar:8515     Författare:Alice     Publicera Tid: 2020-12-11      Ursprung:https://www.downtheroadbrewery.com/

Hur man kontrollerar öljäsningstemperatur med kylenhet?

Vid bryggning av alkoholhaltiga drycker är en ofta förbisedd biprodukt av fermentationsfasen värme. Det är viktigt att notera att värmen som alstras av normal öljäsning kan öka processtemperaturen med 10-15 ° C.

Helst bör bryggningsprocessen hållas strikt inom ett smalt temperaturområde för bästa resultat. Om det inte finns tillräckligt med åtgärder för att reglera de termiska aspekterna av ölproduktion, är det ett dyrt misstag och många nya bryggerier kan leda till otillfredsställande produkter.

Hur kontrollerar en bryggeri jäsningstemperatur?

När varje bryggande entusiast vet är nyckeln till en bra öl i stor utsträckning en fråga om detaljer, och förutom att välja den idealiska jäststammen är det viktigt att välja och upprätthålla en optimal bryggningstemperatur för att uppnå den ideala kvaliteten på öl.

Även om den öl fermenteringstemperaturkontrollens hemlagad inställning gör det enkelt att genomföra enkla kylfläktar och fat, kräver den kommersiella skalan av fermenterad öl specialiserad temperaturregleringsutrustning, och bryggeriets kylenheter är idealiska för storskalig produktion.

De flesta bryggeri-kylare använder en lösning av etylenglykol i vattnet som ett kylmedel (även om andra kylmedel är tillgängliga).Dessa enheter har följande fördelar:

 • Glykolen hjälper till att förhindra att cirkulationslinjerna fryser vid låga temperaturer och täpper till kylenheten

 • Glykol har smörjningsegenskaper och kan användas för att hålla kylpumpen smidigt

 • Glykol behåller mer värme och hjälper till att kyla öl effektivt

Glykolkylare för bryggeri-min


Hur fungerar bryggeriets kylenhet?

Ölkylaren består av en kylaggregat, sammankopplingsrör och en automatisk temperaturregulator. Kylmediet kyles i en kyltank och pumpas genom ett värmeväxlarrör som omger fermentationsbehållaren. Värme från bryggkärlet överförs till det cirkulerande kylmediet, som sedan pumpas tillbaka till kylenheten för omkylning. Den totala effekten av denna värmeväxlingscykel är att minska fermentationstemperaturen i bryggeriefartyget

Hur anpassar bryggeriets kylenhet jäsningstemperaturen?

Även om användningen av frusen glykol som kylvätska är mycket fördelaktigt, kan den överkoda bryggningsprocessen om den lämnas okontrollerat, och en suboptimal temperatur kan helt avstänga jäsningsprocessen eller orsaka ofullständig jäsning att uppstå. För att undvika att göra dålig kvalitet öl, måste temperaturen i fermentorn hållas konstant, vilket kan uppnås med en automatisk temperaturregulator.

Brewing Process-Min

Den bryggningsutrustning som behövs för att bygga ett bryggeri


Funktioner Alternativ Specifikationer

Finns från 100L till 20000L batchstorlekar

Steam, Direct-Fire, & Electric Heating Options

två, tre eller fyra fartygsarrangemang


Vi tillhandahåller nyckelfärdig bryggeri, mash tank, jäsning tank, ljus öl tank, varmvattentank, kallt vattentank, kylaggregat och annan nödvändig utrustning, installation också. Om du också behöver det, skickar vi ingenjörer till din byggnad för att slutföra.


röd copper003-min

2 Fartyg Brewhouse System Kopparbeklädnad


Kontakta Alice idag

E-post: dgequipment@degonget.com
Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867