Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Hur man köper en stillbild

Hur man köper en stillbild

Visningar:0     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2022-01-14      Ursprung:Webbplats

Vi förstår hur skrämmande att köpa en still och destillationsutrustning kan vara, särskilt om du är nybörjare. Därför är vårt främsta fokus en premium kundservice och hjälper dig att hitta rätt fortfarande för alla dina destillationsbehov.


Det finns många berättelser från kunder som har köpt stillbilder från populära shoppingwebbplatser och har blivit besvikna över kvaliteten på stillbilder eller destillationsutrustning. Bristen på uppföljning och dålig kundservice är ofta fallet när du köper stillbilder direkt från en utomeuropeisk tillverkare. Vid Degong tar vi hand om allt det irriterande importpapper för dig, vilket ger premiumkvalitet Kina koppar stillbilder direkt till din dörr. Vi tillhandahåller uppdateringar om vistelseorten och statusen för din still, medan det är på väg, och finns det för att hjälpa till med eventuella frågor som du kan ha angående montering och underhåll efter att du har fått din beställning. Vi uppmuntrar alla våra kunder att hålla kontakten. Vi skulle gärna höra framgångshistorier om användning av vår utrustning och bjuda in alla våra kunder att dela med sig av deras erfarenhet på vår testimonials-sida. När du köper en still från Degong, gör du inte bara ett köp ... du börjar ett förhållande.

Jämför våra stillbilder med andra liknande produkter som finns tillgängliga på marknaden idag och skillnaden blir tydlig. Den skillnaden är kvalitet, både i det råa kopparmaterial som används i konstruktion, och det ultrafina hantverket som ingår för att sätta det ihop.


Vilket är fortfarande rätt för mig?

Vi erbjuder koppar stillbilder med kapacitet som sträcker sig från 1,5 liter (.4 gallon) hela vägen upp 200 liter (53 gallon). Vi producerar också industriella modeller med kapacitet upp till 2000 liter (530 gallon). Men om du är på marknaden för en av de stora pojkarna, skulle du förmodligen inte läsa detta.

Så du har bestämt dig för att gå med i den ständigt växande hantverksdestillationsrörelsen och köpa en still från Degong men kan inte bestämma vilken storlek som är rätt för dig. Det kan vara ett dilemma med tanke på alternativen och motsvarande skillnader i pris. Vi ska försöka lägga ut några riktlinjer här som borde hjälpa dig.

Med beslutet att göra framsteg och se till att det fortfarande du köper är den rätta för dig och som bäst passar dina specifika behov. Dessa riktlinjer är baserade på personlig erfarenhet (vi är båda aviddestillatörer själva), liksom kundernas feedback och råd från gamla timers med årtionden i branschen. Låt oss bryta ner det med still kategori och sedan prata om vilken nivå av destillering som de bäst skulle vara lämpade för.


Hobbymodeller

Vår hobbymodell stannar i 1,5 liter (.4 gal), 10 liter (2,6 gal) och 30 liter (8 gal) storlekar. Det här är definitivt det bästa alternativet för en nybörjare destiller som bara vill komma in i hobbyen med lite till ingen erfarenhet. De 1,5 och 10 liter modellerna gör även stora dekorationer för någon mangrotta, bar eller restaurang. Men bara för att de gör stora dekorationer betyder inte att de inte är funktionella också. I rätt hand fungerar alla våra stillbilder som en schweizisk klocka, oavsett storlek.

Så vem kan vara intresserad av Super Mini 1,5 liter? Kostnaden för god utrustning kan vara en förebyggande faktor för många människor som vill gå med i den växande hemdestillationsrörelsen. Om du inte är säker på hur långt du är villig att ta det men vill prova, är Super Mini ett bra sätt att börja bekanta med processen och se om det är för dig alls utan att bryta banken . Det är också populärt med våra kunder som har mycket vin som ligger och föredrar att destinera det i brandy. Det önskade resultatet kan uppnås utan belastning av en stor initial investering.

Allt som nämns ovan som gäller för Super Mini 1,5 liter gäller fortfarande den 10-liters hobbymodellen. Det är verkligen bara en fråga om att skala upp storleken och produktionskapaciteten. Den 10 liter har den extra bonusen att kunna värmas på en gasspis till höger i köket. Vår 30-liters hobby modell är lite annorlunda. Först av allt har det möjlighet att komma med en ugn som kan acceptera både fast bränsle (dvs trä eller kol) eller en gasbrännare som värmekälla. Tänk på att 10 liter endast kan värmas upp med en gasbrännare och Super Mini kan även använda ett ljus! Den 30-liters hobbymodellen som tillverkas med en ugn för en gasbrännare kan endast värmas med en gasbrännare. Alla våra stillbilder som är tillverkade med en solid bränsleugn 30 liter och större är alla kapabla att värmas antingen med fast bränsle eller gas, men gasugnsversionerna endast accepterar gasbränslevärme.

42


Tippmodeller

Våra tippmodell stillbilder finns i 60 liter (16 gal.), 80 liter (21 gal.) Och 100 liter (26,5 gal) kapacitet. Den 60 liter har visat sig vara vår mest populära fortfarande hittills. Våra kunder tycker att den har rätt balans mellan pris och skala för antingen en uppgradering från en mindre eller fattigare kvalitet fortfarande eller som en inträdesnivå fortfarande för någon som vet att de är seriösa om hobbyen. Det är tillräckligt liten för att användas i en stadsmiljö, men tillräckligt stor för att destillera större mängder i färre \"batches \". Perfekt för homesteaders och off-gridders på en budget med lite extra andra eller tredje klass frukt efter allt den sylt och konserver har kokats och Jarred. Den är tillgänglig både med och utan en mixer och kan värmas antingen med fast bränsle eller en gasbrännare.

Våra 80 och 100 liter tippmodeller är precis som den 60-litersmodellen som bara skalas upp i storlek. Oavsett om du destillerar vatten, alkohol eller bränslealkohol, kommer 80 och 100 liter-modellerna att göra det möjligt för operatören att destillera mer produkt på kortare tid. För destilleringen närmar sig den som en hobby kan det inte göra mycket av skillnad och tilläggskostnaden kanske inte är värt det. Å andra sidan, för någon som är kort i tid på grund av alla andra ansvarsområden på gården eller huset, kan en av dessa större modeller vara värda den extra investeringen.


Stabila modeller

Våra stabila modellpottstills finns i 120 liter (32 gal), 160 liter (42 gal) och 200 liter (53 gal) kapacitet. Dessa är allvarliga bitar av destillationsutrustning som vi inte skulle rekommendera för nybörjaren eller inmatningsnivå destilleriet. Dessa är avsedda för allvarliga destillerier med en viss erfarenhetsnivå. Alla stabila modell stillbilder kommer med en inbyggd mixerstandard, såväl som fyllnings- och utloppsportar som möjliggör snabb tömning och fyllning av fortfarande mellan satser. Om du är en erfaren destiller som söker en hög kvalitet fortfarande och har bokstavligen massor av material att destillera, är en större stabil modell överlägset det bästa alternativet. Dessa större modeller har varit populära hos bönder, homesteaders och off-grid dokare som är trötta på att bara kasta unsellable eller oanvändbar andra och tredje klass frukt i komposthöget eller titta på det ruttna innan boskapet kan äta den. Varje fruktbärare eller fruktträdgårdsägare med viss destillationserfarenhet och 100 + träd bör överväga en av dessa större stabila modeller.

Vi erbjuder också en 350 liter (92,5 gal) industriell stabil modell fortfarande. Detta är fortfarande vår största produktionsmodell. Ett legitimt litet hantverksmikrodistilleryverksamhet kan byggas runt detta fortfarande. Den kommer komplett med en elektrisk motor som är fäst vid mixern för konstant blandning av mashen inuti still och alla möjliga tillbehör för större produktion och användarvänlighet, inklusive hydrometer, sackarometer, proofing papegoja, kopparmashtratt och 20 liter (5,3 gal ) koppar kittel för att fånga destillatet. Detta är en komplett uppsättning, inte för nybörjaren oerfaren destillator eller svagt hjärta!

197


Industriella destillerimodeller

Dessa stillbilder är inte produktionsmodeller. De är skräddarsydda för beställning och kan sträcka sig i storlek från 120 liter (32 gal) stillbilder till 2000 liter (528 gal) kolumn stillbilder. Helt anpassningsbar till kundens specifika behov finns alltför många alternativ, kombinationer och möjligheter att lista här. Dessa är avsedda för både mikro- och storskaliga destillerier som vill distribuera sin produkt till allmänheten i stort. Clean Systems tillåter dem att rengöras utan att någonsin kunna demonteras och kan värmas med ett 3-fasigt elektriskt värmesystem. Köpet av två eller flera av dessa stillbilder och ett specialistlag kommer att anlända på plats för montering som ingår i priset. Kontakta oss för mer information om industriell destillerimodell stillbilder.

Att köpa en fortfarande är mycket lättare än du tror!

Du kan beställa direkt online eller e-post Kate och vi skulle gärna behandla din beställning för dig. Tillfredsställelse garanterad!

174


Kontakta oss idag


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867