Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Hur man blir en destillator

Hur man blir en destillator

Visningar:1     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2022-02-14      Ursprung:Webbplats

Vad innebär ditt jobb faktiskt?

Vinframställning ses ofta som ett spännande och glamoröst jobb. Mellan svett, intensiv självdisciplin och pappersarbete, det finns få ögonblick av riktig glamour, men det är en mix, säkert.


Vad gör en destillator?

Den dagliga arbetet med en destiller är en blandning av vetenskap och stil och är fysiskt krävande arbete. En destillering tillämpar principerna för kemi, jästfysiologi och en vision av deras husstil för att göra detaljerade val som informerar destillationsprocessen.


Typiskt tar du ett råmaterial (druvor för brandy, sockerrör för rom, korn för whisky, etc.) och förbereder dem för jäsning genom att skapa en tvättning från källmaterialets socker. Som destillatorn måste du välja vilket basmaterial du arbetar med, se till att den överensstämmer med lokala föreskrifter och överväga hur det kommer att påverka den produktsändar som du producerar. När det gäller brandy liknar processen att göra vin, och i fallet med whisky är stegen mycket likna att skapa öl.


För den faktiska destillationen värms den fermenterade tvätten, där socker har omvandlats till alkohol, i en fortfarande att koka alkoholångan och sedan över en kondensor där den är recondenserad till ande medan du lämnar överskott av vatten, källmaterial och jäst i huvudkroppen av det fortfarande som då kan kasseras. Inte alla sprit som produceras över destillationsprocessen är av samma kvalitet, och destillatorn kommer att göra det som är känt som nedskärningar för att välja de olika delarna av den destillerade andan som kallas förskottar / huvuden, hjärtan och fears / svansar.


När andan samlas in är destillatorn ansvarig för ytterligare bestämning av slutproduktens stil och karaktär. Ett av de viktigaste sätten som detta uppnås är genom åldrande, vilket kan uppstå i ett kaskat eller neutralt kärl. Beroende på slutprodukten, och mycket som med vin, kan destillatorn också bestämma sig för att blanda olika massor av fat eller tankar för att skapa slutprodukten. När blandningen är färdig kan satsen filtreras, färgas eller till och med sötas om så önskas och sedan på flaska.


319

Välj högkvalitativ destillationsutrustning


Vad tar det för att bli en destillator?

Tålamod är inte en dygd, men en nödvändighet. En framgångsrik vinmakare måste vara en patientpatient. Bra vin har aldrig bråttom eller enligt ett tätt schema.


Även efter att ha diskuterat det igen och igen kan du aldrig verkligen behärska det tills du gör det dag in och dag ut. Du måste vara 100% i melodi med destillatorns värld och bryr sig inte om omvärlden.


Sprit är mycket tätt reglerade i de flesta regioner - långt mer än vin och ölproduktion - och en vilja att arbeta med tillsynsmyndigheter och ett åtagande att slutföra pappersarbete i tid är en av de mindre glamorösa egenskaperna hos jobbet. Om du hatar byråkrati, kan du behöva lägga de känslor åt sidan för att få dina drömmar att bli sanna. Lagar i många länder behöver slutföra dagliga rapporter, registrera utrustning och produkter och rapportera användningen av eventuella råvaror. Om du fyller i formulär och slutför högar av pappersarbete är det inte vad du har råd med, kanske du inte är i rätt bransch.


En välutvecklad känsla av smak är viktigt. Vilken essentiell talang för en ny vinmakare. De måste kunna 100% fullständigt uppta ingångspunkter för framåtskott och feints med endast näsan utan elektronik. Ett enda felaktigt eller felbedömt prov kan förorena en hel sats av sprit. Som ett resultat kan satsen sluta klassificeras som en mindre etikett (som begär mindre vinst) för brist på kvalitet, eller sämre, kan satsen säljas eller bortskaffas! Sådana misstag är inte bara frustrerande, men också kostsamma.


En säkerhetsförsta mentalitet och en positiv säkerhetsinställning är uppenbara krav för att komma in och lyckas på destilleringsfältet.


Hur kommer jag in i denna bransch?

Varje destiller jag vet har en unik historia och väg in i världen av destillering. Du kan dyka in i avgrunden i destillationsvärlden, lära dig hårt, lära dig snabbt och fortsätt att lära dig när du blir destiller.


Du kan få möjlighet att besöka lokala bryggerier och träffa vänner. Bygg din egen vinframställningskunskap, från jäsningstemperatur till fatval; Marknadsföring och branding. Att ha professionell träning för att stödja dig kan övergå till din andar karriär lättare.


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867