Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Hur man börjar bygga en vingård

Hur man börjar bygga en vingård

Visningar:4     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2021-12-30      Ursprung:Webbplats

Att öppna en vingård är en dröm som delas av fler och fler människor, men det här är inte något du borde ta lätt eller oförberedd för. Innan du lägger en stor summa pengar i en egendom och en hög med utrustning, måste du ställa många frågor och svara på de svar du behöver veta. Den här artikeln kommer inte att berätta allt du behöver veta för att starta en vingård och starta ett varumärke (vi behöver några böcker för att göra det), men det borde åtminstone ge dig en solid utgångspunkt för hur man startar din forskning.


Grund inställningar

Om du är seriös om dina drömmar, behöver du lite grundläggande utrustning. När vi säger grundläggande är vi allvarliga. Detta är nästan ett minimum, så beroende på vad du vill destillera, den mängd du vill göra, och vad din process kräver, kan du behöva justera den här listan.

Vattenkälla

Du kan inte göra vin utan vatten. Destillation är i huvudsak en process för att lägga till och subtrahera den under hela produktionsprocessen, så din destillering behöver en bra källa till vatten.

En induktionskokare

I grund och botten är en spis något där du lägger korn tillsammans med några H2O för att värma allt till en viss temperatur inom en viss tid. Det hjälper till att installera några rör i spisen och sedan skicka den kokta blandningen till fermentationstanken, men pumpen är tillräcklig.

Fermentor

Fermentorn kommer att vara en stor behållare där du kan fermentkorn, jäst och vattenuppslamning. I grund och botten äter jäst socker och producerar alkohol i processen. Efter några dagar (beroende på din process), kommer du att köra den återstående delen av det fortfarande.

3

Fermenteringstanken i rostfritt stål


Destillator

Detta borde vara självklart, men för den fullständiga fördelen behöver du en destillator för att faktiskt göra drickbar alkohol.

Det kan inte skada sig för att sätta upp avlopp på golvet för att kassera avfall.

206

Kopparkolonndestiller


Vanligt problem

Innan du börjar, är de två huvudfrågorna du behöver svara:

1) Vad vill du producera;

2) Hur mycket vill du producera?

Om du inte känner till svaren på dessa två frågor, kan du inte ens börja titta på byggnaden. Allt i din vingård kommer att baseras på dessa två faktorer. Och \"allt \" och \"så mycket som möjligt \" är inte acceptabla svar. Gör lite forskning så att du kan definiera din marknad och förstå vad den marknaden kommer att stödja. En affärsplan är ett måste.

Naturligtvis har vi blivit frågade otaliga gånger vad som krävs för att öppna en vingård, och det finns vanligtvis uppföljningsfrågor, så vi kommer att fortsätta att svara på några av de vanligaste frågorna:

Vad tar det för att bli en masterbrygger?

Kort sagt, tjänat. Att bli en Master Brewer kräver ingen testning eller certifiering, vem som helst kan använda den här titeln efter behov. Men om du inte vet vad du gör eller har släppt en dålig produkt, var då beredd att skratta åt oändligt. Det är inget fel med en titel som huvuddistiller. Tillbringa lite tid att göra olika produkter och behärska tillverkningen av en eller två produkter, och sedan flytta till en större titel.

Är det för sent att öppna en vingård? Är marknaden mättad?

inte alls. Det finns ett stort välstånd nu, men det är inte att säga att det inte finns mer utrymme. Ta en titt på Craft Beer. Nya butiker öppnas varje vecka och numret växer fortfarande. Detsamma gäller för hantverk.

Är det här hårdare än att öppna ett bryggeri?

Ja. Det kostar inte bara mer att öppna ett bryggeri än att öppna ett bryggeri, men du måste följa fler regler, vilket innebär mer inspektioner. Jämfört med öl, på grund av den högre kvaliteten på andar, kommer allt i och runt byggnaden att följa högre säkerhetsstandarder, vilket innebär mer tid och kapital krävs. För att inte tala om att du måste betala mer skatt på sprit än öl.

181Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867