Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Hur man använder ölskönhet korrekt?

Hur man använder ölskönhet korrekt?

Visningar:8516     Författare:Alice     Publicera Tid: 2020-12-07      Ursprung:https://www.downtheroadbrewery.com/

Öl har en viss skönhetseffekt. Öl innehåller en mängd vitaminer och mineraler, som är bra för att förbättra muskelfunktionen och stärka nervsystemet, och det har en god närande och hydrerande effekt på huden. Dessutom innehåller öl vitamin B och zink, som effektivt kan förbättra kroppens immunitet och kan hjälpa till att avlägsna överskott av vatten och fett från kroppen, förbättra hudförhållandena och förhindra åldrande.

öl gjord

1. Lägg till 50 ~ 80 ml färsk öl till det varma ansiktsvattnet, rör om, blötlägga en ren handduk i den, gnid ansiktet medurs med den vred uthandduken och applicera handduken i ansiktet i några minuter med varmt vatten Tvätta ansikte. En gång om dagen, på kvällen.


2. Blanda lika stora mängder öljästpulver och medicinskt stenpulver, tillsätt en lämplig mängd fosgenöl och rör om för att göra en mask. Sprid DIY-masken jämnt på strängarna och håll den i 10 minuter, skölj sedan det med kallt vatten.


3. Doppa en bomullsplatta i öl, använd den på den torra eller grova huden i ansiktet, tvätta den med kallt vatten efter 5 minuter. De rika kvinnliga hormonerna i öl kan fuktar huden samtidigt som torrhet och grovhet förhindrar torrhet.


heja på


Det finns också några metoder för \"behandling av både symptom och root orsaker \", inte bara insisterar på att tvätta ansiktet med öl varje dag, men också insisterar på att dricka öl i mått varje dag. Alkoholen i öl kan påskynda blodcirkulationen, närma sig huden, främja metabolism och vara fördelaktig för utsöndring av mänskliga metaboliter. Öl kan också lindra förstoppning. Bitterheten hos humle i öl kan främja gallsekretion. Humle är också ett slags kylmedel, vilket kan förhindra ansikts akne. Men var försiktig så att du inte dricker för mycket öl varje dag. Gravida kvinnor eller tonåringar är förbjudna att dricka öl.


bryggeryxiangqing01-min

två fartygbryggeriVi kan anpassas för dig


Vi kan producera kommersiell ölbryggningsutrustning, pubmikrobreyg, nano bryggeri och pilotbryggeri för dina speciella krav, vi är tillverkare från Kina. Vi kan leverera olika storlekar kommersiella ölbryggningsutrustning. Materialet med kommersiell ölbryggningsutrustning är SUS304 / 316. Utrustningen är polerad och har ett vackert utseende.

E-post: dgequipment@degonget.com

Kontakt: Alice


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867