Visningar:1 Författare:Kate Publicera Tid: 2021-01-07 Ursprung:Webbplats
Öl är en av våra favoritdrycker i vårt dagliga liv. I livet möter vi ofta det faktum att vi efter att ha öppnat en flaska öl, kan vi inte dricka det. Hur länge kommer ölet kvar efter att flaskan har öppnats? Idag,bryggningsutrustningTillverkaren pratar om denna fråga.
1. Det finns lite motstånd mot vilda bakterier.
Öljäst kan inte helt smälta alla resterande sockerarter, proteiner och andra näringsämnen i vätskan (helt annorlunda än destillerade sprit). Resten av näringsämnena är naturliga medier för vilda bakterier (mjölksyrabakterier / ättiksyrabakterier / mikrococci / formar, etc.).
Såsom unikt i världen, vild svampfermentering av öl, kan bara göra Brussels Harmonic i söder om floddalen, University of Leuven Research visar att en flaska öl innehåller nästan 200 sorters bakterier, är också dalen av Koloni är ofarlig för människans kroppshälsa (anteckning är ofarligt, inte alla användbara Oh), orkidébick jäsning på detta unika sätt att bevaras. Så frågan är, någon annanstans, skulle du våga avslöja din öl till vilda bakterier? Efter locket öppnas, även avslappnad kontakt med luft, det återstående odlingsmediet är tillräckligt för att de vilda bakterierna blir skadliga för människor i tid.
Från alkoholgraden kommer den höga spriten naturligt med steriliseringsegenskaper, på öl den här graden (i allmänhet 3-10 grader), inte alls. Så vätska kan vara länge, öl kan inte.
2.Lämna den viktiga irriterande smaken
Vad är det som att dricka öl utan fizz? Utan känslan av öluppvärmning i munnen och skapar bubblor som irriterar gommen, är det mesta av ölens smak. I det faktum, nästan alla öl, när de flaskas eller fermenteras i en Flaska, har ett koldioxidlöslighet (volymförhållande) på ca 1-4, beroende på typen av öl. När du öppnar locket förlorar du en betydande mängd koldioxid. Även om du stänger det snabbt, kommer du att känna dig helt annorlunda nästa gång du dricker det.
3. Förlora viktigt hopp aromSärskilt, Hop Arom, för IPA öl är livet, ögonblicket att öppna aromen är mycket mer än den senare släppt.
Det är ingen hemlighet att öl har en hållbarhet: Den genomsnittliga glasflaskan har en hållbarhetstid på 180 dagar, och burkar har en hållbarhetstid på ett år, som lagras under lämpliga förhållanden. Om du inte avslutar öl efter att ha öppnat flaskan, när tiden går, kommer den färska smaken av öl gradvis att förlora, gradvis förlora ölens smak.
När ölen är placerad under lång tid blir ölens färg mörkare, på grund av en mängd olika förhållanden kommer att inträffa turbiditet och nederbörd och oxidation av smaken.
Även om ölen fortfarande är drickbar, har den mest förlorat sin ölsmak. Det rekommenderas att dricka det så snart som möjligt hela dagen och så ofta som möjligt.
Om du är intresserad av ölbryggning och destillerad vätska, var god kontakta mig.
Tillhandahålls av GD Kate
E-post: michelle@degonget.com
Whatsapp: +86 178 6052 5597