Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Hur definieras smaken av öl?

Hur definieras smaken av öl?

Visningar:510     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2020-12-16      Ursprung:Webbplats


Som den äldsta alkoholhaltiga drycken av mänsklig, \"öl \" är den tredje mest konsumerade drycken i världen efter vatten och te. Det har alltid kallats \"flytande bröd \", vilket visar att människor värmer och föredrar det.

750 文章 2-minMed utvecklingen av socialhistoria och expansion av ölkunskap har människors beskrivning av sin \"smak \" blivit mer exakta och korrekta

Från de tre perspektiven av \"smak \", \"lukt \" och \"mouthfeel \", innehåller ölens smak huvudsakligen följande aspekter:

(1) bitterhet, sötma, surhet, etc.

(2) spannmål, mutter doft, fruktdoft, blommig doft, växtbaserad doft, karamell doft, fenol doft, etc.

(3) Uppfriskande, mjukt, cool, brinnande, slät, uppfriskande, astringent, oändlig eftersmak, etc.


Uppfriskande

Uppfriskande öl betyder att ölen är ljusaktig och har en klar smak. Om du tycker att snöflingorna och Qingdao öl som du vanligtvis kan dricka är det bra, det betyder att smaken av din favorit öl är ren och klar. Du kan prova Helles (München Clear Lager), det smakar torrt och uppfriskande och har en stark smak

Malt arom

Ölen med enastående malt smak har en något tyngre kropp och doften av rostat grahambröd, som liknar doften av medelbakad malt, så du kan prova Amber Lager, Amber Ale, Scottish Ale, American Wheat.

Bränd arom

Om du gillar den brända aromen av malt, är den rostade mörka malt och öl som bryggs från svart malt det bästa för dig! Till exempel, Schwarzbier och Dunkel, kan du också försöka mycket unik rökt Rauchbier, liksom den brittiska portören och stout, som också utsöndrar en rik och mild bränd arom.

ölFruktig

Om du vill dricka en fruktig öl rekommenderar jag dig att prova tyska Weizen / Weissen / Hefe-Weizen som en start. Inte bara kan du dricka doften av vete, du kan också dricka banan smaken av ikonisk bayerska jäst.

Om du vill ha en mycket fruktig smak, försök fruktig öl! Till exempel, en serie fruktbärare (Kriek Creek, Raspberry Frameboise) som produceras av Lindemann bryggeri, juice, läggs in under jäsning, vilket gör att ölen smakar mycket mjuk och fruktig. Och det är mycket lämpligt för studenter som inte kan slå alkohol.

Du kan också prova belgiska Pale Ale, som har en antydan av äpple, päron och plommon aromer.

Det finns också belgiska witbier, som lägger till koriander och apelsinskal när du brygger, så du kan känna citrusens doft när du dricker det.

Fruktbärare


Bitterhet

För dem som gillar bitterhet tillhör det mesta av IPA och Abbey-öl till dig. Eftersom materialen är mycket rikliga, har dessa en stark bitter smak.

IPA ölSur

Under de senaste åren har sura öl verkligen blivit mer och mer populär, och många inhemska bryggerier har lanserat sin egen sura öl. Det finns dock fortfarande några tröskelvärden för att dricka sur öl, som om den kalla ölen i tillägg av två åldrade vinäger, sur smak framträdande.

Om du gillar sur öl är ingångsnivån gåsmakad med korianderfrön och salt. Jämfört med andra sura öl är gose mycket lätt på oss. Du kan också prova vild öl, sur saison, lambic jäsad i många år i träfat och geuze gjorda av en blandning av lambiska av olika år.

GoseölOavsett vilken typ av smak öl du vill brygga, DegongÖlbryggningsutrustningKan möta allt ditt krav. Tveka inte att kontakta mig !!


Degong Equipment Technology Co., Ltd

Kontaktperson: Auril

TEL / WHASTAPP: +86 18363007358

Mail: market@degonget.comVar uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867