Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Hur att förlänga livslängden för craft beer utrustning?

Hur att förlänga livslängden för craft beer utrustning?

Visningar:8515     Författare:Alice     Publicera Tid: 2020-12-30      Ursprung:https://www.downtheroadbrewery.com/

Efter 500L hantverksbryggningsutrustning, utrustad med Wort-pump och frekvensomvandlare, har ölmaskineri fördelarna med anmärkningsvärt energibesparing, perfekt skydd, högkontroll precision, stark överbelastningskapacitet, god lågfrekvent rotation och enkelt underhåll.

Tillämpning av frekvensomvandlare i ölmaskiner: Frekvensomvandlare kan ge stabil och exakt hastighet. Motoracceleration och retardationskontroll kan realiseras för att göra att Wort körs smidigt. Genom att öka klarheten i Wort kommer den producerade worten tydligare, de maltföroreningar i öl blir mindre, smaken av öl kommer att ökas, och kvaliteten på öl kommer att förbättras kraftigt. Samtidigt ersätts det naturliga filtret med mekaniskt filter, vilket också reducerar filtreringstiden i ölproduktion.

Samtidigt används frekvensomvandlare vid mekanisk omröring av utrustning. Till exempel, filtertank, mashing tank, etc., för att uppnå hastighetsförändringen av omrörningsmotor och högre ölbryggningsprocesskrav.

Hur utvidgar livslängden för 500L Craft-ölutrustning under drift?Specifikt kan vi börja från följande aspekter:

Ett,MillersystemetAv hela utrustningen: Med hjälp av den korrekta krossningsmetoden bör malten inte vara för våt, så att slipskivan i kvarnen har mer klibbiga material, efter varje krossning, rensa upp orenheterna hos slipskivan. Under normal drift, om det finns klibbigt material i kvarnen, är det nödvändigt att rengöra det innan det krossas.


Brewhouse1-min

Brewhouse System


Två,Brewhouse System: 1. Vid uppvärmning bör vattnet diffundera över uppvärmningsröret eller väggen; 2. När det är svårt att filtrera, lossa vete kornskiktet innan du startar omröraren, starta inte omröraren HARD 3. Wort Pump: Kan inte öppna Ventilen är liten, håll pumpmatningen, lätt motorbränning; 3. Efter operationen ska utsidan rengöras. När det finns mycket smuts ska hårda föremål inte användas för skrubbning, för att inte skada tankens yttervägg.

Fv detalj 02

Jäsningssystem


Tre,Fermentationssystem: 1. Under jäsning, var uppmärksam på fermentationstankens tryckkrav, inte övertrycksoperationen. 2. När temperaturen sjunker, kan temperaturen inte kylas snabbt, vilket medför att den inre väggen fryser; 3. Kontrollera och reparera varje fermentinstrument en gång per år för att säkerställa att varje instrument är normalt, för att undvika operationsfel och skada tankens interiör; 4. Fermentorns yttervägg ska rengöras regelbundet. Efter varje operation ska ytterväggen rengöras. 5. Internt betning ska utföras regelbundet för att ta bort ölstenarna i tanken.

kall

Kylsystem


Fyra:Kylsystem: Under förutsättning att värmeavledningen inte påverkar kupén. 2. Vid användning av medietemperaturmaskinen bör temperaturen på isvatten inte sänkas för låg och kontrollerad inom ett rimligt område. 3. Undvik att arbeta långa timmar för kylning och vidta lämpliga skyddsåtgärder.

TOP NAME MANT CONTROL

Kontrollsystem


Fem,Kontrollsystem: 1. Först och främst, se till att spänningen är inom det normala intervallet, bör spänningen inte vara för stor; Elektriska komponenter skadade, att ersätta omedelbart; Styrskåpet är slutligen separerat och hålls torr. 2. Det rekommenderas att installera kylfläktar och luftventiler i styrskåp.

Den övergripande utrustningen och driftsmiljön bör rengöras varje dag för att behålla tankens externa sanering. Regelbundet underhåll av instrument. Styrsystemet Regelbundet underhåll. Underhålla utrustningen regelbundet, kontrollera om det saknas smörjolja i den mekaniska anslutningen etc. Ett underhåll i månaden, ett underhåll per år.


Efter inköp av DEGONGölutrustning, Regelbundet underhåll krävs också för att förlänga utrustningen. Så länge du kan standardisera driften och rengöringen. Din enhet kommer alltid att vara tillgänglig. Naturligtvis kan vi ge dig livslångtjänst. Välkommen att köpa bryggningsutrustning.

Kontakta Alice idag

E-post: dgequipment@degonget.com


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867