Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » Hot Sale Koppardestillationsutrustning 1500L/396 Gallon Rom Whisky Kopparalkoholdestillatör

loading

Dela till:

Hot Sale Koppardestillationsutrustning 1500L/396 Gallon Rom Whisky Kopparalkoholdestillatör

Om du är en whisky älskare, kommer du att använda en fortfarande för att producera den mest autentiska smakprofilen. Trots allt har tanken fortfarande det äldsta anoret på planeten, och tankdestillationen av whisky, rom och brandy är en av de mest populära andarna på planeten.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Rum Whisky Copper Alcohol Distiller


Varför använda en Thumper på en still

Tankdestillaren har det äldsta anoren på jorden, och tankdistillaren är en av de mest populära andarna på jorden.

Problemet här är dock att om produktionshastigheten är en stor del av din plan, är tanken fortfarande inte det mest effektiva verktyget. Huvudbegränsningen är att en burk faktiskt endast kan extrahera 35% till 45% alkoholkoncentration från 8% till 10% öl med en destillation.

Dessutom, på grund av den inneboende låga effektiviteten hos tankdestillatorn, kan destillatet som erhålles från en enda destillation vara mycket kontaminerad med högkokande och lågkokande komponenter, vilket gör det färdiga destillatets kvalitet. Av denna anledning väljer de flesta operatörer att driva destillatet en andra gång för att producera en mer önskvärd färdigprodukt. Naturligtvis lägger allt detta till användningen av fler resurser för att producera de mest idealiska konserverade produkterna. Det är mer uppvärmning, mer kylning, särskilt mer man-timmar.


185


Vad är en Thumper?

Thumper är i huvudsak en parasitisk vattenkokare ansluten till huvudet fortfarande. Thumperen upphettas av den värme som har genererats för att leverera huvudkokaren. Självklart kommer namnet på thumper från det ljud det gör vid körning.


Thumper eller ingen Thumper?

Thumper-inställningen möjliggör en andra destillation utan att det är nödvändigt att köra destillatet en andra gång. Beroende på designparametrarna kan man använda en parasitisk vattenkokare mer BTU än en enda destillationskål för att fungera, men kan inte ha så många BTU jämfört med att köra två helt oberoende destillationer. Dessutom, eftersom thumperen innehåller en viss mängd vätska för att främja en annan fasbytescykel, kommer värmeväxlingen att inträffa inom thumperen, vilket kan minska den kylkapacitet som krävs för att kyla det färdiga destillatet.

Återigen beror dessa variabler på parasitbehållarens design och storlek. De signifikanta besparingarna är dock de man-timmar som krävs för att göra produkter som är mer lämpliga för konsumtion.

Operatören kan välja att \"fylla \" beater med vatten, alkohol eller till och med ytterligare smakämnen som kan resultera i bildandet av ytterligare karboxylsyror, varigenom komplexiteten hos det färdiga vinet ökar. På samma sätt kan operatören också lägga till botaniska ämnen till Thumper för att producera gin. Detta gör det möjligt för operatörer att undvika kontaminering av de större, mer tidskrävande och rena primära stillbilder med vegetabilisk olja.

113

1000L Sprit koppar destillationsutrustning


Ange dubbel hit

Förutom enskilda hammare kan dubbla hammare (eller dubbel destiller) också användas. Liksom den enda hammaren ökar dubbelhammaren ytterligare ABV-koncentrationen av den färdiga produkten genom att stabilisera ABV av den erhållna fraktionen.

Kanske är det mest kända dubbelpundande (destillationssystemet) den alkohol som fortfarande används för att göra traditionellt jamaicanskt rum. I den här applikationen innehåller man fortfarande lågalkoholvin och det andra innehåller fortfarande högkvalitativt vin. Huvudet innehåller fortfarande rum. Som tidigare nämnts bidrar denna process att ytterligare öka ABV och öka sannolikheten för att bilda den önskade karboxylsyran. Allt detta är att upprätthålla en mer stabil ABV-samlingsstyrka och installera mer komplexitet i den färdiga produkten. Du kan säga att denna typ av arrangemang lägger till mer \"rummy \" till rom.


Mer flexibla dubbelrum

DEGONG Double Hammer (Distiller) -systemet expanderar vidare detta koncept genom att tillhandahålla ytterligare funktioner för att tillåta operatörer större flexibilitet under drift. I systemet är ångförsörjningsgrenröret (Lyne Arm) utrustad med en trevägsventil vid varje retort, så att operatören kan kringgå en eller båda retortsna. Det här är till hjälp om operatören väljer att utföra en mer grundläggande avdrivningsoperation eller att skicka ånga till en helt separat destillationsenhet. Med andra ord är operatören inte begränsad till att driva systemet ensamt som en dubbel destillator.

Varje retort är vanligtvis också utrustad med en dedikerad värmeinmatningsfunktion och traditionell kromatografisk kolonnanslutningsfunktion. Detta gör det möjligt för destillatorn att använda antingen Distiller som en mindre primär fortfarande för mindre satser om det behövs.

Andra funktioner kan också inkluderas. Till exempel kan en anpassad rörlösning skapas för att tillåta flera produktkondensatorer, ytterligare ånginsprutningshårdvara och till och med en korrigeringskolonn genom att styra ångbanan med ventiler.

206


Följande är ett typiskt exempel på hur man kombinerar flera typer av destillationsverktyg för att göra den mest mångsidiga destillationsutrustningen. Följande system kan konfigureras för att fungera som en traditionell tankdistillare, enstaka eller dubbla beater, med små kolumner som ger frisk smak till smaksatta andar och slutligen en fullständig destillationskolumn för mer neutral sprit.

Systemet är också utrustat med en dedikerad produktkondensor för att minska behovet av rengöring på likriktarens sida av systemet. Det ventilerade grenröret tillåter även operatören flexibiliteten att använda huvuddestillationspotten och destillationspottan självständigt samtidigt, så att varje kruka i systemet kan användas för att producera helt olika färdiga produkter.

182


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad
Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867