Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » Hot Sale 1500L 396 Gallon Copper Alcohol Vodka Distillery Machine till salu

loading

Dela till:

Hot Sale 1500L 396 Gallon Copper Alcohol Vodka Distillery Machine till salu

Destillation är processen att värma en vätska för att producera ånga och kondenserar sedan ångan tillbaka till vätskan. Eftersom olika element i vätskan avdunstas vid olika temperaturer kan destillationen fånga de beståndsdelar som helst i vätskan. Tänk på det helt enkelt som selektiv avdunstning.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Alkohol vodka destilleri maskin


Destillationsprocess
 • Steg 1 Välj sockerkälla

Spannmål, frukter och till och med melass ger sockret som behövs för att göra många av New York-andarna som anges nedan. I andra delar av världen används ris, agave, potatis och sötpotatis. Växtkällor bidrar båda till den övergripande smaken och definierar typen av flaska sprit.


Typ av ande:

Socker (stärkelse) källa

Whisky

Spannmål

Brandy

Frukt

Gin

Korn, frukt, potatis älskling

Vodka

Korn, frukt, potatis, honungslön

Rom

Sockerrör, melass


 • Steg 2 extrahera sockret

För att extrahera socker från stärkelse korn som majs eller korn, blandas kornen med varmt vatten för att göra en så kallad pasta. En kemisk reaktion sker i mosen: kolhydrater är uppdelade i enkla sockerarter som jästen kan konsumera. När en frukt pressas eller krossas till juice, kallas det ett måste.

 • Steg 3 Fermentering

När jäst läggs till malt eller fruktjuice omvandlas socker till alkohol och koldioxid. Koldioxid kommer att bubbla upp och jäst kommer att fortsätta att multiplicera tills det mesta av sockret omvandlas. När korn används, är den resulterande fermentationsbuljongen i princip en grundläggande öl-ofta kallad wort. Om det är en fermenterad fruktbaserad vätska kallas den vin.

 • Steg 4 Destillation

Craft Distillers destillerar vanligtvis mosen eller vinet i antingen satser med en kruka eller kontinuerligt med en kontinuerlig fortfarande. Koncentrationen av etanol (etylalkohol) ökas genom destillationsprocessen - det skapade destillatet är mycket högre än mash eller vin. Olika storlekar, former och temperatur av stillbilder bidrar till både den totala smaken och alkoholinnehållet i Anden.


 • Steg 5 åldrande

Anden kan placeras i träfack för att uppmuntra ett lager av komplexitet - trä interagerar med ande för att lägga till smak, färg och textur. Whisky, Brandy och Rum är bra exempel på andar som ofta är åldrade i trä.


141


Vad är skillnaden mellan gin och vodka?

Båda är destillerade andar och kan tillverkas av olika stärkelsekällor som korn eller frukter. Det resulterande destillatet kallas ofta \"neutral alkohol. \" Skillnaden mellan gin och vodka är att den innehåller enbär och andra växtbeståndsdelar. Brewers kommer strängt att skydda botanikerna som används vid framställning av gin.


Vad är skillnaden mellan brandy och whisky?

Whisky är en kornbaserad anda: majs, vete, råg och korn är de mest populära kornen som används för att göra whisky i New York, men också uppmärksamma dem som har provat korn som bovete. Brandy är en fruktbaserad anda. I New York är de gjorda av många sorter, till exempel äpplen, plommon och druvor.

140


Hur man dricker destillerad andar?

Det finns inga regler om hur man kan njuta av Anden, oavsett om det är i en cocktail, på is eller hälls i ett glas. Smakning av lukt, smak och känsla av en ande kan vinmakaren beskriva den som munkänsla. Eftersmak hänvisar till efterträ som återstår efter att ha sippt. Ibland är eftersmaken väldigt lång, som åldrig whisky eller rom, och ibland behövs en ren eftersmak - tänk vodka.


Kan Bourbon Whisky produceras utanför Kentucky?

Absolut. Bourbon Whisky kan göras någonstans i USA. Bryggeret måste dock uppfylla följande federala bestämmelser för att åberopa stark bourbon:

Mosen måste innehålla minst 51% majs

Det måste vara åldrat i brända nya ekbehållare

Alkoholhalten får inte överstiga 80% (160 grader)

142


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867