Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Hoppa morfologi och nya hopprodukter

Hoppa morfologi och nya hopprodukter

Visningar:5     Författare:site Editor     Publicera Tid: 2021-12-13      Ursprung:Webbplats

Torrhoppform

De flesta av de humle vi använder som bryggerier är i form av torra humle. Dessa inkluderar hela humle, hop pellets och hop-pluggar. Dessa humle skördas, torkas till lågt fuktinnehåll och förpackat. De pelleterade humlen hakas och komprimeras till små pellets före förpackning.

Den stora majoriteten av humle som säljs idag är granulära. Hela humle är ganska sällsynta, och plug humal är ännu sällsynta idag. Pellets av humle är vanligtvis bäst lagrade eftersom de har en mindre yta än hela bladhoppar och utnyttjandegraden för humle är något högre. Lagringsegenskaperna hos plughoppar är också lite bättre än bladen, och de hakas inte som pelletshopp. Humle har den kortaste hållbarheten, men om du håller dem fräscha, det är bra.

De naturliga fienderna av humle är lätt, värme och syre, så modern hopförpackning görs vanligtvis i en vakuumförpackad aluminiumfoliepåse för att förhindra att dessa tre händer samtidigt. Dessutom lagras humle nu vid temperaturer nära fryspunkten, vanligtvis i kylskåpet, för att minimera mängden värme som kan för tidigt åldras.

107

Våt, färska och frysta hela humle

Termen \"våt humle \" betyder färska humle som inte har torkats eller bearbetats. De har en extremt kort hållbarhet och behöver vanligtvis användas inom 1-3 dagar efter skörd. Våt humle har i allmänhet en grönare växtsmak än torr humle.

Vissa hopodlare börjar också frysa fräscha hela humle och dammsugna dem så att du kan lagra dem frysta som pellets. Även om det inte är billigt, om du vill försöka brygger med våta humle och inte kan använda din egen hop-anläggning, kan det vara ett bra val.


Koldioxid humle extrakt

CO2 HOP-extrakt är den vanligaste formen av HOP-extrakt. Det används allmänt för bitterhet på kommersiell nivå eftersom extraktet kan lagras i många år. Denna metod destillerar bitterföreningar i en tjock sirap, som vanligtvis säljs i professionella burkar eller hemlagade små sprutor.

CO2-extraktet är faktiskt endast lämpligt för bittera tillsatser eftersom det har nästan inga aromatiska föreningar, och det måste kokas för att isomerisera alfa-syran. Eftersom det är koncentrerat innehåller det vanligtvis ca 60-70% alfa-syra. Faktum är att du kan behandla det som andra bittera humle, men med ett alfakinne på mer än 60 viktprocent, i stället för det 4-15% innehållet kan du få från pelleterade humle. Gör att du kan ange CO2-extraktet och ange mängden i milliliter. Detta är vanligtvis sättet att mäta dosen. Du kan ange alfasyran från etiketten på burken, vanligtvis i intervallet 60% eller högre.


Isomeriserad humle extrakt

Även om det är mer sällsynta och dyrt än CO2-extrakt, är heterogena extrakt tillgängliga hemma och kommersiella nivåer. Den signifikanta fördelen med isomeriserat humleextrakt är att alfa-syran (bitter förening) har isomeriserats innan den koncentrerades. Det betyder att du kan lägga extrakt för att slutföra öl för att öka ölens bitterhet. Därför, om Hop-innehållet i din färdiga öl är för låg, kan du direkt lägga till det isomeriserade humleutdraget till \"smak \" tills du når den bitternivå du vill ha. Det isomera extraktet används som ett bittert smakstillsatsmedel eftersom det innehåller en liten mängd aromatisk olja.


Lupinmjöl och frysta humle

Lupinpulver är ett torrt pulver som extraheras och koncentreras från lupinkörtlarna av hoppkottar med hjälp av en proprietär process. Till skillnad från CO2-extrakt kan lupinpulver bevara den aromatiska oljan i humle, så lupinpulver är mest lämpade för torra humle.

Eftersom det är koncentrerat kan du använda färre ounces än att använda vanliga torra humle.


Aromatisk oljextrakt

För hem- och professionella bryggerier kan den senaste hop-produkten vara olika hopoljextrakt. Dessa säljs i form av hemlagad öl och kan läggas direkt till färdig öl. De vanligaste jag har sett säljs som aromextrakt från specifika hoppvarianter (som citrus). Att lägga några droppar till en pint öl kommer att producera en explosiv arom.


På professionell nivå kan du också köpa enskilda hopoljor, som Myrcene, Geraniol och Linalool, för att justera de specifika aromkomponenterna i den färdiga öl. Beroende på dina mål kan du lägga till dessa i slutet av jäsningen för att uppnå biotransformation, eller du kan lägga till dem på den färdiga ölen för att öka aromen. Att välja rätt mängd tillägg och den bästa oljeblandningen kan vara en utmaning, även om du kan lägga till dem på den färdiga ölen i små steg tills du når den aromivån du vill ha.


Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Tack Alice och min email:dgequipment@degonget.comVar uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867