Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » Hembryggning Koppardestillationsutrustning Koppargryta fortfarande till salu

loading

Dela till:

Hembryggning Koppardestillationsutrustning Koppargryta fortfarande till salu

Du kan hitta högkvalitativa koppardestillationstillstånd med kapacitet från 1 l till 300 l, som är tillgängliga för omedelbar inköp. För större storlekar, skicka oss bara ett mail med vårt kontaktformulär och vi kommer att ge dig en offert för dina anpassade större stillbilder.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Hem Brew Copper Destillationsutrustning


Vårt Copper Professional Destillationssystem är speciellt gjord för bryggerier, bryggerier, professionella destillationsföretag (parfym, eterisk olja, etc.); Eller för din privata användning i ditt hem eller gård, eftersom en stor mängd organiska material destilleras på en gång.

Handgjorda av erfarna hantverkare som har lärt sig detta fantastiska båtar, alla våra professionella system är gjorda av högsta kvalitet koppar, tjockleken på koppar är oöverträffad. Vi producerar bara destillerade andar som är helt säkra att destillera. Om dessa produkter hanteras ordentligt, kommer du att gynna hela ditt liv.

Vi kan anpassa din professionella utrustning och lägga till olika tillbehör, t.ex. manhål eller tre klämmor, för att möta alla dina destillationsbehov.

Tillhandahöll industriell destillationsutrustning för många parfymföretag i Frankrike; Vinodlingar i Portugal, och vingårdar i Spanien, Storbritannien och USA.

223


Funktion

Koppar destillator och sond.

Potdestiller med manhål och kondensor.

Potten värms fortfarande av en fluidvärmare.

Kopparpotten fortfarande, ansluten till vår ursprungliga termiska vätskevärmare.

16

Rostfritt stål cylindrisk konfermenteringstank


Relaterade produkter

208

195

Kopparvinstillverkningsutrustning


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867