Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » Helt ny design 1000L Gin Copper Distillery |Tillverkare av destillationsutrustning

loading

Dela till:

Helt ny design 1000L Gin Copper Distillery |Tillverkare av destillationsutrustning

Gin är en av de världsberömda vinerna. Den har en doftande och attraktiv doft, är färglös och transparent och har en ny och uppfriskande smak. Det kan vara helt enkelt eller blandat med cocktails, och det är den enda oumbärliga alkoholen vid beredningen av cocktails.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-1000L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

1000L gin koppar destilleri


Människor dricker ofta gin. Har du någonsin undrat hur gin görs? Vi har en destillationsprocess för att tacka vår favoritanda-men hur fungerar det? Låt oss fullt ut förstå den härliga destillationen, vilket är den magiska vetenskapen att göra gin från vatten, alkohol och botaniska ämnen!


Destillationens historia är lång och strålande faktum, du kan säga att det var asfalterat med guld! Det finns bevis för att babylonierna hade ett grovt grepp om destillationsprocessen för mer än 3000 år sedan, och de behöll inte hemligheter. Vid 1: a århundradet f.Kr., forntida civilisationer i Kina, Pakistan och Europa raffinerades, inklusive de gamla romarna. Tack vare alkemi har vetenskapen om destillation utvecklats vidare. Denna disciplin - mellan vetenskap och mysticism - är helt oroad över att man vrider material i guld.

Avancerad teknik möjliggjorde destillationen av senare andar. Den första boken på destillation publicerades av tyskarna i 1500, men vid den tiden användes processen för att göra parfym eller medicin. Endast 100 år senare började folk uppmärksamma idén om att dricka för nöje. Men på 1800-talet föddes den moderna formen av destillation!

62


Steg 1: Hämta din enhet

Destilleraren fungerar på destillatorn och kan vara en tankdistillare (den äldsta typen av destillatorn) eller en kolumndestillerare. Detta är en komplex maskin med kolumner som sträcker sig hela vägen till taket. Destillatorn är ansluten till kondensorn (behållaren genom vilken kylvattnet passerar), och kondensorn är ansluten till cylindern för att samla det färdiga destillatet.


Steg 2: Rengör din destillering

Din destillator måste rengöras ordentligt före varje destillation. När allt kommer omkring vill du inte ha smuts från den sista destillationen för att röra upp din gin!

61


Steg 3: Lägg till alkohol och botanik

Det finns många unika destillationstekniker, som vanligtvis utvecklas av destillatorn efter månader och år av experiment. Men den grundläggande principen är densamma: Först tillsätt den botaniska och grundläggande alkoholen (även kallad \"neutral alkohol \") till den fortfarande. Denna ande är en fermenterad alkohol, vanligtvis gjord av korn och har ingen tillsatt smak. Det är en blandning av vatten och ren alkohol.


Steg 4: Uppvärmning

Värmekällan - vissa destillatorer använder en öppen flamma, medan andra använder en ugn eller elektrisk värmekälla - börja värma längden på destillatorn. Alkohol börjar koka vid 73 grader Celsius, medan vatten inte koka till 100 grader Celsius. Det betyder att alkoholen i neutrala andar kommer att bli till gas och börja stiga, medan det mesta av vattnet stannar längst ner på det fortfarande.


Steg 5: Kylning och fånga

Som en gas rör alkoholen uppåt genom destillationshuvudet, eller toppen av tanken fortfarande, eller kolumnen på still. Det passerar sedan genom en kondensor fylld med kallt vatten, där det svalnar och stängs tillbaka till vätska. Det slutliga destillatet droppar i cylindern, där destillatorn kan bestämma om man ska behålla den eller returnera den till destillatorn för en andra omgång av destillation för att bli en högre koncentration av vatten och alkohollösning.

60

Röd koppar kontinuerlig destillator


Vi hoppas att fastställa goda affärsrelationer med kunder genom uppriktig kontakt och samarbete. Bolagets mål är att högsta kvalitet och trovärdighet, och uppriktigt välkomna inhemska och utländska partners.

64


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867