Visningar:8517 Författare:site Editor Publicera Tid: 2020-12-16 Ursprung:Webbplats
När det gäller att hitta bra hantverk öl är det inte lätt att träna. Djupt ner, de myriade sorterna, humle, kombinationer av ingredienser, råvästkoncentration, bitterhet, chroma och andra knepiga termer är skrämmande. Är det så svårt att dricka en bekväm öl?
Hur man bedömer kvaliteten på en öl utan att någonsin dricka det som nedan:
Original Wort-koncentration
Mätningsenheten av den ursprungliga Wort-koncentrationen var ° P (Plato), som användes för att mäta den specifika gravitationen av sockerhalten i Wort under produktion av öl och var den första hårda indikatorn för att döma ölkvalitet. I allmänhet desto högre är den ursprungliga vortkoncentrationen, desto bättre
Låg koncentration
Den ursprungliga Wort-koncentrationen var mellan 0 ° - 8 ° P. Efter kylning, bara en mycket grundlig malt arom, rensa värme och diuretikum, vanligt på den inhemska low-end ölmarknaden.
Medium koncentration
Den ursprungliga Wort-koncentrationen var mellan 8 ° - 12 ° P. Den ursprungliga vortkoncentrationen av 12 ° P är gränsen som deltar ölsmaken ungefär, precis som linjen av Qinling Huai River, desto högre koncentration, den tjockare smaken, desto lägre av vattnet. Nittiofem procent av industriella vattenbryggare vägrar att överstiga den gränsen (de stora bryggerierna är välkomna att slå). Öl under 10 ° P kan användas direkt för värmebevarande och värmeliminering, såsom Budweiser Classic 500ml (9,7 ° P), Harbin Wheat Sprout King (10 ° P), Qingdao Classic (10 ° P), etc.
Hög koncentration
Den ursprungliga Wort-koncentrationen var mellan 12 ° - 20 ° P. Området är fullt av fin öl, vanligt tyskt vete, Burke, Pearson, Billy Abbey, IPA, Stout och många andra stilar av avancerade varor som samlats här.
Ingredienser
Malt (korn malt, vete knopp, etc.) är det viktigaste materialet för bryggning av öl, vilket har fördelarna med riklig vetearom och full smak. På nackdelen är det lite dyrt.
Vi vet att de fyra huvudsakliga ingredienserna i ölbryggning är vatten, malt, humle och jäst.
Korn, förutom majs och ris, råg, havre och highland korn är bra tillbehör. De tillsätts gradvis under sackarifiering, vilket kan ge olika egenskaper och rika lager i kroppen.
Humle
Dess huvudsakliga funktion är konserveringsmedel, så att öl ska säljas som tillverkade varor över hela världen.
Beroende på Terroir kommer blomman att producera olika aromförändringar. Tyska humle är mer sedata, brittiska humle är mer färska, och amerikanska humle är mer doftande och färgglada.
Även om aromen av humle inte kan mätas, är den bitterhet som härrör från den lätt fångad. Vi ser ofta en enhet som heter IBU, som är en internationell bitterhetsenhet. Bitter, märkt som EBU i Europa, mäter mängden hopsyra upplöst i öl, vilket är ett av de standarder som återspeglar smaken av öl. Ju högre antal, den tjockare smaken. Malt sötma och jäst i öl minskar vår uppfattning om bitterhet.
Microbrewing, hantverksbryggning eller kommersiella stora brewhouses, vi har utrustning, tillbehör och installera ingenjörer. Vill du hitta tappningslinjer och tankar till salu Vi har det som omfattas.
E-post: dgequipment@degonget.com
Kontakta Alice