Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Hantverk öl bryggning steg och tid

Hantverk öl bryggning steg och tid

Visningar:2     Författare:Kate     Publicera Tid: 2020-12-08      Ursprung:Webbplats

Sammanfattning av ölbryggningsprocessen

Välj korn (lagring och selektion) → Spjälkar → Massa → Kokning → Kylning → Fermentering → Mognad → (Filtrering eller sterilisering) → Förpackning.

I ölbryggning omvandlas stärkelsekällan först till ett flytande innehållande socker, kallas \"Wort \", och sedan är sockret i öronet uppdelat i alkohol och koldioxid med jäst för att bilda öl.


文章 1-min

Detaljerad beskrivning av ölbryggningsprocessen

Först och främst, innan du använder Craft-ölutrustning för att brygga öl, rengör varje rent arbetsområde, desinficera räknare, rena spisar, ren utrustning, rengöra alla maskiner och utrustning med tvål och vatten och desinficera alla varor. Speciellt mindre varor som termometrar.


750process-min

Det första steget är att mala den grodda kornen och sedan blanda det med varmt vatten för att göra wort. Detta steg kallas \"mashing \". Efter blandning av varmt vatten med bruten malt tar sackarifieringsprocessen ca 1 till 2 timmar, under vilken stärkelsen omvandlas till socker, och sedan släpps den söta Wort från mosen.

Tvätta sedan DREGS och tvätta sedan så mycket fermenterbar wort som möjligt, en process som kallas \"Wort Separation \". Den traditionella metoden är att filtrera ut genom själva råmaterialet (DREGS) som ett filtermedium. Numera föredrar vissa moderna bryggerier att använda modern filterutrustning för att förbättra produktionseffektiviteten.


文章 2-min

I samband med kokning introduceras Hot Wort i hoppbacken. När den kokt wort passerar genom extraktionsbehållaren extraheras komponenterna i humlen, vilket förbättrar ölens smak och doft.

Humle kan extraheras många gånger, men ju längre processen, desto mer bitter öl, och den lättare smaken och aromen av humle. Dessutom kan humle också vara torrgjuten, det vill säga, hoppa direkt i fermentorn, med användning av alkohol och koldioxid för att extrahera humerad olja, för att öka ölens arom.


文章 3-min

Efter kokningsprocessen introduceras worten direkt i fermentorn genom kyltanken och värmeväxlaren, så är jäst tillsatt och syre injiceras.

Vanligtvis introduceras den kylda urlan direkt i fermentorn och tillsattes sedan till jästen för jäsning. Fermentationstiden för öl beror på typen av jäst och intensitet av öl, vilket är mellan 7 och 30 dagar.Förutom att producera etanol och koldioxid under fermentationsprocessen sjunker fina partiklar suspenderade i Wort och Dead Yeast långsamt till tankens botten, vilket är en klar ölvätska.

I det sista steget är öl inkapslad och hantverks ölutrustning använder desinfektionsmedel för livsmedelshygien och säkerhet, rengöring av flaskans inre och yttre ytor, överföra öl från fermentorn till flaskfatet och använda en sifon för att överföra öl till varje flaska. Täck flaskan och lagra den i ett rum med en konstant temperatur på 65 till 70 grader.


文章 3-min

Craft ölutrustningi pub


Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597


Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867