Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Filtreringsutrustning » Platt- och ramfilter » Högkvalitativ Dryckesvintallrik Ramfilter Press/öl 10-lagers filter med filterpapper

loading

Dela till:

Högkvalitativ Dryckesvintallrik Ramfilter Press/öl 10-lagers filter med filterpapper

Ramfilter är lämpligt för biologiska produkter, medicin, bryggning, mat och dryck, tobak, vattenbehandling, petrokemiskt, miljöskydd och andra branscher, för precisionsfiltrering, förtydligande och sterilisering, reningsbehandling etc.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Högkvalitativt plåtramfilter

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Högkvalitativt plåtramfilter


Produktparameter

Modell
100
150
200
300
400
Filtermaterial (mm)
φ100
φ150
φ200
φ300
φ400
Flöde (t / h)
1
1,5-2
3
5
8
Filterskikt
10
10
10
10
10
Finhet (um)
0.8
0.8
0.8
0.8
0.8
Power (kw)
0.75
0.75
1.1
1.5
2.2
Storlek (mm)
680 * 310 * 580
780 * 350 * 700
820 * 380 * 760
920 * 500 * 900
1260 * 600 * 1120
Tryck (MPa)
0.15
0.15
0.15
0.15
0.15

Funktion

 • Framefilter är lämpligt för biologiska produkter, medicin, bryggning, mat och dryck, tobak, vattenbehandling, petrokemiskt, miljöskydd och andra industrier, för precisionsfiltrering, förtydligande och sterilisering, reningsbehandling etc. Vätskor såsom injektioner och infusioner i Läkemedelsindustrin har bra prestanda.

 • Filtret kan också filtreras genom ett primärt filterskikt eller ett filterskikt bildat av ett filterhjälpmedel (såsom diatoméjord, lera, aktivt kol, etc.) för att erhålla en ren vätska. Enligt olika filtreringsnoggrannhet (grovfiltrering, finfiltrering) krav på filtratet kan kunderna välja olika filtermaterial för att uppnå olika filtreringsnoggrannhet. och öka eller minska antalet filterplattor enligt produktionsvolymen. Filtret har fördelarna med mindre filtrutansförlust, stor cirkulation, enkel drift, bekväm demontering och montering och enkel rengöring.

 • Filterplattan antar en speciell plattgängad meshstruktur, som är jämn och platt och filtermaterialet (filterduk, filterpapper, filtermembran) är inte lätt skadat, vilket effektivt kan förlänga livslängden för olika filtermaterial, vilket reducerar därigenom produktionskostnader.

 • Filtret är utrustat med en rostfritt stålpump med låg motoreffekt och låg strömförbrukning. Gummihjul är installerade under ramen, som är flexibla och lätta i vikt.


Arbetskriterier

 • Denna maskin är ett flerskiktsramfilterpress. Den är lämplig för sluten filtrering av vätskor med en koncentration av mindre än 50%, låg viskositet och låg slagghalt för att uppnå effekterna av fin filtrering, dekarburering och halvfinfiltrering.

 • Det använder direkt ett mikroporöst membran för steril filtrering.

 • Denna maskin har ett stort filtreringsområde, stort flödeshastighet och brett applikationsområde, så det används i stor utsträckning i farmaceutiska, kemiska, mat och andra industrier, speciellt för narkotikainjektion och flytande filtrering, med mycket goda effekter.

 • Designkonceptet för plattfiltret är inspirerat av kartongfiltret och förfinat genom innovation och förbättring. Produkten har ett nytt utseende och stark genomförbarhet.

 • Den kan anpassas till olika filtermaterial, såsom filterduk, filterpapper, filtermembran, etc., för att uppfylla kraven på olika vätskor med olika precisioner, olika kvaliteter och olika filtreringsprocesser. Två vatteninlopps- och utloppsanslutningsrör används för vatteninlopp och utlopp, vilket kraftigt ökar flödeshastigheten och säkerställer likformigt tryck under drift.

 • Två glasidningar kan visuellt observera skillnaden mellan vätskan före och efter filtrering; Tryckmätaren ovanför matningsporten visar tydligt arbetstrycksstatusen under filtrering; Provningsventilen ovanför utloppsporten underlättar inte bara provtagningen av den filtrerade vätskan och kan också utföra deflation och tömningsoperationer vid öppning och stängning av filtret.

 • Den kan också användas för deflation och deflation under uppstart och avstängning. Tre-clamp-kontakten är mycket bekvämt att installera och ta bort.

 • De matchande ventilerna och rörbeslaget överensstämmer med ISO och andra sanitära standarder och är välgjorda, vilket kan integreras med verkstadsrörledningen.


Produkter Visa

312311313315316

Vår fördel

1. Professionell tillverkningsfabrik

2. God kvalitet och servicekontrollsystem, producerat av kvalificerade arbetstagare

3. Designa och utveckla slangaggregat enligt kundens krav

4. Tidig och effektiv leverans

5. Flexibla betalningsmetoder.


Vi kan anpassa produktspecifikationer enligt dina krav. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867