Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » Högkvalitativ 500L kopparromalkoholdestillationsutrustning/ gindestillatör till salu

loading

Dela till:

Högkvalitativ 500L kopparromalkoholdestillationsutrustning/ gindestillatör till salu

Efter tvättvätskan överförs från fermentorn till destillatorn värmer destillern den för att långsamt värma för att indunsta etanolen. Ångan passerar sedan genom kondensorn, där alkoholen vänder sig tillbaka till vätska och utgår fortfarande som rom. Endast den lättaste och renaste ångan kan fly från destillatorn.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L
 • DEGONG
Produktbeskrivning

Rum alkohol destillationsutrustning


Destillationsprocess

I det följande ser du några villkor: huvud, hjärta och svans. Vi pratar inte om kroppsdelar. Dessa är branschvillkor som är utformade för att hänvisa till de olika delarna av alkohol som produceras genom destillation.

Efter tvättvätskan överförs från fermentorn till destillatorn värmer destillern den för att långsamt värma för att indunsta etanolen. Ångan passerar sedan genom kondensorn, där alkoholen vänder sig tillbaka till vätska och utgår fortfarande som rom. Endast den lättaste och renaste ångan kan fly från destillatorn.

När temperaturen ökar produceras olika former av alkohol. Du vill bara ha den renaste alkoholen och smakar att göra rom, så \"skära \" mellan olika typer av alkohol. Det här är faktiskt bara den punkt där alkoholövergångar från ett steg till nästa.

Till exempel, i de tidiga stadierna av processen kommer lägre temperaturer att producera alkoholer som flyktiga alkoholer, ketoner och estrar. Dessa oönskade alkoholer kallas \"huvuden \". Eftersom denna process fortsätter, kommer vi att få renare etanol. Den har all den koncentrerade smaken som produceras av jäst under fermentationsprocessen, och det är den del av rom som vi vill fat och ålder. Detta är det så kallade \"hjärtat \".

Så småningom kommer kokpunkten i det fortfarande närmare och närmare vattenkokpunkten. Andelen alkohol minskar, medan vattenhalten ökar. Det här är vad vi kallar \"svansen \". Lägg inte svansarna i hinken, men de har lite smak som vi gillar. De återvänder till destillatorn och destillerar några gånger för att extrahera sin bästa smak (övergången mellan mitten och svansen kallas ofta drottningens andel i romproduktionen, eftersom det finns så många stora smaker i denna övergång.)

160


Rum

Rum Destillation är en kombination av vetenskap och konst.

Många faktorer påverkar hur rom är åldrat, såsom längden på åldrande tid, typ av fat, koks på fatet och till och med höjden, fuktigheten och temperaturen på hyllan. Använda whiskyfat för att lägga till subtila extra funktioner, har varje rom en unik åldrande process för att hjälpa till att odla sin smak.

84


Kontakta oss

Den särskilda uppmärksamhet vi ger i den slutliga kvalitetsinspektionen av varje arbete är också en garanti för oöverträffad tillförlitlighet och robusthet. Om du har några behov eller frågor, vänligen kontakta oss.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867