Högkvalitativa produkter kan köpas.

loading

Dela till:

Growler

Growler är också uppkallad som Mini Beer Keg. Öl Mini Keg innehåller rostfritt stål skruvlock för lätt bärbar transport och lagring. Höjden passar i ditt hemkylskåp eller KeGerator. Fatet är samma volym som traditionella grödor. En anpassad laserlogo eller elektrisk utskrift är tillgänglig.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Grumlare

 • DEGONG

Produktbeskrivning
 • Öl mini keg innehåller rostfritt stål skruvlock för enkel bärbar transport och lagring. Höjden passar i ditt hemkylskåp eller KeGerator. Fatet är samma volym som traditionella grödor. En anpassad laserlogo eller elektrisk utskrift är tillgänglig.

  255

 • Håller din öl fräsch: En traditionell Growler låter den kolsyrade ölen gå platt efter den första hällen men inte den här mini growler, eftersom det kommer att hålla ölvakuum pressat och friskt i upp till 2 månader. Gör dina drycker kallare och lagra en längre tid än glas, kommer brottet aldrig att vara ett problem.

  Lätt att använda: Skruvkåpa kan öppnas utan många ansträngningar.

  Rostfritt stålmaterial: Var och en av tillbehören i Tap Dispenser Kit och Mini Keg är konstruerad med matkvalitet 304 rostfritt stål. En robust, enkelväggig struktur som håller ljus och håller karboniseringstryck i dagar .. mängden av rostfritt stålmaterial, robusta, slitstarka och rostfria, håller ölens fräschhet.

  Uppgraderad regulator: Övervaka mini Keg Growlers nuvarande PSI från regulatormätaren och finjusteringstrycket genom att rotera justeringsknappen för att njuta av ett perfekt huvud på varje öl. Lägg till isolatorhylsan för att hålla ölkylaren. Skruvlocket är tätt förseglat, gör det till det perfekta tillbehöret för hemvinsturer.

  253251222


Om du är intresserad av någon av vår serie, var god kontakta oss för mer detaljerad information.


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867