Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Komplett ölbryggeriutrustning » Grain Brew 1500L hantverksmaskin Ölleverantörer nära mig Professionell bryggutrustning Sus304 jäsningstank

loading

Dela till:

Grain Brew 1500L hantverksmaskin Ölleverantörer nära mig Professionell bryggutrustning Sus304 jäsningstank

Vår ölbryggeriutrustning består av fräsning, mashing system, jäsningssystem, kylsystem, styrsystem och CIP-system, varav kapaciteten kan anpassas från 200l till 2000L. Vi tillhandahåller nyckelfärdiga projekt, med fördel av låg energiförbrukning, litet utrymme ockupation och lätt för drift. Utrustningen kan utformas enligt olika smak, produktion och kapacitet. Vi erbjuder professionell och fullständig service före, under och efter din inköp.
Mashsystemet kan utformas som ett fartyg, tvåfartyg, trefartyg, fyrfartyg och femfartygssystem, våra kvalificerade ingenjörer kommer att ge det mest lämpliga valet för dig.
Certifikat:
Brewhouse-kombination:
Kylkälla:
Värmemetod:
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • Dget-1500L
 • DGET
 • 8438400000
Produktbeskrivning

Öl mashing system karakteristiska och fördel

Mash TUN / kokande tun: Använd ångvärmemetod, med konstruerad jacka och omröringsanordning för att säkerställa uppvärmningshastigheten samtidigt som man undviker coking, spara ånga.

Lauter Tun / Whirlpool Tun: Enkel montering, med avtagbar kombination av jordbrukskniv och siktplatta för att uppnå bättre omröringseffekt. Öka diametern hos den centrala cylindern för att förbättra effekten av omröring och avloppshastighet. Wort-utloppet är utformat enligt dynamisk studie som möjliggör att en samling av Wort är snabbare och mer homogen. Designen på botten av Whirlpool Tun är i linje med egenskapen hos diskbänken, som separerar den klara wort och turbbrunnen.

Vi kan tillhandahålla anpassning enligt olika design: Mash Tun med Lauter Tun, kokande tun med bubbelpool, eller separera 4 fartygskombinationer.

Alla tankar tillverkas av SUS304 / 316, med en inre polsk av mindre än 0,4 pm och yttre poler på mindre än 0,8 | im.


750bw3-min


750mash 细节 -min


750platform-min

Öljäsningssystem Kort introducera

Fermentationssystemet består av fermentationstank och en ljus öltank; Fermentation är en viktig process i ölproduktion. Det är en komplex biokemisk reaktionsprocess som involverar jäst. Fermentationstanken är cylindrisk med en kon botten, och tanken har sin egen kylanordning, som lätt kan styra jäsningstemperaturen. Tankens botten är konformad, så det är lätt att återställa jäst och rengör tanken; Tanken har ett CIP-rengöringssystem för att säkerställa hygien i produktion. Den är utrustad med avancerad internationell jäsningstekniksteknik och kan anta PLC automatisk temperaturkontrollteknik.


750Fv3-min


750 fer 细节图 -Min2


75 fv 详情 -min


Om du har intresse, var god kontakta mig. För att få professionella citat eller mer information, vänligen maila till oss eller skicka in följande ark, vi kommer att kontakta dig om 24 timmar och kontrollera din e-postlåda. Din anslutningsinformation kommer bara att bli känd av oss själva.

Degong downroad


Tidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867