Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Grön öl, pasteuriserad öl, plasmogen öl ..... Vilken skillnad gör allt detta öl?

Grön öl, pasteuriserad öl, plasmogen öl ..... Vilken skillnad gör allt detta öl?

Visningar:0     Författare:Kate     Publicera Tid: 2021-01-12      Ursprung:Webbplats

Det finns många typer av öl, som grön öl, pastöriserad öl, pastöriserad öl, utkast öl, utkast öl, etc. Så vad är skillnaderna mellan dem? Vilken typ av öl har bättre näring och vilken typ av öl smakar bättre? Idag,bryggeriutrustningLeverantörer tittar på vad skillnaden är.

Låt oss börja med bryggningsprocessen av öl. Enkelt uttryckt, det är gjord av jäsning av malt, jäst, humle och vatten. Oavsett klassificering är den föregående bryggningsprocessen densamma, skillnaden är \"behandlingen \" av öl när den bryggs. Följande kommer att ge dig ett detaljerat uttalande, vad är skillnaden mellan dem i slutändan?


750 文章 1-minPlasmogen öl

Det är ofiltrerat, opasteuriserat och omedvetet, bryggt och sedan på flaska. Det behåller helt den ursprungliga smaken av öl, den mest rena smaken, vete smak, smaka den mest läckra. Men nackdelen är också uppenbart, det vill säga hållbarheten är för kort, i princip bara ca 3-7 dagar. Dessutom behåller Plasmogen öl alla näringsämnen, inklusive aktiv jäst, makromolekyler, aminosyror, vitaminer, proteiner och olika spårämnen, så det är också känt som \"flytande bröd \". Men det innehåller också dessa ämnen, vilket gör den ursprungliga öl ser \"molnigt \" och har ingen känsla av öppenhet.


Grön öl

Det hänvisar till plasmogen öl, som helt enkelt filtreras ut ur aktiv jäst och makromolekyler, och är direkt konserverad utan steriliseringsbehandling. Det är också relativt fullständigt att behålla näring och smak av öl. Smaken liknar den för en vanlig öl, men det ser renare ut och tydligare. Hållbarhet är också mycket kort, också bara ca 3-7 dagar.


750 文章 2-min


Fatöl

Det är \"dubbelfiltrerat \" utkast öl, vilket är en \"steril membran \" filtreringsmetod som tar bort alla bakterier, mikrober, makromolekyler och några proteiner från den ursprungliga ölen så att det ser klart. Syftet är att förlänga Hållbarhet av öl, som kan hållas i 1-6 månader. Nackdelen är att näring och smak är inte lika bra som den ursprungliga ölen.


750 文章 3-min


Pastöriserad öl

Den har filtrerats, steriliserats och inaktiverad. Inriktad stabilitet och hållbarhet på bekostnad av de flesta näringsämnen och smak. I allmänhet kan pastöriserad öl lagras i ungefär ett år, eller ännu längre. Den stora majoriteten av konserverad och flaska Öl på marknaden är faktiskt pastöriserad öl.


750 文章 4-minNär det gäller smak, Plasmogen öl> Grön öl> Utkast till öl> Utkast till öl> Pasteuriserad öl. Men när du köper, ser du inte bara på kategorin, utan också på de två indikatorerna på förpackningen.

När de två villkoren för \"alkoholhalt ≥4% vol, wort-koncentration ≥10 ° P \" är uppfyllda, kan du vara säker på att köpa den, smaken är helt bra och desto större är det bättre att dricka. Å andra sidan, om alkoholhalten endast är ca 3 volym, är Wort-koncentrationen endast ca 8 ° P. Smaken av denna öl är intetsägande, även pantoten. Det kan kallas \"ölvatten \".


Att veta att det finns så många slags öl där ute, skulle du vilja prova? Om du vill brygga öl, självklart behöver du ölbryggningsutrustning. Degong har mer än 10 års erfarenhet, professionell svetspersonal, ingenjörer, ger dig kvalitetsservice.


750 mash 细节 -min


Tillhandahålls av GD Kate

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Några bilder från nätverket om det finns överträdelse, vänligen kontakta.

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867