Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Produkter » Bryggsystem & tankar » Alkoholdestillationssystem » Gin-destillationsutrustning Röd koppardestillation av alkohol i USA

loading

Dela till:

Gin-destillationsutrustning Röd koppardestillation av alkohol i USA

Degong anställda brukar följa andan av \"kontinuerlig förbättring och excellens \", med hjälp av de bästa kvalitetsprodukterna, förmånligt värde och utmärkt kundservice, strävar de efter att få varje kunds tro på öljäsningstankar.
Tillgänglighetsstatus:
Kvantitet:
 • DEGONG-500L

 • DEGONG

Produktbeskrivning

Röd koppardestillation av alkohol


Beslutet att införliva bryggeriet i ditt bryggeri bör vara mycket övervägda. Att ge dina kunder flera alternativ kommer inte bara att hålla ditt företag relevant, men också anpassningsbart. En dag kan dina kunder känna sig som att dricka öl, men bestämma att dricka en cocktail nästa dag. Du kan ge dem denna tjänst. På en alltmer konkurrensutsatt marknad kan du skilja ditt företag från publiken med det här enkla tillägget. Vi kan hjälpa till att bryta ner vad du behöver veta för att hjälpa dig att skapa det mest informerade beslutet för ditt företag.

46


Vilken utrustning behöver bryggeriet

I Brewmation har vi ett komplett utbud av destillationsutrustning, sackarifieringsutrustning, fermentationsfartyg, kylsystem och de mest avancerade styrenheterna från 150L till 2000L stillbilder för att realisera Automatisering och drift av bryggeriet. Vi kan hjälpa dig genom varje projekts roll och processen med sin verksamhet. Vi hjälper dig också att bestämma den storlek och utrustning som bäst passar dina behov.


Vilka säkerhetsrisker är inblandade

När det gäller att kontrollera vingårdar är det viktigt att förstå de strikta kraven i brandkoden. Efter installationen av destillatorn kommer området runt destillatorn (vanligtvis 25 fot i alla riktningar) att klassificeras som en farlig plats. Detta definierade område anses generellt som ett område för klass 1 2 (C1D2), och vilken elektrisk utrustning som helst som är installerad på detta område måste uppfylla C1D2-värdet. Detta inkluderar belysning, apparater, fläktar och eluttag. Det inkluderar också kontroller, sensorer och värmeelement - alla nyckelkomponenter i din vingård.

C1D2-området definieras vanligtvis som en 25-fots omkrets, som omger det stillande området 3 meter över marken. Ovanför är det en 5'perimeter runt den statiska. Var noga med att kontakta din lokala brandinspektör för de exakta C1D2-kraven i ditt område.

47


Om jag redan har ett bryggeri behöver jag en ny licens och försäkring?

Ja, tobaks- och alkoholskatt och handelsbyrå (TTB) är en bra resurs för att ta reda på vad du behöver för att få ditt företag på rätt väg. TTB täcker många områden från märkning, import / export, proofing, lagar / föreskrifter, licenser, beskattning / arkivering och formelgodkännande. Underlåtenhet att följa avtalet och att ha rätt pappersarbete kan leda till böter eller till och med stängning.

Förutom TTB måste du också se till att ditt bryggeri är registrerat som en matfacilitet med U.S. Food and Drug Administration (FDA). Även om TTB täcker alkoholhaltiga drycker, överlappar den med FDA som täcker livsmedelssäkerheten, som inkluderar alkoholhaltiga drycker (vin, öl och sprit).

Nu när du har inspekterat TTB, FDA och staten i enlighet med statliga föreskrifter måste du också uppmärksamma lokala myndigheter (Water Services Bureau, brandchef, inspektör, etc.). Alkoholförvaltningen i ditt tillstånd bör vara en bra källa till val för att förstå de lokala lagar och regler som är specifika för ditt område.

Även om alla dessa steg kan vara skrämmande, kom ihåg att du har var du är på grund av din fasthet och beslutsamhet att öppna ditt eget bryggeri. Detsamma gäller när du bestämmer dig för att expandera till destillationsmarknaden.

Oavsett om du bygger ett nytt hantverksbryggeri, lägger du till en destillationsenhet till ett befintligt bryggeri eller bryggeri, eller behöver bara komponenter för att slutföra din utrustning, kontakta oss för hjälp. Kolla in vår destillation avsnitt för mer information och försök att starta en konversation med våra experter!

163

20BBL koppar bryggeri


Kontakta oss

Ett brett utbud av modeller kan uppfylla de olika kraven på varje marknad och se till att du alltid kan hitta en lösning som passar dig. Om du vill veta mer detaljerad information om vår utrustning, vänligen kontakta oss.

Degong downroadTidigare: 
Nästa: 

Kundkommentar

 0 / 5

 0  Kommentar

Ingen kvalificerad postdisplay

Bryggeriutrustning

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
 • Whatsapp
  Fax: +86 186 1518 5568
 • E-post
  info@degonget.com
 • Telefon
  Tollfri: +86 531 58780867