Högkvalitativa produkter kan köpas.
Du är här: Hem » Nyheter » Gör en hantverk öl av stabil kvalitet. Har du lyckats göra dessa saker?

Gör en hantverk öl av stabil kvalitet. Har du lyckats göra dessa saker?

Visningar:0     Författare:kate     Publicera Tid: 2020-12-14      Ursprung:Webbplats

Vänner som ofta brygger öl vet att varje flaska hantverk öl smakar annorlunda. För olika människor, även om de använder samma råvaror, kommer smaken av hantverk öl som produceras av samma ölutrustning att vara annorlunda. Varför hände det här? Idag delar Degong ölutrustningstillverkare dessa typer av kunskap med dig om hur man brygger högkvalitativ och stabilt hantverk öl.


750 文章 2-min


Flera poäng för uppmärksamhet vid valet av råvaror

1. Kontrollera strängt den råa korn för att säkerställa att den uppfyller kvalitetskraven.

2. Styr den rimliga blötkanten av vete och justera blötningstiden enligt olika årstider.

3. Kontrollera malt temperatur: Enligt säsongens och klimatets egenskaper, låg temperatur, antas den höga temperaturproduktionen på sommaren och lågtemperaturproduceringsmetoden används på vintern.

4. Det är förbjudet att använda möglig malt, ris och gamla humle.

5. Sammanställning av råvaror som är rimligt för att säkerställa balans och stabilitet hos olika delar av öron.


750 文章 1-min

Flera kontroller i sackarifieringsprocessen

Krossningskontroll:Råmaterialet ska matas i tid efter krossning, speciellt på sommaren när temperaturen är hög. Om råmaterialet inte matas i tid efter krossning är malt lätt att lida fuktig och ranciditet.

Kokskontroll:Kokning är en viktig del av Wort-sterilisering för att säkerställa tillräcklig kokande intensitet och kokningstid.

Kontroll av att komma in i tanken:Efter att Wort-pumpen kokas in i den roterande sänktanken ska den kylas i tid för att förhindra att retentionstiden i den roterande sedimenteringstanken är för lång, kommer Wort-temperaturen att minska och orsaka mikrobiell kontaminering. Se till att Wort-röret, tryckluft och jäst är sterila innan du går in i burken.

Avlägsnande av skum i början av kokningen

I processen med kontinuerlig uppvärmning kommer det att finnas ett skikt av skum ovanför worten, varav några är vita och några är mycket smutsiga, vilket vi behöver rädda ut tills det inte finns något smutsigt skum. För om det smutsiga skummet inte sparas, kommer det att påverka smaken av öl.

Förhållandet mellan bryggvatten och råmaterial

När du bryggar öl är förhållandet mellan råmaterial malt till vatten ca 1: 4. Jag tror att vi alla vet det här förhållandet. Vid filtrering kommer alla att mäta sockret, och när du mäter sockret måste du vänta tills Wort-temperaturen går ner, så att de uppmätta siffrorna blir mer exakta. Om sockerhalten är högt kan människor använda mer vatten när de tvättar dregarna.

Men förutsättningen är att se vilken typ av öl du brygger, vilket inte blint ökar mängden tvättvatten.

Filteråterflöde är oumbärligt

När Wort filtreras, blir klarheten i Wort gradvis transparent. Men worten i början och worten filtrerades till sista scenen är grumlig, så den grumliga Wort måste tas ut och återloppskokas, så att det finns färre föroreningar i Wort som helhet. Det kommer också att vara till stor hjälp till nästa kokprocess.


750bw2-min

Craft Beer Brewery Equipment

Strikt hygienisk kontroll av fermentationsprocessen

Fermentorn måste vara aseptisk innan kanten kommer in i tanken, och fermentorn ska rengöras i tid för att säkerställa effektiviteten av användningen av desinfektionsmedel. Fermentorn ska rengöras noggrant efter varje användningscykel för att förhindra sanitära döda hörn. Fermentationsutrymmetens miljöhygien måste vara ren, se till att ultraviolett sterilisering är över 30 min varje dag och rökning utförs en gång kvart.


750 文章 3-min


Om du vill veta mer om ölbryggning, var god kontakta mig.

E-post: michelle@degonget.com

Whatsapp: +86 178 6052 5597

Tillhandahålls av: GD KATE

Var uppmärksam på oss
Facebook
Twitter
Google
Linkedin
Instagram
DEGONG DTR
Brewery - Kemikalier - Choklad - Kosmetika - Apotek - Industri - Jordbruk - Mat - Mjölk
  • Whatsapp
    Fax: +86 186 1518 5568
  • E-post
    info@degonget.com
  • Telefon
    Tollfri: +86 531 58780867