Visningar:0 Författare:site Editor Publicera Tid: 2022-01-14 Ursprung:Webbplats
Allas utgångspunkt är annorlunda. Vissa expanderar från bryggning till destillering och kommer att ha en bra baslinjen. Vissa kommer att arbeta på en annan winery och är redo att ta steget och starta eget vingård. När andra är bara början deras vinframställning resa behöver de hjälpa varje steg på vägen. Detta är den allmänna ordningen, men alla ämnen som är avgörande för beslutsfattandet. låt oss börja.
1. Vad sprit vill du göra? Whiskey, utopier, Bourbon, gin, vodka, konjak, Absinthe, etc.
2. Hur mycket av varje ande vill du göra? Bevisa gallon eller fat per dag, vecka, månad eller år.
3. Är du destillering eller bryggning nu?
4. Är det första vingård?
5. Hur mycket vill du jobbet? Tänk verksamhet och produktion. Svaret på denna fråga är inte så enkelt som man kan tro. Det finns några saker att tänka på här.
Hur många dagar per vecka gör du destillera?
Hur många skift för B-en, två eller tre?
Hur länge är varje skift
en förskjutning av 100.000 bevis liter per år?
100.000 bevis liter per år för fyra olika produkter.
6. Vill du göra bourbon eller whiskey?
Hur många fat per dag?
En 1000-liters tank kan producera cirka 2 fat öl per dag, medan en kontinuerlig körning av 1.000 liter öl kan producera 2,3 fat öl per dag. Beror på ABV av öl.
Om producera mer än 2 fat per dag, anser kontinuerliga kolonnbrännare vs batch pot stills
Om att producera en till två fat per dag, då fortfarande hålla sig till sats krukor
Om producera mer än 2 fat per dag, överväga att flytta till en kontinuerlig kolonn
7. Kommer du att köra en söt eller sur mash process?
100 år sedan, vilket skapar en upplevelse för besökarna inte kan ha varit viktigt, men i dagens vingård turism miljö, är mycket viktigt utseendet av utrustning. Kunderna vill se bubblande mäsk och en trevlig ånga kvar i fermentorn.
Koppar eller rostfritt stål? Föredrar du en kopparfärg som fortfarande har en naturlig lyster efter år av användning, eller en polerad till en spegelliknande yta? Är du i en historisk byggnad eller område, som vill vara trogna tyget i ditt samhälle eller i en urban miljö och vill locka en grupp människor som går vilda på sociala medier för att efter, dela, hastighet och kommentera på vintillverkare.
\"Om du inte sätter på en show varje dag för besökare, kan du ha en 12-tums kolumn 1 dag i veckan istället för en kruka 5 dagar i veckan. Du kommer att producera en bättre, mer konsekvent produkt, och du Alla hinkar kan fyllas en eller två dagar i veckan. \"
Koppar ölbryggningsutrustning på displayen
8. Har du redan valt en webbplats?
9. Äger du egenskaper och byggnader eller hyr ut dem?
Om du tror att du kan röra dig snart, kan installationskostnaderna vara ganska stora
Är detta en långsiktig eller kortsiktig position?
Kommer du börja produktion och flytta till en annan plats?
Klar för att flytta ditt anti-skid-system? Tänk på ett bärbart system byggt på en skateboard med stora komponenter upptagna och flyttas på en plattbil.
10. Byggnader - Vilken typ av byggnader kommer att vara hemma för din vingård?
befintlig struktur
Första våningen, andra våningen eller något?
Kan det stå emot enhetens vikt när den är fullt laddad? En fullt laddad 10 000-gallon mash tank kan väga mer än 40 ton.
Takhöjdsbegränsningar? Utrustning Maximal höjd?
Kan du lyfta taket för att rymma en kontinuerlig kolumn?
Åtkomstpunkt - fortfarande från taket? Kör med gaffeltruck?
Grannar - kommer leveransbilar har direkt tillgång till ditt bryggeri under konstruktion och daglig verksamhet efter?
Historia - anses du vara en nationell historisk plats? Det är bra, men det ändrar ofta reglerna för vad du kan och inte kan göra för att ändra en befintlig struktur.
Vilken stat är du i? Lokala, stads- och statliga regler varierar beroende på plats.
Är det en fristående byggnad eller är det en plats med andra butiker som restauranger eller lägenheter? Branddetektering och undertryckning måste övervägas i varje situation.
Import och export av torra varor
ny byggnad
hög
Hur många kvadratmeter är i byggnaden
Rum för expansion?
Är det redan utformat eller kan du ändra det baserat på rekommendation av destillationsutrustning?
Koppar Alkohol destillationsutrustning på displayen
11. Vilka verktyg har du tillgång till?
vatten
stad, flod, creek, ja, geotermisk
Vad är flödeshastigheten? Minst 6 gal / min.
Vad är den genomsnittliga temperaturen? Uppvärmning och kylning med vatten är en viktig del av destillationsprocessen.
vitalitet
Naturgas eller propan
Elektrisk - enfas, trefas, 230 V, 460 V
Ved eller kol?
12.Vill du mill korn eller köpa pre-maled spannmål?
13. Vad ska du göra med allt detta använda korn och använt vatten?
Kan avloppet släppas ut direkt i urban avloppssystemet?
Kommer de att debitera dig för avfallsutmatning
Skickar du begagnade korn till lokala bönder? Hur mycket kvarvarande olja behöver du hålla innan du måste sluta produktionen? Vad händer om bonden inte dyker upp?
Torka delvis kornen före leverans
14. Vilka vingårdar har du besökt? Något som sticker ut du vill kopiera eller undvika?
15.Specialafunktioner - Koppar, rostfritt stål, glas, alkohol säkert, etc.